Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DLC ler platinum paketle alınabilir düzeyde 140 tl diyor ama 60 tl indirim kuponuyla 80 lara iniyor tüm dlcler içinde... Genişleme DLC lerinin tanesi hiç 80 nin altına inmemişken toptan temizlik 80 lirayla yapılabilir değer yani bu oyuna doların 8 tl olduğu bu dönemde 10 dolar atıverin gerçekten verdiğiniz paraya değer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsow01 -- 24 Mayıs 2020; 8:59:43 >
  • 23 Nisan da çeviri duyuruldu. Güncelleme olmasaydı 19 Mayıs'a çıkış planlanmış. Belki de şimdi bayram hediyesi olarak çıkar yama :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsow01

DLC ler platinum paketle alınabilir düzeyde 140 tl diyor ama 60 tl indirim kuponuyla 80 lara iniyor tüm dlcler içinde... Genişleme DLC lerinin tanesi hiç 80 nin altına inmemişken toptan temizlik 80 lirayla yapılabilir değer yani bu oyuna doların 8 tl olduğu bu dönemde 10 dolar atıverin gerçekten verdiğiniz paraya değer
    Arkadaşlar herkes bu Platinum paketin 80 TL ye indiğini yazmış fakat bende mi bir yanlışlık var acaba. Ben Epic den girip baktığımda bu paketin fiyatı 30 dolar olarak görünüyor. Sepete ekleyince 10 dolarlık bir indirim yapıyor ve fiyatı 20 dolara düşüyor. 20 dolar da şu anki kurla 139 TL gibi bir fiyat yapıyor. Bende mi bir hata var acaba? Bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.

• İnternet tarayıcıdan girip baktığımda konumum Hindistan olarak görünüyormuş meğerse. Konum olayı hiç aklıma gelmemişti gerçekten 😁

Telefon numaram onaylı olmasına rağmen özel mesaj gönderemediğimden buradan yazıyorum.

Teşekkürler "jepalion" 🖐🏻

• johnnybegoode J kullanıcısına yanıt
    hocam senin hesap türk hesabı değil galiba cünkü bizde 145 tl platinum edition yani dolar değilde tl cinsinden yazıyor... Bu gta 5 le birlikte 60 tl lik indirim gelince o 145 den düşünce 85 tl ya satılıyor paket
    Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri)
  • Bayram hediyesi tadında bugün yayınlansa ne kadar güzel olurdu
  • Sanırım New Frontiert Pass'da yayınlanan 1 genişleme paketi var,onları çeviriyorlar.6 tane genişleme vardı bu Pass'ın içinde,ilki yayınlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 24 Mayıs 2020; 14:45:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Aztec dlc si var galiba içinde sadece

Alıntıları Göster
    o zaman eski yamayı kullanabilir miyiz
  • Mr.Legend kullanıcısına yanıt
    O insanları savunmuyorum, tepki gösterebiliriz elbette ama sizinki "Gruplar kapansın ben İngilizce biliyorum siz naparsanız yapın." diye nefretvari açıklama olmuş.

Herkese şeker gibi bayramlar dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım yama gelmeyecek bayramda...
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Açılıyor tabi misal şöyle düşün bir çok karakter ve tarihi olaylar ek paketlerde, doğal afetler ek pakette diplomasi zorluğu kolaylığı sistematiği ek pakette kısacası oyuna keyif veren herşey ek paketlerde, yani şöyle düşün m&b bannerlord 2 yapılıyor oyun çıkıyor ama kaleler kılıçlar armorlar ek pakette satıyorlar, o zaman ne anlamı kaldı ana oyunu almanın değil mi? ya full paket oyun dahil alacaksın yada hiç almayacaksın :D Böyle saçma işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsow01

hocam senin hesap türk hesabı değil galiba cünkü bizde 145 tl platinum edition yani dolar değilde tl cinsinden yazıyor... Bu gta 5 le birlikte 60 tl lik indirim gelince o 145 den düşünce 85 tl ya satılıyor paket
    85 ₺ ödeyip almaya değer mi sizce? Keyifli bir oyun mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Androyak

85 ₺ ödeyip almaya değer mi sizce? Keyifli bir oyun mu?

Alıntıları Göster
    saatlerce vakit geçiriyorum ben yani oyun strateji ağır ilerliyor yani oynarken yan ekranda dizi izlenebilir , müzik dinlerken oynanabilir yani yorulmuş ve sakince chill takılmak için birebir tek mausla tüm oyunu oynuyosun bence değer...

Bir ara aslanmax din i yapmıştım arkadanda aslanmax sen dünyayı kurtarırsın şarkısı açmıştım oyun aslında çok eğlenceli seçenekler sunuyor sana kalmış

• çok büyük bir iş elinize sağlık
  • Androyak kullanıcısına yanıt
    Civilization kaliteli seridir. Ancak keyif meselesi kişiden kişiye değişir. Keyifli olup olmayacağına en iyi sen karar verebilirsin.
  • İngilizceniz iyi değilse bence oyundan hiçbir şey anlamazsınız. Bu yüzden çeviri acele gelmesin ki oyundan keyif alabilelim. Rehber video tavsiyesi olan varsa hoş olur bu arada :)
  • Keşke ellerinde imkan olsada bugünlerde tez zamanda yayınlasar yamayı çünkü oyun şuanda ücretsiz olmasından dolayı Türkler tarafındanda aşırı derecede indirilecektir İngilizce bilmeyen birisi eminimki oyunu hemen silecektir .
    Bugünlerde yama yayınlanırsa aşırı derecede indirme alacaktır
    Çalışmalarınızdan dolayı şimdiden teşekkürler emeğinize sağlık
  • Yamanın çıkış tarihi ile ilgili olarak, tahmini bir zaman verilirse çok memnun oluruz.
  • Yamayı beklerken bugün biraz baktım. Dlcsiz oyuna yorum yapmak yanlış belki ama ilk izlenim olarak güzel göründü gözüme. Temel oynanış aynı zaten. Grafikler de öyle abartıldığı kadar leş değil. Civ 5 var bende almıştım seneler önce full dlc. O varken bunun dlclerine tutup da o kadar para dökmem şu ekonomide ama ilk kez oynayacaklar için hele de Türkçe yama gelecekken oldukça ideal.
  • dlcyi yeni fiyatı yüzünden alan kişi çok olmaz diye düşünüyorum.günler boşa geçiyor keşke son dlc hariç yayınlayıp sonradan o dlcyi de ekleyip güncelleselerdi
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.