Şimdi Ara

Civilization 4 Beyond The Sword

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ama hala bu 'corporation' olayını çözemedim bu durumdan avantaj elde etmek için ne yapmak lazım, hangi corp daha iyi ?Bu gibi soruları biri açıklayabilir mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dignitias

Arkadaşlar bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ama hala bu 'corporation' olayını çözemedim bu durumdan avantaj elde etmek için ne yapmak lazım, hangi corp daha iyi ?Bu gibi soruları biri açıklayabilir mi ?

Aslinda basit, ornek ile anlatayim(daha dun gece bir oyun bitirdim hastasiyimdir oyunun)

Simdi bir sehrimde Madencilik Sirketini buldum(wonder olarak geciyor). Daha sonra, ayni dinde din adamlarinin dini yaydigi gibi sirketi sehirlerime yaydim.

Getirisi:
    1-Yaydigim her sehire +12 ile +10 arasi production(cekic) bonus verdi
    (bu elimde bulunan altin, demir vb madenlerin sayisi kadar bir bonus sanirsam)

2-Sirketi dagittigim tum sehirlerden, sirketi kurdugum sehire +4 altin geldi.

Goturusu:
    1-Sirketi yaydigim tum sehirlerimden sirket maintanance cost
    (bakim ucreti) olarak 3 veya 4 altin kesti.

Olay bundan ibaret, mesela Sushi Sirketini kurarsan sana production bonusu yerine food bonusu veriyor.

Isin stratejik yani ise sirketleri yabanci ulkelere de yayip, yaydigin sehir basina 4 altin kazanabilirsin ama dikkat etmen gereken sey eger sirketi cok guclu bir ulkeye yayarsan para icin, ulke senin sirketinden aldigi sehir basina + 12 production
    (cekic) ile kanatlanabilir, wonderlari, tanklari ardarda basabilir. Bu yuzde dikkatli olmalisin sireketini yabanci ulkelere yayarken. Mesela gucsuz, ileride sana problem cikaramayacak ulkelere yayip, sehir basina 4 altinini almak en akillicasi

Umarim biraz olsun seni aydinlatabilmisimdir
    .

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak-09k

quote:

Orijinalden alıntı: Dignitias

Arkadaşlar bu oyunu 3 yıldır oynuyorum ama hala bu 'corporation' olayını çözemedim bu durumdan avantaj elde etmek için ne yapmak lazım, hangi corp daha iyi ?Bu gibi soruları biri açıklayabilir mi ?

Aslinda basit, ornek ile anlatayim(daha dun gece bir oyun bitirdim hastasiyimdir oyunun)

Simdi bir sehrimde Madencilik Sirketini buldum(wonder olarak geciyor). Daha sonra, ayni dinde din adamlarinin dini yaydigi gibi sirketi sehirlerime yaydim.

Getirisi:
    1-Yaydigim her sehire +12 ile +10 arasi production(cekic) bonus verdi
    (bu elimde bulunan altin, demir vb madenlerin sayisi kadar bir bonus sanirsam)

2-Sirketi dagittigim tum sehirlerden, sirketi kurdugum sehire +4 altin geldi.

Goturusu:
    1-Sirketi yaydigim tum sehirlerimden sirket maintanance cost
    (bakim ucreti) olarak 3 veya 4 altin kesti.

Olay bundan ibaret, mesela Sushi Sirketini kurarsan sana production bonusu yerine food bonusu veriyor.

Isin stratejik yani ise sirketleri yabanci ulkelere de yayip, yaydigin sehir basina 4 altin kazanabilirsin ama dikkat etmen gereken sey eger sirketi cok guclu bir ulkeye yayarsan para icin, ulke senin sirketinden aldigi sehir basina + 12 production
    (cekic) ile kanatlanabilir, wonderlari, tanklari ardarda basabilir. Bu yuzde dikkatli olmalisin sireketini yabanci ulkelere yayarken. Mesela gucsuz, ileride sana problem cikaramayacak ulkelere yayip, sehir basina 4 altinini almak en akillicasi

Umarim biraz olsun seni aydinlatabilmisimdir
    .

Soru işareti bırakmadın dostum teşekkür ederim Benim zaten merak ettiğim bakım masrafı işiydi.Şirketi kurduğum zaman gelir eksilere düşüyordu...Şimdi tamamen anladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.