Şimdi Ara

Civic ile Accord arasında kaldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 2002 kasa civic es sahibiyim. gelecek ay arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa yeni aracım da Honda olacak. 2007 civic elegance ile 03-04 Accord 2.0 arasında kararsız kaldım.Accord Civic'e göre daha konforlu ve daha ferah bir araç. Civic ise model olarak daha yeni ve km si düşük. Bu arada Accordun yakıt tüketimi beni biraz düşündürüyor. Gönlüm Accord, aklım Civic diyor. Konuyla ilgili değerli önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: ozgur971

Merhabalar. 2002 kasa civic es sahibiyim. gelecek ay arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa yeni aracım da Honda olacak. 2007 civic elegance ile 03-04 Accord 2.0 arasında kararsız kaldım.Accord Civic'e göre daha konforlu ve daha ferah bir araç. Civic ise model olarak daha yeni ve km si düşük. Bu arada Accordun yakıt tüketimi beni biraz düşündürüyor. Gönlüm Accord, aklım Civic diyor. Konuyla ilgili değerli önerilerinizi bekliyorum.

malumunuz accord kasa değiştirdi. bahsettiğiniz eski kasa olduğu için ben tercih etmezdim. civic herzaman daha kolay satılır, kullanımı daha ekonomiktir ve 2007 modelden bu yana kasa değişimi de olmadı, hem yaşı genç hem de km si düşük.

ben olsam tercihimi civicten yana yapardım.

hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cell-im

quote:

Merhabalar. 2002 kasa civic es sahibiyim. gelecek ay arabamı değiştirmeyi düşünüyorum. Bir aksilik olmazsa yeni aracım da Honda olacak. 2007 civic elegance ile 03-04 Accord 2.0 arasında kararsız kaldım.Accord Civic'e göre daha konforlu ve daha ferah bir araç. Civic ise model olarak daha yeni ve km si düşük. Bu arada Accordun yakıt tüketimi beni biraz düşündürüyor. Gönlüm Accord, aklım Civic diyor. Konuyla ilgili değerli önerilerinizi bekliyorum.

malumunuz accord kasa değiştirdi. bahsettiğiniz eski kasa olduğu için ben tercih etmezdim. civic herzaman daha kolay satılır, kullanımı daha ekonomiktir ve 2007 modelden bu yana kasa değişimi de olmadı, hem yaşı genç hem de km si düşük.

ben olsam tercihimi civicten yana yapardım.

hayırlı olsun.
    Bencede Civic

• quote:

Orijinalden alıntı: sscasta

Bencede Civic

Alıntıları Göster
    yorumlarınız için teşekkür ederim. Başka kimsenin fikri olmaması da ilginç. Artık beyaz bir elegance aramaya başlayayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur971

yorumlarınız için teşekkür ederim. Başka kimsenin fikri olmaması da ilginç. Artık beyaz bir elegance aramaya başlayayım.

Alıntıları Göster
    sıfırını al
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

sıfırını al

Alıntıları Göster
    Civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Civic

Alıntıları Göster
    Nefsine hakim olman lazım bence..Bende aldım 13.000 de bi tane ELEGANCE gelsin de bi ona göe Accord da önerebilirim..Garantisi yokk!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Civic

Alıntıları Göster
    bence de CIVIC
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiVeVaLuE

bence de CIVIC

Alıntıları Göster
    CİVİC
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrehanci

CİVİC

Alıntıları Göster
    accord
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucanhoroz

accord

Alıntıları Göster
    Civic
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimbulunamadı

Civic

Alıntıları Göster
    civic derim.accordun içi civicten daha dar gibi geliyor bana.döşeme renginden olabilir gerçi.performansta accord,ekonomide civic.
    ne olursa olsun arada yaş farkı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stilll

civic derim.accordun içi civicten daha dar gibi geliyor bana.döşeme renginden olabilir gerçi.performansta accord,ekonomide civic.
    ne olursa olsun arada yaş farkı var.

