Şimdi Ara

Civic yeni zammı yapıştırmış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lojistisyen

O paraya alternatif ne var ?

Otomatik vites, donanım, genişlik açısından ?
    bir üst segment yani D segmenti superb tercih ederim açıkcası en azından honda gibi kalitesiz bir kaportaya sahip değil en boşuda olsa sonuçta D segmenti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 bin diyor en ucuz otomatik ?

196 veren 250 de verir mi diyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

250 bin diyor en ucuz otomatik ?

196 veren 250 de verir mi diyorsunuz ?
    Güzel bir indirimle aradaki fark dahada düşer en azından segment farkı için bile verilebilir. Aynı segment olarak düşünürsek focus sedan 180 binden başlıyor her konuda civicden iyidir diye düşünüyorum.

www.ford.com.tr
    Fiyat Listeleri - Ford Türkiye
    https://www.ford.com.tr/fiyat-listesi/ford-focus-fiyat-listesi

Civic yeni zammı yapıştırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 26 Haziran 2020; 13:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Güzel bir indirimle aradaki fark dahada düşer en azından segment farkı için bile verilebilir. Aynı segment olarak düşünürsek focus sedan 180 binden başlıyor her konuda civicden iyidir diye düşünüyorum.

https://www.ford.com.tr/fiyat-listesi/ford-focus-fiyat-listesi

Alıntıları Göster
    Civic kaliteli bir araç değil ama alternatifi de pek yok bu fiyatlarda.Zaten olsa bu konu açılmaz direkt o alınır geçilir civicin fiyatının artması kimsenin umrunda olmazdı.Dolu civic almak yerine attığınız bomboş focusu alacak çok az kişi vardır.Attığınız focusun civice bariz üstünlük sağladığı maximum 1-2 konu var.

• İndirim ise honda da indirim yapar, biz liste fiyatı üzerinden konuşuyoruz. Ayrıca civic alan lpg olduğu için aliyor. Adil fiyat karşılaştırması için tüpsüz versiyon fiyatini baz almak lazim o da 186 bin, 186 bin nere 250 bin nere.

Focusa gelirsek de benzer fiyat bandında tercih meselesi. Elegance civic varken trend x focus almam ben. Focus biraz daha hantal ayrıca performans olarak. Eski kasadaki bağımsız süspansiyon da gitti, yine eski kasaya göre malzeme kalitesi de düştü, pek tercih edilen bi model değil.

Civic fabrika çıkışı lpg ile, geniş iç ve bagaj ile Türk kullanıcısının ihtiyacını en iyi karşılayan, mantıklı araçlardan biri, bu piyasada da kesinlikle pahalı değil.

• quote:

İndirim ise honda da indirim yapar, biz liste fiyatı üzerinden konuşuyoruz. Ayrıca civic alan lpg olduğu için aliyor. Adil fiyat karşılaştırması için tüpsüz versiyon fiyatini baz almak lazim o da 186 bin, 186 bin nere 250 bin nere.

Focusa gelirsek de benzer fiyat bandında tercih meselesi. Elegance civic varken trend x focus almam ben. Focus biraz daha hantal ayrıca performans olarak. Eski kasadaki bağımsız süspansiyon da gitti, yine eski kasaya göre malzeme kalitesi de düştü, pek tercih edilen bi model değil.

Civic fabrika çıkışı lpg ile, geniş iç ve bagaj ile Türk kullanıcısının ihtiyacını en iyi karşılayan, mantıklı araçlardan biri, bu piyasada da kesinlikle pahalı değil.
    Tercih meselesi hocam bu benim tercihim yazdığınız yazıda sadece yanlış olan bir kısmı belirtmek isterim focus daha hantal demişssiniz 2 aracında teknik özelliklerini bir inceleyin isterseniz. 0-100 km focus daha önde

• Broşürlerine baktım focus 12.4, civic 11.5 diyor

• quote:

Broşürlerine baktım focus 12.4, civic 11.5 diyor
    Ben galiba 1.0 ecobost a bakmışım 11.1 saniye bu
    evet dediğiniz gibi 1.5 123 PS olanı 12.4 saniye

