|
Bildirim
|
zamanında alan aldı. artık araç alma devri kapanmıştır artık orta gelirli için. yazık.
|
Fiyatının yükselmesi talebi azaltıyor mu? Hayır.
Sorun yok. |
honda türkiyeden 2021 yılının hangi ayında gidecek bilen var mı?
|
bir üst segment yani D segmenti superb tercih ederim açıkcası en azından honda gibi kalitesiz bir kaportaya sahip değil en boşuda olsa sonuçta D segmenti
https://www.skoda.com.tr/fiyat-listesi/fiyat-listesi |
Kendi sitesinde bile şehir içi tüketim 7,5 litre yazıyor siz fabrika verisinin bile 2 litre altına düşmüşsünüz helal olsun.İstanbulda 9 litreden aşağı yakan görmedim ben :)
|
Justin bieber gibi anlamsız bir kitlesi var hondanın, hiçbirşey olmaz hondaya.
|
İndirim ise honda da indirim yapar, biz liste fiyatı üzerinden konuşuyoruz. Ayrıca civic alan lpg olduğu için aliyor. Adil fiyat karşılaştırması için tüpsüz versiyon fiyatini baz almak lazim o da 186 bin, 186 bin nere 250 bin nere.
Focusa gelirsek de benzer fiyat bandında tercih meselesi. Elegance civic varken trend x focus almam ben. Focus biraz daha hantal ayrıca performans olarak. Eski kasadaki bağımsız süspansiyon da gitti, yine eski kasaya göre malzeme kalitesi de düştü, pek tercih edilen bi model değil. Civic fabrika çıkışı lpg ile, geniş iç ve bagaj ile Türk kullanıcısının ihtiyacını en iyi karşılayan, mantıklı araçlardan biri, bu piyasada da kesinlikle pahalı değil. |
Corolla ya da megane sedan alternatif olamaz mi ? Donanim seviyelerini bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 26 Haziran 2020; 12:0:31 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 26 Haziran 2020; 12:57:45 > |
|
|
|
|
|
|
|
|