Alıntıları Göster
    Accord'tan tamamiyle vazgeçtim. 03-04 modellerde baya bir donanım eksiği var. Bir tane 05 buldum full donanımlı 38.5 bin ytl. onun da 1.500 ytl mtv si var. Eskişehirde neredeyse her 250 metrede bir trafik ışığı var. Çok dur kalk yapınca 2.0 yakıt tüketimi de muhtemelen coşacaktı. Bu yüzden tamamen Civic'e yöneldim. Artık beyaz bir elegance alıp koltukları ısıtmalı ve deri kaplı yaptıracam Aracın başka da bir eksiği yok. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur971

Accord'tan tamamiyle vazgeçtim. 03-04 modellerde baya bir donanım eksiği var. Bir tane 05 buldum full donanımlı 38.5 bin ytl. onun da 1.500 ytl mtv si var. Eskişehirde neredeyse her 250 metrede bir trafik ışığı var. Çok dur kalk yapınca 2.0 yakıt tüketimi de muhtemelen coşacaktı. Bu yüzden tamamen Civic'e yöneldim. Artık beyaz bir elegance alıp koltukları ısıtmalı ve deri kaplı yaptıracam Aracın başka da bir eksiği yok. Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Bence ikiside yanlış seçim olmaz.. Accord daha prestijli, Civic daha ekonomisi yüksek bir araç...

Ama ikiside kendi sınıflarında iyi araçlar...

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: ponderous

Bence ikiside yanlış seçim olmaz.. Accord daha prestijli, Civic daha ekonomisi yüksek bir araç...

Ama ikiside kendi sınıflarında iyi araçlar...

quote:

Alıntıları Göster
    vallaha hoca, şole bakınca fark yok gibi geliyor, bi etüd yapmışındır zaten, ikisini yan yana getir hangisi daha çok heyecanlandırıyorsa onu al

• quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

vallaha hoca, şole bakınca fark yok gibi geliyor, bi etüd yapmışındır zaten, ikisini yan yana getir hangisi daha çok heyecanlandırıyorsa onu al

Alıntıları Göster
    Accord daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Accord daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Hortlak gördüm SANKİ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Hortlak gördüm SANKİ...

Hem de 3 yıllık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: nrglife

quote:

Orijinalden alıntı: BRAVEHEART11

Hortlak gördüm SANKİ...

Hem de 3 yıllık..

Alıntıları Göster
    Accord ile Civic arasında çok fark var segment farklı başta 2001 civic 1.6 ies vardı sattım iki araç arasında kararsız kaldım bende malum yeni civic ve 2003-2004 Acord 2.4 ve seçimimi Accort tan yana yaptım iyikide öyle yapmışım. LPG (prins kiti) ile uzun yolda 120 km hız ile 180 kuruş yaktı,şehir içinde yer yer agresif kullandım 250 kuruş yaktı. Yeni civic pekte ekonomik değil arkdasımda var uzun yolda 210 kuruşun altına indiğini görmedim. Eğer binmiş iseniz Accord ses almaz oyle ve performasnlıdır. Alacağınız Accord 100-150.000 km de olacaktır buda çokta önemli değildir Honda için. Tabiki civic in çizgileri insanı kendine çekiyor iki aracında kendine göre artıları ve eksileri var. Prestij olsun diyorsanız Accord derim yeni olsun spor olsun diyorsanız civic tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: madboyuksel06

Accord ile Civic arasında çok fark var segment farklı başta 2001 civic 1.6 ies vardı sattım iki araç arasında kararsız kaldım bende malum yeni civic ve 2003-2004 Acord 2.4 ve seçimimi Accort tan yana yaptım iyikide öyle yapmışım. LPG (prins kiti) ile uzun yolda 120 km hız ile 180 kuruş yaktı,şehir içinde yer yer agresif kullandım 250 kuruş yaktı. Yeni civic pekte ekonomik değil arkdasımda var uzun yolda 210 kuruşun altına indiğini görmedim. Eğer binmiş iseniz Accord ses almaz oyle ve performasnlıdır. Alacağınız Accord 100-150.000 km de olacaktır buda çokta önemli değildir Honda için. Tabiki civic in çizgileri insanı kendine çekiyor iki aracında kendine göre artıları ve eksileri var. Prestij olsun diyorsanız Accord derim yeni olsun spor olsun diyorsanız civic tabiki

Alıntıları Göster
    10başı Özgür 3 yıl önce aldığı arabayı (aldıysa tabi) belki satmıştır bile.... Onu geçin de; CR-V'de de kasa değişecek mi 2012'de? Civicle beraber çıkmıştı yeni kasası 2007'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıllanıcı -- 22 Ağustos 2011; 14:57:21 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.