Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: humble mumble

DLC'ler olmadan çeviriyi paylaşsanız da platinium almayan arkadaşlar oyuna başlasa en azından?
    Aynen katılmamak elde değil zaten %99'luk bir kesim ; şuan çeviriyi bekleyenlerden bahsediyorum , Epic Games'ten bedava aldı ve ölücü millet olduğumuzdan beleş oyuna +85 TL vermez! Yani düz halini verin de anlayarak oynasın millet , zaman geçtikçe kütüphanede kalacak kimse oynamayacak! Civilopedia olayına da açıklık getireyim: Okumak için değil daha bunu anlamamış çeviren ekip , o oyunun sözlüğü gibi bir şey misal bulamadığı bir kaynak var bu nereden ve nasıl elde edilir gibi bilgileri de sunuyor. Gayet de kullanışlı bir şey bir çok güzel bilgiyi içeriyor bazen okumak için giriyorum açıkçası. Bu arada benim çeviriye ihtiyacım yok aslında sadece nasıl olacak diye merak ettiğim için girdim. Zaten ingilizce izliyorum animelerin bir kısmını ,mangaları yine okuyorum. Bir kaç ufak çaplı anime çevirim ve bir adet film çevirim de oldu! Her neyse zaten pek bir beklentim de yok oyuna özel kalması gereken kelimeler var ama insanlar bu oyunu anlayarak oynasın ki , ne kadar güzel bir oyun olduğunun farkına varsın isterim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 30 Mayıs 2020; 20:46:7 >

• Yaklaşık 20 yıldır oynarım daha bir kez bile açıp bakmadım Civilopedia yı.
  • asi_mawi kullanıcısına yanıt
    hocam bende 21saat oldu başlayalı vallahi yerini bilmiyorum ihtiyacım olmadı

muhtemelen en basitte oynadığımdandır ama
  • Oyunun konusuna çevirmişsiniz yama sayfasını. Oyunun konusu burası:
    https://forum.donanimhaber.com/sid-meier-s-civilization-vi-2016-ana-konu--116789331
  • Merhabalar,

Metinler üzerinden yapılabilecek kontroller tamamlandı. Entegre işlemi bitti. Şimdi dosyaları steam ve epic games sürümlerinde, oyun içinde test edeceğiz. Metin dosyalarında sadece kodların bulunduğu satırlar yüzünden görülemeyen yerler var. Çeviri hataları ve bu tarz uyumsuzlukları düzelterek daha iyi bir oyun deneyimi için sizlerin de desteğini bekliyoruz. Oyundaki sayısız değişken nedeniyle oyunu tamamen test etmek imkansız olacaktır. O yüzden kurulacak discord kanalından gördüğünüz hataların görsellerini/feedbacklerini sizden rica edeceğiz. Yama hakkındaki bilgiler, yeni DLC çeviri planları, kurulum videosu ve discord kanalı, yama yayınlandığında açıklanacaktır. Bu nedenle test süresini minimum sürede tutmayı planlıyoruz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    memnuniyetle test sürecine katılabilirim.
    Bende katılabilirim.
    Teste katılabilirim.
  • Arkadaşlar sizlerin test süreci yama yayınladıktan sonra başlayacak. O nedenle biz test sürecini uzun tutmayacağız. Her senaryoyu ayrı ayrı oynayıp bitirmek ve multiplayer olarak oyun sonuna gelmek 7/24 oynansa bile haftalar alacaktır. Bu yüzden test kısa sürecek sonra sizlere discord linki vereceğiz. Yine de daha önceden gruba katılmak isteyenler:
    Discord
    Join the Civ 6 Türkçe Yama - Türkçe Oyun Discord Server!
    https://discord.com/invite/NGNVwES

linkini kullanabilirler.

• Umarım Test uzun sürmez çünkü testde başlıyorsunuz test bitmeden yeni güncelleme geliyor onu çeviriyorsunuz sonra yine test bitmez döngüye döndü.
  • beklemedeyiz
  • Safları sıklaştıralım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

Safları sıklaştıralım arkadaşlar.
    Hadi bakalım, mesai bitsin de eve gidip güzelce oynayalım şu oyunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: asi_mawi

Yaklaşık 20 yıldır oynarım daha bir kez bile açıp bakmadım Civilopedia yı.
    Gerçekten hocam ya civ 4 ile sardım ben bu oyuna binlerce turn yaptım bir kez açıp bakmadım ya sıkıntı bendemi acaba diye düşünüyordum
  • de haydi... dauanamıyomm himmet ağaaaam
  • quote:

Orijinalden alıntı: HitmanViper

Umarım Test uzun sürmez çünkü testde başlıyorsunuz test bitmeden yeni güncelleme geliyor onu çeviriyorsunuz sonra yine test bitmez döngüye döndü.
    umarım sana ve seni artılayan 3 kişiye bu yamayı vermezler. Döngüye giriyormuş . Gören de her ay yeni DLC çıkartıyorlar sanacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

Tam sürüm çıkana kadar oyalaması için burada sadece ana oyunu kapsayan yama paylaşmıştım virüslü, bozuk vb değildi sorunsuz oynuyordum şimdi o yamanın linki silinmiş.
    Ne hakla silindi bilmiyorum böyle agresifliklere gerek yoktu. Neyse isteyen küçük araştırmayla bulabilirler
    Tek cevabı var tekelcilik. Sorsan forum paylaşım yeri ama lafta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Tek cevabı var tekelcilik. Sorsan forum paylaşım yeri ama lafta.

Alıntıları Göster
    Herkes kendi konusunda paylaşsın ya da yeni konu açsın. Forum kuralları gereği yasak. Lütfen kuralları okuyun. Kendi çalışması altında başka çalışmaların linklerini görmek ve konunun dağılmasını istememek herkesin en doğal hakkıdır.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.