Arkadaşlar Civilization oyununu çok beğendim tam benlik bir oyun fakat şu turn olayı ve gelişimlerde bekleme biraz canımı sıktı. Bu tarzda bir oyun ama bildiğimiz strateji tarzı olanı var mı, yani turn değil de bina kurup gelişip savaşabileceğimiz felan.
Rise of Nations, C & C Generals.
Rise of Nations benzer özelliklere sahip fakat civ 4 sağlam makinada oynarsan daha zevk alırsın lakin oyundaki turn sistemi zevk katan yeri sağlam makinayla turnlerde fazla bekleme yapmazsın.
Empire Earth.Ama civ hayranı olmama rağmen şunu söyleyebilirim ki hiçbiri civ tadı veremez
Civilizations'a en cok benzeyen oyun sanirim Empire Earth olur ancak Empire Earth'de 1. sinde olusturdugu hayran kitlesini 2 ve 3. oyunlarda tamamen tuketti. Yazik ettiler oyuna.
Sen Civilization oynamaya devam et, onun gibisini bulamazsin.
Ayrica Europa Universalis oynayabilirsin, sanirim onda tur sistemi degil de zaman akisi sistemi bulunuyordu. Tavsiye ederim.
Rise Of Nations.
RON CIVin yerini tutamaz hiç bir şekilde
Cıv çok güzel bunun dışında Empire Earth(mutlaka oyna) ve Rise of Nations var.
Empire Earth nasıl bişey RONdan dahamı güzel
civ4 'de bilgisayar oyuncularını daha az beklemek için daha iyi bir işlemci gerekiyor. Onun dışında oyunda hız ayarı var, teknoloji daha hızlı gelişiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: PANZERGENERAL
RON CIVin yerini tutamaz hiç bir şekilde
+1
Ron iyidir ama civi neden beğenmiyorsun anlamadım tur sisteminde ne var ki
arkadaslar ne alaka civ serisi ile verdiginiz oyunlar ron,biri generals demiş ona koptum :D Bu dediginiz oyunlar odun topla maden,altın topla topla asker üret savaş mantıgına dayalıdır. Civ ise bu oyunlarla kıyaslanamayacak derecede detaylı ve zevkli bir oyundur. Ülkeyi nasıl yonetecegınıden(monarsi ,oligarsı,anarsi vs.) cok tefarruatli trade anlasmlarına kadar bence mükemmel bir oyundur
ben de biriktir-saldır oyunlarının neresinde strateji var anlamıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme