Şimdi Ara

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
10
Favori
470.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ardem80

Ankara şehir içi hergün aynı yol 20 gidiş 20 dönüş 40 km. Etlik - Oran arası

50 TL LPG ile 280 - 320 km arası yol yapıyorum.(Kullanıma bağlı fark)

50/300= 0,1667 TL / km her depoda 2lt benzinde eklersek 58,20/300 = 0,194 TL/km eder.

Sistem BRC MY 11 - vites manuel.

Eski arabam diesel 2006 Peugeot 307 (ki piyasada en az yakan arabalardan biridir. )

Eğer LPG nin bu kadar az yaktığını bilseydim 6 yıl dizele katlanmazdım.

Yokuşlarda Tork sorunu var evet fakat kalkışta serilik avantajı var.

Kıyas yaparken +'lar ile - leri yan yana yazıp sizin için en iyisi hangisi onu seçmeniz doğru olur.

Aracınızın marka ve modeli nedir acaba bende BRC taktırmak istiyorum...
  • Civic 2010 dream
  • civic otomatik araba alıp, sıfır, lpg taktırmayı düşünüyorum. tüketim nasıl olur diye şu foruma girdim.

millet neler yazmış. yaaa kardeşim başlığı okumuyormusun. civic lpg tüketimi. sana civic hakkındaki görüşün sorulmuyorki. kirlilikten başka birşey yapmıyorsunuz.
  • Önceki aracım Dizel 307 hdi 110 hp 6 yıl kullandım. Son yakıt ölçümüm Ankara Şehir içi 0,25 TL / km idi. (307 forumlarında mesajlarımı görebilirsiniz)

Yeni aradım 2010 Civic Dream Manuel 1.6 (3 aydır kullanıyorum)
    BRC MY11 taktırdım.
    Yakıt tüketimi Ankara Şehir içi 0,18 TL /km buna 0,03 TL/ km benzinde eklersek 0,21 TL/km

Şimdi konu LPG konusu ama Arkadaşa cevap vermek için görüşlerimi yazayım.

İki aracı kıyaslayacak olursam.
    Çekiş açısından yokuşta 307nin yanına yanaşamaz civic. 307 ile 5. viteste çıktığım yokuşu civic ile ancak 3. viteste çıkabilirim.
    (Bu olay torkdan kaynaklanıyor yanlış hatırlamıyorsam 307 280nM tork - civic 156 nM tork )

Civic daha konforlu fakat daha fazla ses alıyor yüksek hızlarda

Civic süspansiyonlar daha sert çukurlarda rahatsız edici - fakat çok daha sağlam

Tercih olarak ben seçimimi Civic den yana kullanırım.

Servis Fiyatlarını bilmem genelde Sanayide yaptırırım aracın bakımlarını ama ilk bakımda gördüğüm kadarı ile Civic parça fiyatları 307 den daha ucuz. Yetkili servisleri tercih etmediğim için servisleri pahalıdır ucuzdur diyemem.
    Motor yapısı olarak civic de turbo olmadığı için motorun çok daha az arıza vereceğini düşünüyordum niteki youtubeda gördüğüm 1.000.000 km yi deviren 2006 civic doğru düşündüğümü kanıtladı.

• Arkadaşlar merhaba..2008 model 1.3 cdti opel corsa'm var,90 beygirlik.Aracımın şehir içi 100 km'de yakıt tüketimi sakin kullanımda 7 litre..Araçta herhangi bi sorun yok,zaten fabrika verisi şehir içi 6 litre.Ama benim arabamda 205lik lastik ve 16 inç aliminyum alaşım jant var.Yani bu değer benim aracıma göre normal ama bana fazla geliyor.Tüm konuyu dikkatlice okudum.2008 ve üzeri civiclerle ilgileniyorum.Sanırım lpg'de şehir içi kullanıma bağlı olarak 11 ile 13 lt arasında gaz tüketiyor.Kullanan arkadaşlardan tekrar yorumları almak istiyorum.Özellikle şehir içi ve şehir dışı sert kullanımda ve normal kullanımda 125 beygirlik lpg'li civic ile ortalama ne kadar gaz tüketirim? Sakin kullanımla çok ilgilenmiyorum,çünkü corsa'mı yeterince sakin kullandım :)
    Bir diğer sorum:Öğrenciyim,hergün okula gidip geliyorum,gidiş geliş toplam 14 km.Sıralı sistem lpg,kışın soğuk havalarda kaç km sonra benzini devre dışı bırakır? Yani gideceğim 7 kmlik yolun 2 kmsini benzinle gideceksem,lpg'li araç almamın bi mantığı yok gibi geliyor.. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim,saygılar..

