Şimdi Ara

Civilization Başlıyacağım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bütün hepsini indiriyorum ilk defa oynıyacağım önerileriniz nedir age of serisi hastasıyım ben ona benzer yönleri varmı görsellerine baktım güzele benziyordu taktik önerileriniz varsa söyliyebilirmisiniz

herşey için şimdiden sağolun

• turn tabanlı bir oyundur, o yüzden oyundaki başarın mouse tıklama hızıyla orantılı değildir. İngilizce biliyorsan oyun içinde gerekli bilgiler var.
  • valla ben de başlamayı düşünüyorum ancak oyunla ilgili pek bi bilgim yok sıkıcımıdır acaba bide arkadaşım nerden download ediosun ben aktif link bulamadım pm den atabilirmisiniz bana
  • İngilizce şart
  • Evet,oyunu oynayabilmek için iyi bir ingilizce şart diplomaside gerekli oluyor.Güzel oyundur Civ.
  • Civ 3 ile başlamanı tavsiye ederim.Öğrenme açısından daha uygundur Civ 4'e göre.Persler(Persia) ile başlaman güzel olur.

Not:Civ 3'te en sinir olcağın sorun dibindekü küçücük alana şehir kurmalarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRiddler -- 18 Şubat 2010; 9:52:37 >
  • bende alcaktım ingilizce şart filan deyince vazgeçtim
  • Full türkçe yamaları var ayrıca çok fazla exp. var hastasıyımdır o oyunun hepsini sayamadığım kadar bitirdim sadece konuyu açan arkadaşa değil genel söyleyeyim bence civ. oynamayanlar oynasınlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.