Şimdi Ara

Civic yeni zammı yapıştırmış (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlanda makyajlı kasa demiş degil, en sonda da fiyatı şişirilmiş araçlarla takas teklifi etmeyin diye yazmış. Gerçekten bu fiyata satabiliyor mu merak ediyorum. Aracın sıfırı 210 bin,üstelik gercekten makyajlı. Acaba 199 yazacakken yanlışlıkla 299 mu yazdı diye düşünüyorum. Aracın ederi bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 26 Haziran 2020; 15:35:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanri12 kullanıcısına yanıt
    Adam aracı satar , seneye hazırlık anlamında piyasa yükselsin diye ilan fiyatını yukarı cekerde de çeker, bunu gören bak adam 300 bine Civic satmış, sıfırı şimdi 200 bin tl alalım seneye 400 den satarız, işte biz buna karşıyız, adamın aldığı ev o kadar değerli değildir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık-2020 225 olur

• Civici civciv olarak okudum civciv çok pahalı olum demeye gelmiştim ki burada zengin kesim varmış .d

• Honda kullanmadiginiz belli, kullansaniz anlamsiz olmadigini bilirdiniz. Kullanmaktan kastim uzun sure kullanmak. 11 yil once aldigim civic'e periyodik bakim disinda hic bisi yapmadim. Bir kurus masraf cikarmadi. Sadece bi kere aküsü degisti. Motor da 11 yil once aldigimda cok guzel bi motordu, simdi demode kaldi tabi o ayri. Ama bana 1 tane rakip gosterin hondanin 1.5 benzinli motoruna suan piyasada olup honda civic fiyatina satilan. 150hp tai'lar karsilastirilamaz bile 1.5 honda motoruyla. Kaldiki cok daha pahalita satiyolar ve kesinlikle cok daha keyifsiz bir surus sunuyorlar.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdalyel

iyi ki 200 dememişler. yuh artık ...
    200 de diyecekler 220 de. Millet kafayı yemiş gibi arab aalmaya çalışıyor. Bunların absinda da Civic geliyor. Kia CEO'su bile bu kadar satış beklemiyorduk diyor. Ilginç ilginç şeyler
    Millet Eylül'de gelecek araba için şimdiden para yatırıp geldiğinde zam olursa da bak arttiririm diyen samsarlara göz yumarsa olacağı bu. Arabanın demirini almışsın, işçilerin maaşında zam yok, 3 ay sonra çıkacak araba için bugünkü dolar euro kuruyla fiyatı bindirmissin zaten bir de zam gelirse aradaki farkı isterim diyorsun. Bilmiyor mu bu millet o paraları alır almaz dolara Euro'ya gomdugunuzu?
    Halk da haklı bir yandan guvenemiyor ki TL ye..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim.42 kullanıcısına yanıt
    Kur sabit fiyat neden artiyor demişsin. 2 yıldır kur sabit 20 liralık peynir 60 oldu 10 liralık tavuk 30 oldu. Araba az bile artiyor
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Zaten orta gelirli grubunun kendisi kapandı, orta gelirli de bırakmadılar.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Evet öyle ama şu anki artışın bir nedeni yok sadece daha fazla kâr edecekler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • eko33 E kullanıcısına yanıt
    Araçta arttı 2-3 kat bu zammın sebebi ne onu çözemedim. Kur değişti mi hayır ,üretim de var resmen ayakta şey yapıyorlar nasıl olsa talep var daya zammi

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Sağlamlık açısından haklı olabilirsiniz,fakat 1.5 tsi motorlar dsg kombinasyonuyla daha verimli hondadan.Yakıt tüketimi felaket hondanın 1.5 motorunun.Honda 182 hp,mesela seat leon 150 hp ama performansta 30 hp fark yok.tüketimde dağlar kadar fark var.
  • Hatta 250 bin tl olsun hiç sıkıntı yok bende sıfır alacaktım ama bitmiş çalışan kadın harıl harıl satuyoz dedi. Ve sıfır corolla ve astra sedan İzmir için diyorum hiç bir paketi yok almışlar bende zor bela 1 tane hyundai elentra buldum pazartesi teslim alıcam nasip olursa

• Ceycey1103 C kullanıcısına yanıt
    Ben honda 1.5 ile ankarada 150 km dolastim ve ortalama tuketimim 5.5 litre oldu. TSİ daha az yakabilir ama 1.5 honda kesinlille fazla yakmiyor.

• besttrr kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinde bile şehir içi tüketim 7,5 litre yazıyor siz fabrika verisinin bile 2 litre altına düşmüşsünüz helal olsun.İstanbulda 9 litreden aşağı yakan görmedim ben :)
  • 1.5 honda sahipleri aracımız az yakıyor veya çok yakıyor diyemez.
    Diyebilecekleri tek şey çok yakmıyor :)
  • 1.5 honda civic ile 1.5 leon golf karsilastirilamaz. 184 beygire karsi 150 beygir ama honda 184 degil 134 beygir gibi.
    1.5 leon ile 30 km ortalama hizla insan gibi kullanimda 7 7. 5 yakiyor sehir ici. 1.5 civic ise oyuncak araba gibi 400 kmde bir petrole ugruyorsun. sehir ici 11 litreden asagi yakmak cok zor

• Az zam bence 50 bin daha olmalı temmuz 1 de 50 bin daha fazla olsun zam. Sahibindene 300 bin yazsınlar. Adam içine çişlese sıfır kokusu diye alınsın.

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Vallaha Hocam C sütunu kendi kendine göçen bir arabaya, RS versiyonu hariç diğer paketlerin de, ön kaputu 150 km ye çıkınca zangır zangır sallanan bir arabaya da o parayı vermem açıkçası tabi bu benim görüşüm, Her zaman dediğim gibi zevkler ve renkler meselesi.
  • 1 Temmuz’da bir zam daha gelir mi?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.