• Günlük 7 km çok az. Soğuk havalarda 3 km de geçiyor gaza. Ama ayarla yapılabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasili08

Bu Japon Honda sınaİTİBAR ETMEYİN kesinlikle almayın pişman olursunuz arkadaşlar.Yok arıza vermezmiş Acayip atakmış yol tutuşu iyiymiş.Az yakar çok kaçarmış vs vs.Yalan Külli yalan....!!! Honda alacak parayla aynı donanımlı ALMAN GÜNEY KORE VEYA FRANSIZ arabası alırsınız her şekilde.Bu honda mühendisleri bu civic leri yapıyor ama hangi ülke için yapıyor anlamış değilim.Len bende 2000 civic te 2006 civic te vardı (Biri benim değildi sadece uzun süre kullandım) hondanın hiçbir modeli Türkler ve Türkiye için yapılmış arabalar değil Düz yolda giderken araba esnediğinde arkadan tam deponun oradan altını yere vururmu ?BÖle ilginç arabadır Civic ler.Uzun bir rampaya dayanırsınız Civic le arkadan gelen benzinli 1.4 Clio lar bile sizi tokatlar geçer o derecede güçlüdür rampalarda.Çokta az yakar gazına basın benzin ibresinin düşüşünü gözünüzle farkedersiniz.Konforuda acayiptir kocaman olan iç kafesinde 100 km yi geçtikten sonra yol lastik motor ve rüzgar senfonisi size inanılmaz anlar yaşatır.Öyle bir yola yapışırki inanın virajlara azıcık sert girdiğinizde bu arabaya helal iki teker üzerinde gidecek şekilde dizayn etmişler dersiniz ve drift yaparmışçasına bir lastik sesi kulağınızın pasını siler.İnanılmaz bir fren mesafesi ve abs çalışma prensibi vardır ki sizi her seferinde şaşırtır.Frene aniden yüklendikten sonra Civic in durması için Allah'ın emri abs nin kavli gerekir o derece (Bu da Honda mühendislerinin şakacı karakterinden olsa gerek).İstanbul veya büyük diğer illerden Civic almayı düşünen arkadaşlar Honda servisleri çok yaygın değil hatta yok denecek kadar az içerisiyse ana baba günü.Gidersiniz adamlar selam almazlar soyulacak enayi geldi diye alttan alttan sırıtırlar bide öyle hemen ben geldim bu araca bi bakarmısınız yok elimizde çok iş var git paranı denkleştir şu tarihte gel der bu honda servisleri (Büyükşehirlerdekiler).Ben bu araçları uzun süre kullandım ve o günlerime çok pişmanım keşke toplu taşıma araçları kullansaymışım fuzuli çile çekmişim dedim

Honda Civic artıları:
    Lastik basınç Sensörü
    Far sensörü
    Yağmur Sensörü + Fasılalı silecek
    Yol Bilgisayarı (En son modelinde bile renault megane 2 2004 kadar kapsamlı değil)
    Otomatik 4lü Cam kaldırma ve indirme
    Arka kapı içlerinde hoparlör
    Arka kol dayama
    Çift bölge dijital klima
    Start - Stop
    İç taban aydınlatma
    Arka tekerler disk Fren (Sadece es modellerde)
    Mercekli farlar
    Gizli Bölmeler yığınla
    Ön arka park sensörleri
    Uzaktan kumanda ile açılabilen bagaj
    Sustalı anahtarlık
    Dizel motor seçenekleri(Halk arasında bir laftır yayılmış Türkiye De akaryakıtlar kaçakmış ta ondan HONDA dizel getirmiyormuş he kardaş HONDA BMW MERCEDES AUDİ den de büyük)
    Vs vs vs.......................HİÇBİRİSİ YOK BUNLARIN(Şimdilik aklıma gelenler bunlar)

Arkadaşlar bu kadar boş +boş +boş bir araba almak istiyorsanız ne mutlu size

Dizel Ford Focus alcak arkadaş hiç düşünmeden götür Focusu servise ikinci el alcaksan şayet iyice göster al tereddütsüz.Motoru dehşet 109 Ps acayip tutumlu ve atak ; Yol tutuşu sınıfının en iyisi sayılır.

