Şimdi Ara

civic vs focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bugünlerde iki araç tercihi arasında gidip geliyorum; lpgli civic ve dizel focus (hb)

çevremdekilere sorduğumda çok çelişkili yorumlar alıyorum. bir arkadaşımın övdüğü özelliği öteki en eksik özellik olarak anlatabiliyor.
    kime inanacağımı şaşırdım doğrusu. en doğru adres sanırım burası.

her ikisi de 2009 model ve her ikisi de manuel. tercih etmemde bana yardımcı olabilir misiniz?
    gerekçelerini de yazabilirseniz sevinirim. fiyat karşılaştırması yapmaya gerek yok, her ikisinin de fiyatını eşit kabul ediniz.
    benim için yakıt tüketimi önemli bir kriter çünkü hem şehir içi hem de şehir dışı çok yol yapıyorum.

yorumlarınız için çok teşekkürler.

• İki aracıda kullanmadım sadece yolculuk yaptım. 2004 dizel Fiesta araca sahibim 4 seneyi aşkındır kullanıyorum. Ford motorunun performans ve sorunsuzluğuna kefil olabilirim. Tabiki sizin alacağınız araç ikinci el olduğu için motor iyi durumda olmalı bunu iyi araştırın.

Focus tdci sürüş keyfi, yol tutuşu, yakıt ekonomisi bakımından güzel. İkinci elde çok tutulan bir araç. Hondayı tercih etmemenize ancak tıkırtı ve ses yönünden keşke Honda alsaydım diyebilirsiniz
    Honda ise en sorunsuz araçlardan birisi malesef dizeli yok

İki araçta dizel olsaydı Honda derdim ama mümkün olmadığından Ford diyorum
  • Dizel olduğu için Focus diyorum. LPG opsiyonu bence düşük bütçeyle araç alırken düşünülmeli. 2009 model C-sınıfı araç baktığınıza göre bütçeniz 35'in üstüdür. Bu fiyata dizel tercih edilmeli bence çünkü bu fiyata ikinci elde temiz, düşük km dizel araç bulmak mümkün.

Ama 15.000'e araç bakıyorum deseydiniz LPG seçeneğine yönelmenizi önerirdim, çünkü 15.000'e temiz, düşük km dizel araç bulunmaz.
  • yakıt önemliyse kesinlikle focus.civicler çok yakar 2 arkadaşımda var 2 si de lpg takmalarına rağmen yakıttan şikayetçiler hala.
  • çok teşekkürler, zaten bugün işyerinde focus ağır basmaya başlamıştı, yardımcı olduğunuz için teşekkürler.
  • lpg sorun değilse civic daha iyi bir tercih bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla vs Megane
    2 yıl önce açıldı
    Civic vs Octavia
    7 yıl önce açıldı
    Sportage VS Corolla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.