Şimdi Ara

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.161
Cevap
10
Favori
470.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hoxam msjinizi simdi gördüm. Ben yarin unutmassam arkadaslardan bi sorusturayim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke lpg hep ucuz olsa yollarımız hep uzun yol gibi olsa

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? Civic (LPG) Yakıt Tüketimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gs_KuRTuLuS -- 13 Mart 2015; 0:35:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hoxam msjinizi simdi gördüm. Ben yarin unutmassam arkadaslardan bi sorusturayim.

cevap bekliyorum hocam sizden saolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gs_KuRTuLuS

Keşke lpg hep ucuz olsa yollarımız hep uzun yol gibi olsa

Civic (LPG) Yakıt Tüketimi? Civic (LPG) Yakıt Tüketimi?

hocam gecen hafta erzurumda gördüm aytemiz de lpg 1.98 di artık iyice lpg taktırmaya ikna oldum 1.98 nere 4.50 nere :)

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi konustum. Sanayideki buyuk petlas magazasinin arkasinda Salih usta var o iyiymis. O anlar dedi arkadaslar. Bence once oraya gidin memnun kalmaz iseniz hondanin karsisinda lavato var oraya gidin. Benim lavato oldugu icin oraya gidiyordum. Insallah hallederainiz.

• Hocam brc taktirmayi düşünüyorum orda varmi blmyrum ama yetkili bayisi dadas otogaz ve tulu oto o yuzden onlardan birini tercih etmek istyrum

• independent_21 kullanıcısına yanıt
    Hocam salih ustanin dukkaninin adini bilmiyordu arjadas belki dadas otogaz orasidir. Ama tulu son 2 yildir kotu kimse tavsiye etmiyor artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anchowy61

Hocam salih ustanin dukkaninin adini bilmiyordu arjadas belki dadas otogaz orasidir. Ama tulu son 2 yildir kotu kimse tavsiye etmiyor artik.
    hocam dadaş otogazdaki hayati ustaymış galiba tulu yu düşünmüyorum şu an aklımda dadaş otogaz var bilmiyorum çok kararsız kaldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: independent_21

hocam dadaş otogazdaki hayati ustaymış galiba tulu yu düşünmüyorum şu an aklımda dadaş otogaz var bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Alıntıları Göster
    BP nasil
  • Biz sinopta 2.60 a alıyoruz lpg yi

• quote:

Orijinalden alıntı: caaari

Biz sinopta 2.60 a alıyoruz lpg yi
    3 aşağı 5 yukarı her yarde aynı ya
  • BP Kocaeli de benim bildiğim 4 farkli istasyonda 2.10 TL ama otoyolda 2.58 idi.

• quote:

Orijinalden alıntı: MiM-eren

BP Kocaeli de benim bildiğim 4 farkli istasyonda 2.10 TL ama otoyolda 2.58 idi.
    merhaba arkadaşlar. 2007 model aracıma lpg taktırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında veya çanakkalede brc beya lovato takan iyi bir usta var mı ?

para önemli değil takan kişi işinin ehli olsun yeterli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maktoyu

merhaba arkadaşlar. 2007 model aracıma lpg taktırmak istiyorum istanbul avrupa yakasında veya çanakkalede brc beya lovato takan iyi bir usta var mı ?

para önemli değil takan kişi işinin ehli olsun yeterli.

Alıntıları Göster
    2004 Civic otomatik.

İstanbul - Ankara arası, boş bagaj, yeni 4 mevsim lastik (Pirelli) sadece şoför. Yolcu yok.

100-110 Km ile 475 Km menzil. Atiker kit ve 33 litre Total gaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanalgezgin -- 3 Nisan 2015; 14:25:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

2004 Civic otomatik.

İstanbul - Ankara arası, boş bagaj, yeni 4 mevsim lastik (Pirelli) sadece şoför. Yolcu yok.

100-110 Km ile 475 Km menzil. Atiker kit ve 33 litre Total gaz.