dizel focus ile uzun yolda beyin sarsıntısı gecirmek istersen başka tabi.
    ama sizin amacınızı anlayamadım bi kuyruk acısı var gibi bence bu kadar karalama normal olamaz.
    honda da ses izolasyonu iyi değildir ama kime göre focusa göre değil tabiki focusta motor sesini duyuyorsun servise soruncada bu spor bi araba bilerek yapılmıştır diyolar.
    aracı bir süre kullandığınızdan bahsediyorsunuz ancak ne saati ne dereceyi farkedebilmişsiniz ama onun dışında aracı yerden yere vuruyorsunuz. sanırm bi yede bi yanlışlık var

• Şu focusu övenlere şaşıyorum yaa
    tahta gibi araba konfor sıfır, böğğğğ, iğrenç iğğğğğ
  • ford sağlamdır,tabiri caizse tam bir kütükdür.Eğer turboya geçirmez isen de km de şehir içi 4,5 lt mazot yakar.Tabi 2000 deviri geçmemek şartı ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMOZEY

ford sağlamdır,tabiri caizse tam bir kütükdür.Eğer turboya geçirmez isen de km de şehir içi 4,5 lt mazot yakar.Tabi 2000 deviri geçmemek şartı ile.

Şu şehir içi meselesine açıklık getirmek lazım.Kimileri ufak bir yerleşim yerinin merkezini şehiriçi sanıyor.Trafik yok ,dur kalk yok,trafik ışıkları az vs.Sizin 4,5 lt yakar dediğiniz yer neresi.Kaldıki fordun kendisi bile bunu diyemez.Yoksa şehir dışı diyecekken şehiriçimi yazdınız.
    Bende 2010-2011 otomatik elegance civic arıyorum.Tabiki ilk işim LPG taktırmak.İstanbuldayım ve şehiriçi bugünkü fiyatlarla 25 kuruş civarı yakmasını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord66

quote:

Orijinalden alıntı: EMOZEY

ford sağlamdır,tabiri caizse tam bir kütükdür.Eğer turboya geçirmez isen de km de şehir içi 4,5 lt mazot yakar.Tabi 2000 deviri geçmemek şartı ile.

Şu şehir içi meselesine açıklık getirmek lazım.Kimileri ufak bir yerleşim yerinin merkezini şehiriçi sanıyor.Trafik yok ,dur kalk yok,trafik ışıkları az vs.Sizin 4,5 lt yakar dediğiniz yer neresi.Kaldıki fordun kendisi bile bunu diyemez.Yoksa şehir dışı diyecekken şehiriçimi yazdınız.
    Bende 2010-2011 otomatik elegance civic arıyorum.Tabiki ilk işim LPG taktırmak.İstanbuldayım ve şehiriçi bugünkü fiyatlarla 25 kuruş civarı yakmasını bekliyorum.

Merhabalar.

Şehir içinden kastım Bursa merkez.Her gün 16 gidiş 16 geliş 32 km yol yapıyorum.Güzergah üzerinde bir tane bile trafik lambası yok.Hızım sıkışık olmadığında 100-120 arasında değişiyor.Lakin sabah ve akşam trafik mutlaka tıkalı.Vites sürekli 1-2-3 arasında değişiyor.Toplam 32 km nin 8 km'si böyle geçiyor.Son bir haftaya kadar tüketimim 4,5-4,6 arasında değişirken bu hafta sıcaklığın iyice düşmesiyle ( - 4 C ) tüketim 5,0 lt çıkmış durumda.Aracım 1,6 Tdci Fusion 2009 Model km:21000

Saygılar.

• merhabalar konuyu yeni gördüm
    bende 2002 japon civic var prins lpg kitli.

