Şimdi Ara

Civic yeni zammı yapıştırmış (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün markaları zam yapmışlar. Neden sadece civic’i görüyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En azından bir eylüle kadar zam gelmez. Çünkü bu zam daha bu hafta yapıldı

• Zafer Durukan Z kullanıcısına yanıt
    Eylül’e kadar iki zam daha gelir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pandemiden dolayı ithalat masrafları artmıştır normal.

evi bu dönemde aldınız aldınız, arabayı bu dönemde aldınız aldınız.

dahası yok beyler haberiniz olsun...
  • Millet krediye dayanıyor yine alıyor isterse 250 bin TL olsun. Yapıştır krediyi gelsin

• customofficer kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum arkadaşım çünkü Şekerpınar da üretilecek olanları satıyorlar.
    Kendilerini bu kadar sabote edecekleri akla uygun değil.

• investing kullanıcısına yanıt
    Honda yerli üretim yapan iki üç markadan biri ama. Kaldı ki Eylül ayında teslim edilecekler şekerpinar üretimi olanlar

• Hiçbir adaletsizliğe sesini çıkarmayan koyun gibi bir halkımız olduğu müddetçe o civicler 196da olur 396da olur
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    bu zamlar devlet eliyle oluyor ama bizim insanımız piyasanın yükselişini al/satcıya bağlıyor

• Şu dönemde alınacak tek adam gibi araba tüplü civic burası net. Onlarda diğer firmalar gibi zam yapmaya devam ediyorlar. Renault megane 45.000tl zam yaptı 4 ayda mesela. 200 bandının üstüne çıkınca da delirip c5 air cross alasım geliyor. O yüzden eldekini tutmaya devam yaşasın 2011 hında civic fd6 kasası :))) kadife koltuklar içi genişş ön görüş rahat ön cam büyük koltuk yüksek oturum misss izolasyon sıkıntısı mı evet beni deli ediyor ama 100. 000tl fazla verecek kadar değil :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Ceycey1103

Sağlamlık açısından haklı olabilirsiniz,fakat 1.5 tsi motorlar dsg kombinasyonuyla daha verimli hondadan.Yakıt tüketimi felaket hondanın 1.5 motorunun.Honda 182 hp,mesela seat leon 150 hp ama performansta 30 hp fark yok.tüketimde dağlar kadar fark var.
    Sedan versiyonunu bilmiyorum ama şu an için hatchback civic 1.5 kullanıyorum. Önceki aracım leon act dsg 150lilikdi. İkisini de kıyaslama yapabilecek kadar uzun kullandım. Yakıt olarak şehirdışında iki araç da çok benzer yakıyor. Şehiriçinde civic, leona göre 1-1,5 litre fazla yakıyor. Ama bundan fazlası değil. Performans olarak 100e kadar leon daha atik. Ama 100-200 aralığında leon civic'in yanına yaklaşamaz maalesef. Çok bariz fark var. Roll yapılsa araya direkler girer.

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    200 bandına çıkılsa c5 alınamıyor :) alınsa ben civic yerine alır geçerdim, lansmanda millet 210-220 den götürmüş c5a’ları, Nisan başı 255 den c5a feel adventure dizel almadık şimdi 270 den kapıyı açıyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sungur16

200 bandına çıkılsa c5 alınamıyor :) alınsa ben civic yerine alır geçerdim, lansmanda millet 210-220 den götürmüş c5a’ları, Nisan başı 255 den c5a feel adventure dizel almadık şimdi 270 den kapıyı açıyorlar :)
    Aynen hocam bende gözü karartıp alırım 270 e c5 a demek istemiştim zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafer Durukan

Honda yerli üretim yapan iki üç markadan biri ama. Kaldı ki Eylül ayında teslim edilecekler şekerpinar üretimi olanlar
    Hocam yerli üretim ama malzemelerin kaçı yerli. çoğu ithal olduğu için demiştim ithalat masrafları arttı diye.
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Karşılıksız para basmak akabinde yüksek enflasyon=Zam
    Devlet kredi destek paketi adı altında sürekli Tl basıyor. En net sonucu fiyatların yükselmesi ve paranın pul olması.
  • kin_ci K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam katılıyorum size. Böyle giderse bu günleri de mumla arayacağız .

• Zam degil zamcik diye bir Olacak O Kadar parodisi vardi, cok guzel. Daha uzun yillar boyle zamciklarin arkasi gelmez.
  • Anlamadığım nokta şu bu paraya nasıl Honda alıyorsunuz ? İkinci el temiz bir A6 yada arkadaşın dedigi gibi superb tercih edilmeli.

• Honda görse buradaki bayilerini kapatır. Haksız zam yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.