Şimdi Ara

Civilization VI Türkçe Yama ÜCRETSİZ YAYIMLANDI (Anonymous Çeviri) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
415
Cevap
58
Favori
55.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zebercet

Bu oyun 2017 sonlarına doğru çevrilmedi mi zaten bu çeviri neyin nesi? Oyunu indirdim yamayı bekliyorum bu arada şimdiden elinize sağlık.
    Oyuna yeni dlcler eklendi dlc ile yeni liderler geldi onlar çevrilmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Lütfen yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum ve dürüst olmanızı da istiyorum. Aynı anda birçok projeye başladınız ve çok hızlı da gidiyorsunuz.

Peki o zaman soruyorum çevirilerinizde google translate veya robot çeviri programları kullanıyor musunuz ?

Benim fikrim kullanıyorsunuz. Uygulama otomatik çevirip sonra saçma çevrilmiş yerleri çok bariz olmasın diye bir güzel cilalıyor ve sonra ekliyorsunuz. Benim için anlaşılır olsunda gerisi hiç önemli değil.

Alıntıları Göster

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Ekibimizde 80 (seksen) kişi var :)

Bu cümlenin yeterli olacağını düşünüyorum :)
  • aztec dlc ile geldi oyyyyyun... her turkce yama gibi bu da yılan hikayesi olacak gibi...çıkıyor az kaldı ha gayret aha dur çıkartıyom tmm tmm gel gel çıkıyor........
    ingilizce öğrenmek şart
  • BOMBOM41 B kullanıcısına yanıt
    Çok sabırsızsın bolum boş ver 1-2 günden ne yani.Klavye nin tuşlarına dokunduğuna değmez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merakla bekliyoruz beklediğimize değecektir.güzel ve özenilmiş olduğu sürece hiçbir sorun yok.Ellerine sağlık ceviren arkadaşların

• Elinize sağlık. Bu efsane serinin son oyununu herkesin oynamasını isterim, hazır Epic Games ücretsiz vermişken Türkçe yaması da çıkması, İngilizcesi olmayıp oynamak isteyen oyuncular için ilaç gibi gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obasar84

Lütfen yanlış anlamayın merak ettiğim için soruyorum ve dürüst olmanızı da istiyorum. Aynı anda birçok projeye başladınız ve çok hızlı da gidiyorsunuz.

Peki o zaman soruyorum çevirilerinizde google translate veya robot çeviri programları kullanıyor musunuz ?

Benim fikrim kullanıyorsunuz. Uygulama otomatik çevirip sonra saçma çevrilmiş yerleri çok bariz olmasın diye bir güzel cilalıyor ve sonra ekliyorsunuz. Benim için anlaşılır olsunda gerisi hiç önemli değil.

Alıntıları Göster
    Çok saçma bir düşünce

• hocam oyun içi ansiklopediler dahil türkçe değil mi? zira çoğu zaman burayı okumak gerekiyor. Hele acemiler için çok elzem.
  • kocaman alkış
  • Oyunun ücretsiz olması çevirinin de neredeyse bitmiş olması büyük şans. Elinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokıta -- 22 Mayıs 2020; 3:18:25 >
  • Çıkış tarihi netleşti mi ?
    Emeğinize sağlık bu arada

• şu oyunu oynarken ki basit ingilizceyi anlamayanlar gerçekten hangi çağda yaşıyor?
  • Bence özellikle çocuk oyunları çevrilmeli ; biz çocukken Türkçe oynayamadık, bari onlar Türkçe oynasın! Dublaj olması daha iyi olur, bir çok yapım için ama en azından büyük çocuklar oynar. Bizim için oyunları çevirmeye gerek yok, anladığımız kadarıyla da oynarız :D
  • Yamayı heyecanla bekliyoruz
  • bekliyoruz yamayı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karagürz

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.