7,3-7,7 lpg tuketim değerlerim şu sıra. Şehir içi ancak yuksek viteslerde fazla kullanabiliyorum o yuzden karma değerler diyebiliriz. lpg yi 2,36 dan fullden alıyorum. son ölçümüm 16,8 kuruş önceki ölçüm 18 kuruş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 1 Mart 2012; 11:40:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardem80

Önceki aracım Dizel 307 hdi 110 hp 6 yıl kullandım. Son yakıt ölçümüm Ankara Şehir içi 0,25 TL / km idi. (307 forumlarında mesajlarımı görebilirsiniz)

Yeni aradım 2010 Civic Dream Manuel 1.6 (3 aydır kullanıyorum)
    BRC MY11 taktırdım.
    Yakıt tüketimi Ankara Şehir içi 0,18 TL /km buna 0,03 TL/ km benzinde eklersek 0,21 TL/km

Şimdi konu LPG konusu ama Arkadaşa cevap vermek için görüşlerimi yazayım.

İki aracı kıyaslayacak olursam.
    Çekiş açısından yokuşta 307nin yanına yanaşamaz civic. 307 ile 5. viteste çıktığım yokuşu civic ile ancak 3. viteste çıkabilirim.
    (Bu olay torkdan kaynaklanıyor yanlış hatırlamıyorsam 307 280nM tork - civic 156 nM tork )

Civic daha konforlu fakat daha fazla ses alıyor yüksek hızlarda

Civic süspansiyonlar daha sert çukurlarda rahatsız edici - fakat çok daha sağlam

Tercih olarak ben seçimimi Civic den yana kullanırım.

Servis Fiyatlarını bilmem genelde Sanayide yaptırırım aracın bakımlarını ama ilk bakımda gördüğüm kadarı ile Civic parça fiyatları 307 den daha ucuz. Yetkili servisleri tercih etmediğim için servisleri pahalıdır ucuzdur diyemem.
    Motor yapısı olarak civic de turbo olmadığı için motorun çok daha az arıza vereceğini düşünüyordum niteki youtubeda gördüğüm 1.000.000 km yi deviren 2006 civic doğru düşündüğümü kanıtladı.

motorun arıza vermesi konusunda yanılmışsınız bunu size çok uzun yıllar civic kullanmış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim. Çünki civic asla arıza vermez ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: vasili08

Bu Japon Honda sınaİTİBAR ETMEYİN kesinlikle almayın pişman olursunuz arkadaşlar.Yok arıza vermezmiş Acayip atakmış yol tutuşu iyiymiş.Az yakar çok kaçarmış vs vs.Yalan Külli yalan....!!! Honda alacak parayla aynı donanımlı ALMAN GÜNEY KORE VEYA FRANSIZ arabası alırsınız her şekilde.Bu honda mühendisleri bu civic leri yapıyor ama hangi ülke için yapıyor anlamış değilim.Len bende 2000 civic te 2006 civic te vardı (Biri benim değildi sadece uzun süre kullandım) hondanın hiçbir modeli Türkler ve Türkiye için yapılmış arabalar değil Düz yolda giderken araba esnediğinde arkadan tam deponun oradan altını yere vururmu ?BÖle ilginç arabadır Civic ler.Uzun bir rampaya dayanırsınız Civic le arkadan gelen benzinli 1.4 Clio lar bile sizi tokatlar geçer o derecede güçlüdür rampalarda.Çokta az yakar gazına basın benzin ibresinin düşüşünü gözünüzle farkedersiniz.Konforuda acayiptir kocaman olan iç kafesinde 100 km yi geçtikten sonra yol lastik motor ve rüzgar senfonisi size inanılmaz anlar yaşatır.Öyle bir yola yapışırki inanın virajlara azıcık sert girdiğinizde bu arabaya helal iki teker üzerinde gidecek şekilde dizayn etmişler dersiniz ve drift yaparmışçasına bir lastik sesi kulağınızın pasını siler.İnanılmaz bir fren mesafesi ve abs çalışma prensibi vardır ki sizi her seferinde şaşırtır.Frene aniden yüklendikten sonra Civic in durması için Allah'ın emri abs nin kavli gerekir o derece (Bu da Honda mühendislerinin şakacı karakterinden olsa gerek).İstanbul veya büyük diğer illerden Civic almayı düşünen arkadaşlar Honda servisleri çok yaygın değil hatta yok denecek kadar az içerisiyse ana baba günü.Gidersiniz adamlar selam almazlar soyulacak enayi geldi diye alttan alttan sırıtırlar bide öyle hemen ben geldim bu araca bi bakarmısınız yok elimizde çok iş var git paranı denkleştir şu tarihte gel der bu honda servisleri (Büyükşehirlerdekiler).Ben bu araçları uzun süre kullandım ve o günlerime çok pişmanım keşke toplu taşıma araçları kullansaymışım fuzuli çile çekmişim dedim

