Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeklerinize sağlık arkadaşlar, gerçekten bu çeviri ekiplerini çok takdir ediyorum.
    Ama civilopedia çevrilmeyecekse süpriz oldu, diğer projelerde de başarılar şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nopasstr -- 26 Mayıs 2020; 17:30:41 >
  • Arkadaşlar, oyunu ilk kez oynayacak birisine anlatır gibi anlatın lütfen. Civilopedia çok önem arz ediyor mu? Ediyorsa ne konuda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barisijenn

Arkadaşlar, oyunu ilk kez oynayacak birisine anlatır gibi anlatın lütfen. Civilopedia çok önem arz ediyor mu? Ediyorsa ne konuda?
    Oyunun wikisi gibi düşün. Civ zor öğrenilen bir oyun olduğu için özellikle yeniler için elbette faydalı ama orası olmadan da öğrenilebilir mi, elbette öğrenilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nopasstr

Oyunun wikisi gibi düşün. Civ zor öğrenilen bir oyun olduğu için özellikle yeniler için elbette faydalı ama orası olmadan da öğrenilebilir mi, elbette öğrenilir.

Alıntıları Göster
    Merhaba, birde şunu sormak istiyorum ama bilginizin olup olmadığını bilmiyorum. Önceki sayfalarda paylaşılan bir türkçe yama var. Bu konuda bir bilginiz var mı? Var ise bu yama ne kadar sağlıklı?
  • civilopedia çevrilmeyecekse oradaki ingilizce kavramlar ile türkçe karşılıkları arasında anlamsal karmaşalar olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Eğitimi oynuyorum şuanda kleopatra yı yendim devam ediyorum o oyuna ama birlik silmeyi bir türlü yapamadım hep gri renkte gözüküyor. Nasıl sileceğim bu birlikleri? Birde bu koçbaşı nı ne zaman üretmek lazım ben bu savaş için yaptım ama kullanmama gerek olmadı.
  • walküre kullanıcısına yanıt
    Beklemedeyiz hocam. Açıklama için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TunaPamirTVyoutube
    İlk Şehir Nereye Kurulmalı - Civilization 6 Türkçe Rehber #1
    https://www.youtube.com/watch?v=JG9WWVD6Kbc

burda bayağı ayrıntılı bir başlangıç rehberi var.
  • Elinize emeginize saglik. Ileride wikinin de cevirisi yapilir mi acaba?
  • Yüzde verilen bir projede ha çıktı ha çıkacak dediğimiz gün için oyun pedyasının çevrilmediğinden bahsediyorsunuz. Oyunu oynadığınızı kabul ederek, ne kadar kıymetli olduğunu siz bizlerden daha iyi biliyorsunuzdur. Piyasadaki yamalardan bir farkının kalmadığını düşünüyorum. Beklemenin bir mantığı kalmadı sanırım.
  • İçinizden geliyor ve bir arkadaşınıza öylesine durduk yere nargile hediye ediyorsunuz ama arkadaşınız sevinip teşekkür etmek yerine diyor ki; "ee hani bunun sipsisi" Siz olsanız o arkadaşa bir daha hediye alır mısınız ben almam.
  • yamayı bekliyoruz da bunların bir şey çıkaracağı yok.
  • Piyasadaki yama piyasadaki yama diye gezinen arkadaşlara ithafen.O yama Google translate terk rezalet bı yama zerre emek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köle ahlakına sahiplerin tipik savunması; teşekkür edeceklerine daha fazlasını istiyorlar..

İşte bu yüzden de hiçbir yerde ilerleme kaydedemiyorlar.

Türkçe'ye çevirdikleri için teşekkürler ancak civilopedia yokken oyunun bir anlamı yok. İngilizce bilmeyenlerin ya da bilgisi yetersiz olanların boşuna beklememesi gerek bu çeviriyi. Zaten bir iki oyun atlatınca oyunun genel dinamiklerini anlarsınız. Boşa Türkçe çeviri yapıp az buçuk öğrenebileceğiniz ingilizce terimlerden/kelimelerden olmayın derim.

Eğer 'google translate' kullanabilecek kadar bir 'yeteneğe' sahipseniz gidip kendi çevirinizi kendiniz yapabilirsiniz. Beklediğiniz bu çeviri içerisinde sadece 'anlamsal' fark olacaktır o kadar.
  • Oyun ücretsiz olmadan önce kimsenin umurunda değildi çeviri, biz bekliyorduk. Şimdi birileri çıkmış yok orası çevrilmemiş, yok hala bitmemiş. Senelerdir bekliyoruz biz bu yamayı. Piyasadaki dediğiniz yama oyun ilk çıktığında çıktı bir daha güncellenmedi şu an rezil durumda. Wikisi çevrilmemiş diyen arkadaşlar bildiğim kadarıyla Civ5'in de wikisi çevrilmemişti. Bence böyle bi oyuna; bu kadar hızlı bir şekilde, ücretsiz olarak sunulacak bir yamada eksikler aramak yerine teşekkür etmeli ve biraz sabırlı olmalısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullaniciadi12

İçinizden geliyor ve bir arkadaşınıza öylesine durduk yere nargile hediye ediyorsunuz ama arkadaşınız sevinip teşekkür etmek yerine diyor ki; "ee hani bunun sipsisi" Siz olsanız o arkadaşa bir daha hediye alır mısınız ben almam.
    Ücretsiz olması yarım olmasını gerektirmez hocam. Kendi sitelerinde de belirttim ve yine belirtiyorum. Bu tarz yapıt denilebilecek oyunlarda bir iş baştan sona yapılmalı. Oyunu oynadınız mı bilmiyorum? ama oyunun civilopedia sı neredeyse oyun hakkında aklına gelebilecek her türlü soru işaretlerine cevap, atacağınız her adımdan önce bakmanız gereken bir yer. Hala tam olsaydı da ücretli olsaydı düşüncesini savunuyorum.
  • yigitogluemir kullanıcısına yanıt
    Haklı olabilirsiniz oyunu hiç oynamadığım için bir şey diyemiyorum, ben sadece ücretsiz hediye babında olduğu için çok fazla sitem etmemek lazım diye düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.