Şimdi Ara

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
10
Favori
470.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tkunduraci

28 lt ile 370 Km şehir dışı
    Şehir İZMİR; Tüp markası BRC; İlk depo kullanımı; Alınan Lpg 90 TL, 32,95 lt. Menzil 335 km (%60 şehir dışı %40 şehir içi). Ortalama 9,8 lt, km'de 0,268 krş
  • quote:

Orijinalden alıntı: seven029

Şehir İZMİR; Tüp markası BRC; İlk depo kullanımı; Alınan Lpg 90 TL, 32,95 lt. Menzil 335 km (%60 şehir dışı %40 şehir içi). Ortalama 9,8 lt, km'de 0,268 krş

Alıntıları Göster
    Selamlar arkadaşlar bende son yakıt verimi paylaşayım aynı aracı kullananlara bilgi olsun

Araç 2008 Honda Civic HB 1.8 vtec i-shift
    Tüp markası : Prins
    Takılma Tarihi: Ağustos 2014
    Tank Tipi: Simit (40 lt)
    Lpg full dolum: 90 tl
    Gidilen km: 335 *Not: sesli ikaz yeni başlamıştı
    Kullanım alanı: Şehir içi

Cümleten kazasız belasız inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: Tunakem79

Selamlar arkadaşlar bende son yakıt verimi paylaşayım aynı aracı kullananlara bilgi olsun

Üstad benim aractada prins var 2012 yeni kasa civic otomatik 90 tl gaz ile sehirici 270 km yol yapiyorum lpg 2.90 burada. Prins biraz fazla yakiyor sanki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bayhakan

quote:

Orijinalden alıntı: Tunakem79

Üstad benim aractada prins var 2012 yeni kasa civic otomatik 90 tl gaz ile sehirici 270 km yol yapiyorum lpg 2.90 burada. Prins biraz fazla yakiyor sanki...

Alıntıları Göster

Olabilir hocam valla ne diyim diğer markaları denemediğim için ne desem yalan olur, ancak yukardaki verdiğim veriler ışığında aracım ortalama 0,25-0,28 kuruş arası yakmış oluyorki Ankaranın şehir içi trafiği ve benim performanslı kullanımıma göre çok iyi bir değer. Ayrıca lpg sistemine geçerken aracımın yığılma yapmasından çok korkuyordum ancak çok şükür öyle aman aman fazla bir performans kaybı yaşamadım

Sizin yakıt verisine gelince aracınız tam otomatik olması nedeniyle böyle bir değer elde ettiğinizi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tkunduraci

28 lt ile 370 Km şehir dışı
    Yeni kasalar şehir içinde kaç kuruş yakıyor
  • Absyrtos kullanıcısına yanıt
    arabasına göre değişir
    benimki bakımlı az yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

arabasına göre değişir

Sizinki kaç krş yakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

arabasına göre değişir

Sizinki kaç krş yakıyor

Alıntıları Göster
    şehir içi 40 kuruş
    uzun yolda 25 krş falan
  • quote:

şehir içi 40 kuruş
    uzun yolda 25 krş falan

LPG ile çok değil mi 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

quote:

şehir içi 40 kuruş
    uzun yolda 25 krş falan

LPG ile çok değil mi 40

Alıntıları Göster
    yok bende lpg yok, benzinlide durum bu
    uzun yolda ortalama 120-130 km hızlarla 5 litre benzin yakıyor
    dizel gibi mubarek, ama tecrübeli sürücüyüde yabana atmamak gerek

• Civic hb 2008 1.8 ishift km de 25 - 27 krş arası yakıyor istanbul şehir içi :-)

• eCCo kullanıcısına yanıt
    Merhaba.bu i-shift vites geçişleri nasil? Çok mu kotu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meddah58 kullanıcısına yanıt
    Kötü diyemeyeceğim tam otomatik olmadığı bilerek ve vites değiştireceğini anlayınca ayağı hafif gazdan çekerseniz hiç sarsıntı vuruntu olmadan kullanabilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: eCCo

Kötü diyemeyeceğim tam otomatik olmadığı bilerek ve vites değiştireceğini anlayınca ayağı hafif gazdan çekerseniz hiç sarsıntı vuruntu olmadan kullanabilirsiniz
    Sıfır Civic elegant eco OTOMATİK almayı dusunuyorum.
    En sıkıntım yakıt tuketimi.
    100km de kaç lt benzin veya kaç lt LPG yakar. (şehir içi-şehir dışı)
    Aynı aracı kullananlar varsa lütfen acil cevap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad_van -- 2 Kasım 2014; 22:04:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azad_van

