Şimdi Ara

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
10
Favori
471.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selam hondacılara.Aracın orijinal LPG li 2014 fd7 kasa elegance otomatik.ne zaman fullediysem 30 lt dek fazla LPG almıyor.Normalmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fuj28 F kullanıcısına yanıt
    Güvenlik sebebiyle maksimum %80 i doluyor deponun.bende 32 lt civari aliyorum normal yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • depo simit depoysa normal
  • Aracımı en az 5 sene kullanacağım için LPG taktırmayı düşünmüyorum.. Aracın bakirliğine tecavüz ediomuş gibi hissedicem çünkü taktırırsam biliorum
  • Dün Ankara şehir içi 25 kuruş hesapladım. 2008 model Elegance.

Önce 10 liralık Shell (2.55'ten) sonra da 2.25'ten POgaz almıştım 50 liralık. 60 lira toplamdan 240 km 25 kuruşa geliyor.

Sadece 50 liralık Shell (2.46'dan) ile bir daha bakıcam.
  • 75 tl ye sehirici 320-330 km arasi, sehirdisi 370-390 km arasi yakiyor.defalarca tecrubeyle sabit..

• 2,26 ya nasıl gaz alıyorsunuz hayret.
    Ben kuşadasında oturuyorum. En ucuz olduğu için dün yeni açılan ipragazdan 2,59 aldım.
    2,73 hatta 2,80 rakamları var buralarda. 2,73 Aygaz, BP 2,72, Aytemiz 2,80
    Benim araba zaten % 20 fazla yakıyor fiyat yüzünden. ☺☻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curacura -- 13 Eylül 2014; 11:50:30 >
  • Arkadaslar son kasa civic otomatik lpg de km basina ne yakar

• yola göre değişir ama 25 krş civarındadır genellikle
  • adroit077 A kullanıcısına yanıt
    aracım 2014 elegance otomatik fabrika çıkışlı lpg kitli şu anda 4000 km'de. test amaçlı depo sinyal vermeye başlayınca 15,56 litre lpg aldım. şehir içine girdim çevre yolunda yüksek hız yaptım (tavsiye etmem). 2-3 günde toplam 170 km sonra sinyal vermeye başladı. bursa da lpg fiyatları 2,37 ile 2,6 arası değişiyor. aracı kullanırken çoğu zaman klima açıktı. şu andaki fiyatlarla şehir içi ve şehir dışı ortalama km'de 21-23 kuruş arası yakıyor. usta bir şoför değilim yeniyim daha uygun kullanış ve km yükseldikçe tüketimin daha da düşeceğini düşünüyorum.
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin herkese.
  • Tüketimi hesaplarken lpg göstergesinin biri kırmızı diğeri yeşil yanıp sönerkenki anında mı km ye bakmalıyız yoksa sadece kırmızı olduğu zamankine mi?
  • tarumatsu T kullanıcısına yanıt
    ötmeye başladığı an
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss_16

aracım 2014 elegance otomatik fabrika çıkışlı lpg kitli şu anda 4000 km'de. test amaçlı depo sinyal vermeye başlayınca 15,56 litre lpg aldım. şehir içine girdim çevre yolunda yüksek hız yaptım (tavsiye etmem). 2-3 günde toplam 170 km sonra sinyal vermeye başladı. bursa da lpg fiyatları 2,37 ile 2,6 arası değişiyor. aracı kullanırken çoğu zaman klima açıktı. şu andaki fiyatlarla şehir içi ve şehir dışı ortalama km'de 21-23 kuruş arası yakıyor. usta bir şoför değilim yeniyim daha uygun kullanış ve km yükseldikçe tüketimin daha da düşeceğini düşünüyorum.
    Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin herkese.

pek te ekonomik sayılmaz yani
  • 5 kuruş mu ekonomik olacaktı?
  • 5 kuruş için uğraşmaya değermi
  • Arkadaşlar civic 1.6 ies 2000 model araç almayı düşünüyorum km de kaç kuruş yakar tüp de ve ⛽ de

• ⛽ = Benzin
  • son tüketim değeri
    29 lt lpg/320 km
    şehir içi ve şehir dışı ortalama
  • 27 lt ile 277 km şehir içi akan trafikte

• 28 lt ile 370 Km şehir dışı

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.