Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ahmak5

Epic games den indirdiğimde klasöre baktığımda bu dlc leri gördüm bi Aztec_Montezuma klasörü 20kb civarlarında. Bu dclleri de mi vermiş epic.

Bedava dağıtılan oyunda bir tane DLC var,tam DLC'de sayılmaz bir tane medeniyet veriyor.

• %100 diyip civilopedia çevrilmemesi kusura bakmayın ama bende reklam hissi uyandırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

%100 diyip civilopedia çevrilmemesi kusura bakmayın ama bende reklam hissi uyandırdı.
    civilopedia'nın çevrilmediği nerede yazıyor hocam?
  • Karagürz kullanıcısına yanıt
    "AGA O KADAR TEMBELIM KI" diye baslik acip, ansiklopedilerin çevrilmesini mi istiyorsun? Cevrilse bile okumayacaksin ayri bir konu. Zaten senin gibiler, oyun bedava verilmeseydi, burada olmazdi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa değiştirilmiş orada yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

İlk sayfa değiştirilmiş orada yazıyor.
    kötü oldu bu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A1ACA3C1

"AGA O KADAR TEMBELIM KI" diye baslik acip, ansiklopedilerin çevrilmesini mi istiyorsun? Cevrilse bile okumayacaksin ayri bir konu. Zaten senin gibiler, oyun bedava verilmeseydi, burada olmazdi.
    Ne bu saldırganlık? Eleştirimi yapıyorum ayrıca oyuna dlclerine kadar sahibiim hem ücretsiz alsam da kime ne var olan hakkı kullanmak yada eleştirmek suç mu oluyor sizin kafanızda?

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri)

Hocam sen ne yaptın ya acısını ben hissettim :D
    Füze atsaydin 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    baya sertti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bizim millet sever hocam kraldan çok kralcı olmayı. Ellerinden gelse bir çeviri için milletin bir taraflarını yalayacak kadar da kaypaktırlar. Sesi ta buralara kadar geldi tebrik ederim.
    Yanlış adama çatmış
  • Takdir ederseniz ki bir çeviri grubu olarak şu an çalışmakta olduğumuz 2 milyon kelimelik RDR2, 650 bin kelimelik Deus Ex ve 400 bin kelimelik Horizon vardır. Daha planlamasını yaptığımız birkaç proje daha cabası.

Civilopedia kısmı şu an için zaman ayıramayacağımız bir kısım. Oyunun çevirisini de tam olarak 15-20 günlük bir yüklenme ile bitirdik. Şu an kontrolleri yapıyoruz. Elimiz boşalırsa bu kısmı daha sonra dahil eder miyiz bilemiyorum. 15 günde bitmesi de oyunun boyutunun ufaklığından değil yaklaşık 15-16 çevirmeni projeye kaydırmamızdan dolayıdır.

Tam istiyorsunuz, hemen istiyorsunuz ama işin arka kısmını da bilin lütfen. Güncelleme ile değişen oyun dosyalarına uyarlanacak ve yayınlanacak.

İyi günler.
  • Epicten ücretsiz aldım oyunu ilk bi girdim açıkçası ingilizce oynamaya gözüm yemedi tam olarak kavrayarak oynamak istedim oyunu kapattım. Bi kaç yayın video izledim. Baya sevdim oyunu. Muhtemelen tüm dlcleri alacağım. Beğenmezsem iade için 14gün sürem olacak. O yüzden biraz merak ediyorum ortalama olarak ne zaman çıkacak çeviri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.