Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Anlayışınız için teşekkürler. Bu arada DLC ler ve Expantionlar olmadan oynama gibi bir planınız var ise bu güzelim oyunu hiç etmemenizi hali hazırdaki indirimlerden faydalanmanızı temenni ederim.
  • Gerekirse geç çıksın ücretli olsun ama civilopedia'da çevrilsin lütfen
  • Civilopedya kısmı o kadar matah sayılmaz. Olsaydı iyi olurdu elbette ama o kısmın çevrilmesi yamanın çıkışını hayli geciktirecektir. Ayrıyeten kimsenin zaman ayırıp okuyacağını düşünmüyorum özellikle bu seride geçmişi olanların ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Civ 6, bu seride ilk oyunum ama ben bile okumuyorum üşenip tmm deyip geçiyorum.

Yama ücretli olsaydı şimdi de parasını verdiğimiz yama nerde kaldı diye sızlanacaktık. Sorun ücreti veya zamanı değil, Kanaat etmeyi öğrenmeliyiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tarz ücretsiz yamalarda tarih verilmesi/çeviri durumu gibi ek ayrıntılara gerek yok bence. Boşuna beklenti ve hüsran yaratıyor. Yama hazır olunca pat diye çıkaracaksın kimse de yama nerede kaldı gibi söylemlerde bulunmaz.

• Şimdi şöyle de bir şey var. Bir dönem ben de çeviri işi ile uğraştım. Bazı gruplarda yapıyordum.
    Bu işlerden para kazanıyor bu insanlar. Babalarının hayrına iş yapmıyorlar. Dolayısıyla, bir üründe bir süre belirtiliyorsa, makul zamanlar haricinde aşılmaması lazım. Tutup da kimseyi bu kadar çok da savunmayın.
    Bu yama ücretsiz, ancak girin siteye, çoğu yama için de ücret talep edildiğini göreceksiniz. Ha, tamamen ücretsiz de yapabilirler, ona bir şey diyemem. Ancak tarih belirtiliyorsa, insanlar da doğal olarak bu tarihe dikkat edilmesini istiyorlar.
    Kimse kimsenin körü körüne savunuculuğunu yapmasın. Gerek yok. Durduk yere adamlara karşı insanları dolduruyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

Gerekirse geç çıksın ücretli olsun ama civilopedia'da çevrilsin lütfen
    ++++++++++++++
    Katılıyorum
  • Çıkmayacak sanırım yakın zamanda. Tarihte verilmemiş. Bekleyenlere kolay gelsin diyorum az buçuk ingilizceyle oynamaya başlıyorum
  • Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Tüm dlc ve ek paketleri aldım hocam. Bu yama sadece ana oyun sanırım.

• Başlamadık bekliyoruz kolay gelsin 👏

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam sürüm çıkana kadar oyalaması için burada sadece ana oyunu kapsayan yama paylaşmıştım virüslü, bozuk vb değildi sorunsuz oynuyordum şimdi o yamanın linki silinmiş.
    Ne hakla silindi bilmiyorum böyle agresifliklere gerek yoktu. Neyse isteyen küçük araştırmayla bulabilirler

• Çıksa da indirsek.
  • Emek veren tüm arkadaşlara güç kuvvet diliyorum :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DLC'ler olmadan çeviriyi paylaşsanız da platinium almayan arkadaşlar oyuna başlasa en azından?
  • Çeviri %80 oldu mu hocam her gün f5 yapıp duruyorum %80 olmuştur diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrikill

Çeviri %80 oldu mu hocam her gün f5 yapıp duruyorum %80 olmuştur diye
    Çeviri bitti, entegre işlemi yüzünden süreç uzadı sadece.
  • Ellerinize sağlık, umarım en yakın zamanda yama çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.