Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir şeyi merak ediyorum,https://forum.donanimhaber.com/sid-meier-s-civilization-vi-turkce-yama-v5-0-yayinlandi-tum-dlc-paketleri--124274208 şu konudaki çeviriyi indirsek Türkçe olmuyor mu? Neden yeni bir çeviri çıkartılıyor ve bekleniyor? DLC'siz sadece ücretsiz verilen sürüm indirildiğinde yama işe yaramaz mı?
  • Şu anda yayınladığınız çeviriyi indirsek, Epic Games'in verdiği oyunda rahatça kullanabilir miyiz?
  • Hocam ellerinize sağlık dört gözle bekliyoruz
  • Miralay Kaplan kullanıcısına yanıt
    Neden para verdin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar ilk defa civilization oynayacağım da dlc'siz olmaz diye okuyorum genelde. siz ne düşünüyorsunuz? hangi dlc'ler alınmalı? Bi yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: walküre

Selam millet,

Civilization IV oyunu bugün ücretsiz oldu Epic Games üzerinde. Size önerimiz oyunu, hazır indirim de varken, DLCleri ile birlike almanız. Oyuna bugün bir güncelleme geldi, birkaç güne inceleyip, çeviriyi mevcut sürüme uyarlayıp yayınlayacağız.

Sevgiler!
    new frontier dlclerini şimdilik pas geçip hali hazırda türkçe yamasını çıkarttığınız eski platinum dlc paketini de aldım. 60 tl kuponla iyi bir fiyata geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: freddy4545

Arkadaşlar ilk defa civilization oynayacağım da dlc'siz olmaz diye okuyorum genelde. siz ne düşünüyorsunuz? hangi dlc'ler alınmalı? Bi yardımcı olabilirseniz sevinirim :)
    platinum dlc paketi. geçmişte çıkan tüm dlcleri içeriyor ve türkçeler. new frontier önümüzde ki 1 senenin dlcleri, daha çoğu çıkmadı şimdiden para vermeye gerek yok ayrıca daha onların türkçeye çevrilmesi uzun sürer herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 21 Mayıs 2020; 21:47:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: humble mumble

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Sinirim size değil sizin gibi olan tüm insanlara karşı. Sadece araştırmadan, cevabı bariz olan şeylere karşı sorulan sorulara gıcık oluyorum.
    Size hakaret filan etmedim. Üstünüze alındığınıza göre dediklerimde haklıyım
  • ensyyla35 E kullanıcısına yanıt
    Platinum için.
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim, bakıyorum hocam.
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Tamam kardeşim sen çok haklısın. Kusuruma bakma lütfen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu oyun 2017 sonlarına doğru çevrilmedi mi zaten bu çeviri neyin nesi? Oyunu indirdim yamayı bekliyorum bu arada şimdiden elinize sağlık.
  • quote:

Hayır. Baştan, komple sıfır kilometre çeviri :)
    Hayırlı akşamlar ve bu mutlu haberi bayram arifesinde verdiğiniz için çok teşekkürler
    epic üzerinden oyunu indirdim ve sanirsam hiçbir dlc yüklü olarak gelmiyor sadece oyun şeklinde geliyor
    gate storm vs gibi dlc ler yüklü değil
    sizin çevirinizde bütün dlc ler var yaziyor ilk mesajda
    epic üzerinden veya copya oyun yada steam üzerinden alsakda bu şekilde sorunsuz kullanilicakmidir efendim teşekkürler ve iyi bayramlar şimdiden
    oynamadan bekliyorum çikmasini :)
  • Oskis kullanıcısına yanıt
    Merhaba evet, var olan bütün sürümlere uyarlanacaktır :) Teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Merhaba evet, var olan bütün sürümlere uyarlanacaktır :) Teşekkür ediyorum :)
    Lütfen yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum ve dürüst olmanızı da istiyorum. Aynı anda birçok projeye başladınız ve çok hızlı da gidiyorsunuz.

Peki o zaman soruyorum çevirilerinizde google translate veya robot çeviri programları kullanıyor musunuz ?

Benim fikrim kullanıyorsunuz. Uygulama otomatik çevirip sonra saçma çevrilmiş yerleri çok bariz olmasın diye bir güzel cilalıyor ve sonra ekliyorsunuz. Benim için anlaşılır olsunda gerisi hiç önemli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 21 Mayıs 2020; 23:28:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Biraz baktım oyunada temel seviyede ingilizce bile yetmez. Keşke türkçe dil desteği verseler oyuna baya eski bir oyun ve ülkemizdede epey oynanıyor şimdiye neden vermezler anlamıyorum..
  • Hocam yamayı bekliyoruz. ne zaman yayınlarsınız. dlc paketleri hariç yayınlasanız. hepimizde ana oyun var.

teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.