Honda Civic artıları:
    Lastik basınç Sensörü
    Far sensörü
    Yağmur Sensörü + Fasılalı silecek
    Yol Bilgisayarı (En son modelinde bile renault megane 2 2004 kadar kapsamlı değil)
    Otomatik 4lü Cam kaldırma ve indirme
    Arka kapı içlerinde hoparlör
    Arka kol dayama
    Çift bölge dijital klima
    Start - Stop
    İç taban aydınlatma
    Arka tekerler disk Fren (Sadece es modellerde)
    Mercekli farlar
    Gizli Bölmeler yığınla
    Ön arka park sensörleri
    Uzaktan kumanda ile açılabilen bagaj
    Sustalı anahtarlık
    Dizel motor seçenekleri(Halk arasında bir laftır yayılmış Türkiye De akaryakıtlar kaçakmış ta ondan HONDA dizel getirmiyormuş he kardaş HONDA BMW MERCEDES AUDİ den de büyük)
    Vs vs vs.......................HİÇBİRİSİ YOK BUNLARIN(Şimdilik aklıma gelenler bunlar)

Arkadaşlar bu kadar boş +boş +boş bir araba almak istiyorsanız ne mutlu size

Dizel Ford Focus alcak arkadaş hiç düşünmeden götür Focusu servise ikinci el alcaksan şayet iyice göster al tereddütsüz.Motoru dehşet 109 Ps acayip tutumlu ve atak ; Yol tutuşu sınıfının en iyisi sayılır.

Yazdıklarına cevaben bir kaç şey söylemek istiyorum. 2011 sedan düz vites civic im var. Şuan 33k km de. Aracımda extra olarak simota ve 35mm yay var. Şu hep göklere çıkarılan 109 luk focus lar bir bana denk gelemedi(stok olarak varsayıyorum). Rampada yok 1.4 clio geçermiş bilmem ne. İstediğiniz rampayı getirin civic motorunun devirlerini iyi bilen bir kişiyi 1.6 lt ye kadar neredeyse hiçbir araç(turbo dışında) geçebileceğini sanmıyorum(vti, gti tarzı araçlar hariç tabikide). Kocaeli izmitteki yuvam bayırını bilen varsa diye söylüyorum, bayır başından 0 dan kalkacak şekilde 2.0tdi dsg passat, kendi aracım civic ve 109luk focus düz vites ile yokuş sonuna kadar ardarda denedik, araçları hep ben tek kullandım. Sonuç: passat 117km hıza kadar çıktı, civic 113km hız, focus ise 105km civarına kadar çıkabildi. Şimdi bana gelipte civic öle böle demeyin lütfen. Tork farkına bakaraktan konuşmak malesef pratikte yetersiz kalıyor. Tecrübe ile sabit. Ayrıca benzin ibresinin düştüğünden bahsetmişsiniz, 41lt max yakıt alabilen bir depo ile ortalama 450km gidiyorum, ha bu değer emsalleri gibi 50lt olsaydı o zaman bu şekilde yine yorum yapar mıydınız tartışılır. 2 teker üzerine çıkma konusunda ise size sadece şunu söylüyorum, şuan herhangi aynı sınıf aracı getirin(c4,focus,golf yani 2teker çekiş-itiş sistemli) çok bir fark olmayacaktır.(Ankara-Bilkent e yolunuz düşerse aracımla Bilkent kavşağını nasıl 80+ hızla dönebildiğimi ispatlayabiliirm). Honda servisleri az ama neye göre bir reno yada fiat a göre evet, ama bir citroen, seat a görede fazla gözlemlerime dayalı olarak. Bayi tutumunu enayi avcıları olarak adlandırıyorsanız o zaman siz onlara öyle bir izlenim vermişsiniz diye düşünüyorum. Ben gayet memnunum.(şahsınıza bir hakaret amacım yoktur.). Honda marka araç kullanmayı bıraktığınız için teşekkür etmek istiyorum size. Çünkü bu marka bu muameleyi bu şekilde hak etmiyor. Evet eksiklikler mevcut, ama sonuçta kul yapımı. Her markanın belli bir çizgisi vardır + ve - olarak.