Alıntıları Göster
    2004 - 2011 arasında kesintisiz düz vites Civic kullanan birisi oalrak kesinlikle BRC kit taktırın derim.

Şimdiki 2004 Civic otomatik aracımda Atiker var ama gerek güven, gerek enjektör sesi gerekse yakıt verimlilik açısından BRC daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanalgezgin

2004 - 2011 arasında kesintisiz düz vites Civic kullanan birisi oalrak kesinlikle BRC kit taktırın derim.

Şimdiki 2004 Civic otomatik aracımda Atiker var ama gerek güven, gerek enjektör sesi gerekse yakıt verimlilik açısından BRC daha iyi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yakıt değerlerini yazarken aracınızdaki LPG ismini de yazabilir misiniz?
    2014 Elegance Otm. aracım var ve LPG taktırmayı düşünüyorum. Aşağı yukarı değerlere bakarak önce BRC sonra diğerleri olacak şeklinde bir araştırma yapıyorum. Herkese kazasız belasız günler diliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Eriond

Arkadaşlar yakıt değerlerini yazarken aracınızdaki LPG ismini de yazabilir misiniz?
    2014 Elegance Otm. aracım var ve LPG taktırmayı düşünüyorum. Aşağı yukarı değerlere bakarak önce BRC sonra diğerleri olacak şeklinde bir araştırma yapıyorum. Herkese kazasız belasız günler diliyorum :)

Alıntıları Göster
    Honda için bence birinci sıraya PRINS i koyun derim. Biraz daha pahalıya mal olabilir ama performans,stabilite ve güvenlik açısından en sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz bir marka.
    Tabii Honda yetkili servisleri BRC yi tavsiye ediyorlar firma ile yapılan özel de bir anlaşma var sanırım kendileri de bakım ve sökme takma işleri yapıyorlar galiba. İkinci olarak bu avantajları dolayısıyla BRC yi tercih edebilirsiniz.
    Ben 3 seneyi aşan süredir yaklaşık 75 bin km. dir Prins ile hiç sorun yaşamadan (periyodik kontrol bakım ve yağlama sisteminin yağ değişimini de ihmal etmemek kaydıyla) devam ediyorum. Umarım bir bu kadar daha sorunsuz kullanırım diye dua ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: aticus3

Honda için bence birinci sıraya PRINS i koyun derim. Biraz daha pahalıya mal olabilir ama performans,stabilite ve güvenlik açısından en sorunsuz şekilde kullanabileceğiniz bir marka.
    Tabii Honda yetkili servisleri BRC yi tavsiye ediyorlar firma ile yapılan özel de bir anlaşma var sanırım kendileri de bakım ve sökme takma işleri yapıyorlar galiba. İkinci olarak bu avantajları dolayısıyla BRC yi tercih edebilirsiniz.
    Ben 3 seneyi aşan süredir yaklaşık 75 bin km. dir Prins ile hiç sorun yaşamadan (periyodik kontrol bakım ve yağlama sisteminin yağ değişimini de ihmal etmemek kaydıyla) devam ediyorum. Umarım bir bu kadar daha sorunsuz kullanırım diye dua ediyorum.

Alıntıları Göster
    çözüm dizel

• Ataşehir civarındayim, BRC taktırmak istiyorum, tavsiye ettiginiz usta hangisi. Lpg taktirirsam şuan ki toplam masrafim ne olur?
    Aracim 2010 civic Executive otm. 90.000 km de

• quote:

Orijinalden alıntı: batre

Ataşehir civarındayim, BRC taktırmak istiyorum, tavsiye ettiginiz usta hangisi. Lpg taktirirsam şuan ki toplam masrafim ne olur?
    Aracim 2010 civic Executive otm. 90.000 km de
    merhaba arkadaşlar 2014 civic var bende lpp deposu biraz ufakmı bu araçların anlayamadım.27-28 lt alıyor maksimum.bulgaristana giriş-çıkış yapınca fulluyorum haliyle fazla gitsin istiyoruz ama depo cok ufak.sanki 35-40 lt olmalı gibime geliyor
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.