Sıfır Civic elegant eco OTOMATİK almayı dusunuyorum.
    En sıkıntım yakıt tuketimi.
    100km de kaç lt benzin veya kaç lt LPG yakar. (şehir içi-şehir dışı)
    Aynı aracı kullananlar varsa lütfen acil cevap

Alıntıları Göster
    Lpg de 25 krş indirim gelmiş
    İstanbul da şu an litresini 2,33 den alıyorduk bu iyi oldu işte

http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/lpgye-indirim-geldi-2-638313/

• quote:

Orijinalden alıntı: 80honda253

lpg yakıtım çok iyi ama bu aralar rabamda arıza lambası yanıyor bazen aynı gün sönüyor bazende bir iki gün sonra kendi sönüyor.bu neden olur çözümü varmı arkadaşlar.bilgisi olan varsa sevinirim.çok canımı sıkmıyorum arıza lambasının yanmasına ama yanmazsa daha iyi olur

Alıntıları Göster
    araç 2014 elegance otm. bursadan aldığım litresi 2,36 tl'den 29 litre lpg ile eskişehire gittim geldim toplam 364 km sonra sinyal vermeye başladı lpg kiti. uzun yolda ortalama 18 kuruş yakmakta. şu anda 7.000 km'de Allah herkese kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boss_16 -- 7 Kasım 2014; 19:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: msmrsn

Prins silverline 2011 otomatik civic 4500 km yakıt ortalamam sadece lpg'de: 28 kr. lpg+benzin ortalaması:32 kr.

Alıntıları Göster
    2014 model honda civic premium eco otomatik araca sahibim. 2500kmye gelen aracım bir depo tüp ile ş.içi ş.dışı karışık tam 250km yol gitmekte. Ş.dışından kastım manisa-izmir yolu olup dur kalkları olabilen bir yoldur. Bir depo tüpüm 55-60tl arası değişen bir fiyata fullenmektedir. Aracın başta yaktığı benzin hariç 2,49 litre fiyatı olan gazda 22kuruş yakmakta. Not: arabayı pek performanslı kullanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absem -- 2 Aralık 2014; 23:16:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: absem

2014 model honda civic premium eco otomatik araca sahibim. 2500kmye gelen aracım bir depo tüp ile ş.içi ş.dışı karışık tam 250km yol gitmekte. Ş.dışından kastım manisa-izmir yolu olup dur kalkları olabilen bir yoldur. Bir depo tüpüm 55-60tl arası değişen bir fiyata fullenmektedir. Aracın başta yaktığı benzin hariç 2,49 litre fiyatı olan gazda 22kuruş yakmakta. Not: arabayı pek performanslı kullanmam

Alıntıları Göster
    arkadaşlar yol bilgisayarı 10 lt gösteriyorsa lpg kaç lt yakar 11 mi 12 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: rbcntechnic

arkadaşlar yol bilgisayarı 10 lt gösteriyorsa lpg kaç lt yakar 11 mi 12 mi

Alıntıları Göster
    her depoyu fulleyişimde km yi not ettim....tekrar depoyu fullediğimde bu şekilde 6 deneme yaptım toplam2500km yol katettim, km de kaç kuruş yaktığımı hesap ettim....

şehir içi en düşük km de 0,41 krş ve en yüksek 0,52krş çıktı...6 denemenin ortalaması 0,45krş çıktı..

araç 2010 benzinli otomatik...

genelde şehir içi kullanırım...

bu şekilde lpg ile deneme yapan var mı? bilgisayar değelerine güvenmem direk kullanım değerlerine bakarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: imazol

her depoyu fulleyişimde km yi not ettim....tekrar depoyu fullediğimde bu şekilde 6 deneme yaptım toplam2500km yol katettim, km de kaç kuruş yaktığımı hesap ettim....

şehir içi en düşük km de 0,41 krş ve en yüksek 0,52krş çıktı...6 denemenin ortalaması 0,45krş çıktı..

araç 2010 benzinli otomatik...

genelde şehir içi kullanırım...

bu şekilde lpg ile deneme yapan var mı? bilgisayar değelerine güvenmem direk kullanım değerlerine bakarım...

Bendede 2010 otomatik var yeni aldım.
    Benzinde sehir ici cok kısa mesafe denedim sehir dışı 450 km falan denedim. Sehir ici 50 kuruş falan sehir dışı ise 30 kuruş yaktı. Zaten pesine lpg taktirdim.
    Lpg uzun yol olarak Merzifon'da fulledim Safranbolu ya geldim 335 km de 60 lira lpg yaktı. Litresi 2.46 dan doldurdum. Hız 100-120 arası genelde hız sabitleyici ile

Sehir ici hesap yapamadım çünkü ise arabayla git gel yapmıyorum pazartesiden beri yatıyor araba.

Ama ölçüm yaparsam yazarım size

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.