Not: Şahsınıza bir hakaret yada saygısızlık içerdiğini düşündüğünüz bir kısım varsa lütfen kusura bakmayın. Amacım paylaşım yapmak. Saygılarımla...

• quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

202 Kilometre 36 Lira lpg

Kilometrede 178 Kuruş

100 Kilometrede 8,5 litre lpg

Litre fiyatı 2,05 Lira

2004 Vtec 2

Eyy gidi günler..

67 liraya depo dolduruyorum 280 km yol yapıyorum artık.

240 kuruş falan yakıyorum oda sakin kullanımda..
  • lpg ye yaklaşık 20 kuruş zam bindirdiler arkadaşlar geçmişler olsun... lpg olayında ekonomi devride bitmiş oluyor diyebiliriz artık.... lpg li araçların normalde daha fazla yakıt tükettiğini bilmiyorlar başımızdakiler...
  • merhaba arkadaşlar. ben de 2005 2006 vtec es almak istiyorum bir iki ay sonra. yakıt konusunda bilgilrinizi paylaşır mısınz.bir de 2005 2006 modellerde internet ilanlarında ies de var. bunun vtec es ile farkı nedir.donanım aynı görünüyo. teşekkür ederim. ki yakıt ne olursa olsun ses yalıtımı torku amartisörü yol tutuşu vs. farketmez HONDA VTEC ES istiyorum ve inşallah alacağım. Hani maksat temiz araç ararken nelere dikkat edelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desperado439

merhaba arkadaşlar. ben de 2005 2006 vtec es almak istiyorum bir iki ay sonra. yakıt konusunda bilgilrinizi paylaşır mısınz.bir de 2005 2006 modellerde internet ilanlarında ies de var. bunun vtec es ile farkı nedir.donanım aynı görünüyo. teşekkür ederim. ki yakıt ne olursa olsun ses yalıtımı torku amartisörü yol tutuşu vs. farketmez HONDA VTEC ES istiyorum ve inşallah alacağım. Hani maksat temiz araç ararken nelere dikkat edelim.

2 sene 2005 LS Civic kullandım.Yakıt ve performans olarak son 2 kasadan daha iyi heleki yakıt olarak gayet güzeldi.bahsettiğiniz model civicler LS ve ES donanımlı olarak piyasadaydı.Tabi düz vites için benim yazdıklarım.(yakıt ve performans konusu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord66 -- 4 Mart 2012; 21:45:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: desperado439

merhaba arkadaşlar. ben de 2005 2006 vtec es almak istiyorum bir iki ay sonra. yakıt konusunda bilgilrinizi paylaşır mısınz.bir de 2005 2006 modellerde internet ilanlarında ies de var. bunun vtec es ile farkı nedir.donanım aynı görünüyo. teşekkür ederim. ki yakıt ne olursa olsun ses yalıtımı torku amartisörü yol tutuşu vs. farketmez HONDA VTEC ES istiyorum ve inşallah alacağım. Hani maksat temiz araç ararken nelere dikkat edelim.

Dostum ies diye yazılanlar önceki kasa için geçerlidir. Vtec 2 lerde sadece LS ve ES vardır. Umarım dürüst bir satıcıdan temiz bir araba bulursun..

• 2001sonu ve 2006 başı arasında çıkan kasalarda ls ve es olarak 2 model vardır, es olanı hafif alaşımlı jant ayna ısıtması deri direksiyon simidi deri vites topuzu far yıkama ve kol dayama donanımlarını içeriyor aklıma gelenler bunlar :) belki bir-iki atladığım vardır. Civiclerin yakıt-performans oranı gös önünde bulundurulduğunda tarihindeki belki en verimli kasalardır, Bilen bilir bence efsane olacak kasalardır. Hergün birkaç müşterisi çıkar almak isteyen ve yok ustam satmıyorum aracı demek zorunda kalırsınız :) genelde eşe dosta gider, kazasız blun gerisini inanın fazla kurcalamayın 165 bin oldu en ufak bir sorun çıkarmaz mı araç yahu arkadaşlar tek bir sorun bile çıkarmadı saat gibi çalışıyor, lpg yi 2,36 ya alıyorken 18 kuruş yakıyordu yeni fiyatla hesap etmedim 19-20 kuruş civarındadır... piyasada bu kadar az yakıpda 0-100 ü 9.2 saniye araç varmı bildiğiniz acaba?? :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.