Şimdi Ara

Civic yeni zammı yapıştırmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen hafta 192.800 e anlastigim Civic elegance Eco şu an 196.800 olarak güncellenmiş ,hayırlı olsun e alamadım tabi

• İndirim ise honda da indirim yapar, biz liste fiyatı üzerinden konuşuyoruz. Ayrıca civic alan lpg olduğu için aliyor. Adil fiyat karşılaştırması için tüpsüz versiyon fiyatini baz almak lazim o da 186 bin, 186 bin nere 250 bin nere.

Focusa gelirsek de benzer fiyat bandında tercih meselesi. Elegance civic varken trend x focus almam ben. Focus biraz daha hantal ayrıca performans olarak. Eski kasadaki bağımsız süspansiyon da gitti, yine eski kasaya göre malzeme kalitesi de düştü, pek tercih edilen bi model değil.

Civic fabrika çıkışı lpg ile, geniş iç ve bagaj ile Türk kullanıcısının ihtiyacını en iyi karşılayan, mantıklı araçlardan biri, bu piyasada da kesinlikle pahalı değil.
  • iyi ki 200 dememişler. yuh artık ...
  • honda türkiyeden 2021 yılının hangi ayında gidecek bilen var mı?
  • www.eihale.gov.tr
    E-İhale - Güncel İhaleler
    https://www.eihale.gov.tr/Site/Ihale/Guncel/4

Devlet yurdisindan 2.el araç çekip eihalede satarsa fiyatlar düşer,
  • zamanında alan aldı. artık araç alma devri kapanmıştır artık orta gelirli için. yazık.
  • Rüzgarda yamulan tüplü tenekeler bile 210.000 TL olmuş.

Civic yeni zammı yapıştırmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 26 Haziran 2020; 11:42:49 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt
    1.0 kuru yaprak cliolar birde b segment kalitesiz ve konforsuz malum sitede 185 yazmışlar , acimasizlar
  • Fiyatının yükselmesi talebi azaltıyor mu? Hayır.

Sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 26 Haziran 2020; 12:0:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redferrari

1.0 kuru yaprak cliolar birde b segment kalitesiz ve konforsuz malum sitede 185 yazmışlar , acimasizlar
    118.000 TL den başlıyor hocam bisiklet motorlu olanlar

www.renault.com.tr
    Binek Araç Fiyat Listesi | Renault Türkiye
    https://www.renault.com.tr/renault-fiyat-listeleri/binek-arac-fiyat-listesi.html

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle öyle artık ya zenginsin yada fakir.
  • yuhhh. 3 sene önce bu aracı bu donanımda 85'e almıştım. Belki birkaç donanım farkı olmuştur ama neredeyse 2.5 katına gelmiş fiyat
  • Aslında malum siteye göre 300 binmiş , satan bayide bu fiyata satılıyor biz neden satmayalim demiş, gerçekten şaka değil sıfır 190 kusur olan araca 240 yazan da var, işte bu yüzden müdahale şart deniliyor, yoksa kimsenin umrunda değil fiayt kaç olmuş olmamış, keyfe keder fiyat artışı var

NOT: SIFIR KOKUSU HİSSETMEYENE HEDİYE EDİLECEKTİR....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redferrari -- 26 Haziran 2020; 12:57:45 >

• Seneye bu zamanlar o araba 250 bin TL.
  • Beyler harbi merak ediyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Kur şuan sabit seri üretim de başladı hâla daha fiyatlar artıyor . Sebebi nedir bunun??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.42

Beyler harbi merak ediyorum bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Kur şuan sabit seri üretim de başladı hâla daha fiyatlar artıyor . Sebebi nedir bunun??
    döviz kuru sonbaharda uçuşa geçecek diyorlar. vaziyetinizi ona göre alın.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Bu durumu öngörüp mü sürekli artış yapıyorlar fiyatlarda ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim.42

Bu durumu öngörüp mü sürekli artış yapıyorlar fiyatlarda ??
    ülkede sürekli artmayan bir şey kaldı mı?
  • Sahibindendeki fiyatlara bakıp la bizim fiyatlar düşük kalmış demişlerdir...:)

Önceden sıfır araç fiyatları arttıkça millet ikinci el arabasına zam yapardı, şimdi bayiler sahibindene bakıp zam yapıyor :D
    Düşük hacimli motor denilince neden sadece renault grubu günah keçisi yapılıyor anlamadım. Vw 1.0lara hiç ses çıkarıldığını görmedim.
    O paraya alternatif ne var ?

Otomatik vites, donanım, genişlik açısından ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.