• Acaba ötv ile ilgili gelişme olacak ve bu uyanıklar haber mi aldı, ay bitmeden döviz de yerinde neyin zammı bu

• döviz kurunun değeri sanal olduğu için fiyatlar artmaya devam ediyor edecek, katar ile swap anlaşmasında dolar 12.5 tl olarak sabitlendi, bu bile şuan fiyatların hala çok düşük olduğunu gösteriyor, alabilen geç kalmasın alsın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bericdondarrion -- 26 Haziran 2020; 14:24:19 >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Corolla ya da megane sedan alternatif olamaz mi ? Donanim seviyelerini bilmiyorum

• Yakisir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bericdondarrion

döviz kurunun değeri sanal olduğu için fiyatlar artmaya devam ediyor edecek, katar ile swap anlaşmasında dolar 12.5 tl olarak sabitlendi, bu bile şuan fiyatların hala çok düşük olduğunu gösteriyor, alabilen geç kalmasın alsın bence
    "katar ile swap anlaşmasında dolar 12.5 tl olarak sabitlendi"

bu bilginin kaynağı nedir dostum? yalan diye demiyorum, merak ettim. doğruysa dolar almam lazım
  • bericdondarrion kullanıcısına yanıt
    Corona dan dolayı ülkeler kasalarını boşalttı, ABD piyasaya 5 trilyon dolar sürdü, Almanya 1-2 trilyon euro dağıtacak, ki böyle piyasalarda kağıt paralar değer kaybedebilir, yoksa bugün ABD de 6 dan dağıttığını 15 den mi toplayacak, öyle bişey de adb 6-7 trilyin zarara uğramaz mi

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Corolla olabilir, aynı mantık lpg ile kullanım avantajı.

Honda fabrika çıkışı sununca cazip geliyor insanlara, sonradan alıp taktırmak muayeneye sokmak vs uğraşmamak için pahalı da olsa fabrika çıkışı olsun diyorlar.

Megane fiyatı da uçmuş, joy paket 1.3 tce edc 191 bin diyor, touch 204, icon 234 bin. Tüpsüz elegance civic 186 bin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Haziran 2020; 14:38:31 >
    1.3tce edc icon megane sedan oyaklilar icin 189bin tl. Bireysel almaya kalksak 200bini gecmez diye dusunuyorum

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Listede 234 yazıyor, 34 bin pazarlık payı olmaz heralde

Öyle olursa çok saçma yani, ben bakmaya bile gitmem araba alacak olsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 26 Haziran 2020; 14:44:36 >
    Haklisin hocam ama oyaklilarla bireysel arasinda muthis ucurumlar olmuyor. Benimkisi tahmin tabi. Mesela 1.0turbo xtronic icon clio 146bin tl yazmislar, araba bakan arkadaslar mutlaka arastirmali

Corolla'ya baktım bana göre çok çirkin bir araba ya! Bu tamamen benim kişisel görüşüm ,ben çok fazla dış ve iç design a takılıyorum ne yazık ki! Ya hu Clio gibi berbat küçük çük gibi araba 180 lerde inanamıyorum! Bu aracı gelde Honda ile kıyasla! Şu an ki kullandığım 2012 C4 varken araç almalı mıyım bilmiyorum.
    Hicbir firma pazarlık yapmıyor arkadaşlar boşuna yirtinmayin. Bırakın indirimi çoğu Honda zoraki aksesuar bindirimi yapıyor.
    Bahçelievler Honda plaza bayii çalışanlari tam bir züppe!! Suratiniza bakmıyorlar!
    Size zorla 15 bin liralık aksesuar veriyorlar!
    Yoksa satmiyorlar. Bugün iki çalışana ayar verdim.
    -Ben araç sipariş vereceğim siz beni eşek gibi bekletiyorsunuz , ilgilenmiyirsunuz bile dedim,sonra defolup gittim baktılar oylece

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut_emmi

honda türkiyeden 2021 yılının hangi ayında gidecek bilen var mı?
    Justin bieber gibi anlamsız bir kitlesi var hondanın, hiçbirşey olmaz hondaya.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.