Şimdi Ara

Çizdireceğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba forum ahalisi benim sorum ve sorunum göz derecelerini düzeltmek için yapılan lazer ameliyatlarıyla ilgili. 20 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır gözlük kullanıyorum ancak bu durum artık canıma tak etmiş durumda. 6-7 aydır gözlüğü ve lensleri attım öyle dolaşıyorum ortalıkta yalnız tahmin edebileceğiniz gibi dünya blurlanmış vaziyette benim için. Uzun lafın kısası aranızda bu ameliyatı olan, tavsiye eden ve/veya ameliyat hakkında bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba?
    Not: Gözlük derecem 1.5 sağ - 1.25 sol miyop ve 0.25 astigmatim var.

• okumadım ama 23 yaşından önce çizdirme gene anyısı olur vücüt büyüyo çünkü
  • Başlık çok sakat öyle böyle değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnzı belli bir süre lens kullandıkdan sonra göz bebeğindeki zar inceliyor. çizdirme işlemi o zarın ayarlarıyla oynarak tabiri caizse gözün numarasını değiştirme işlemi. yanı o zar ne kadar incelirse yaptırman o kadar zorlaşır.
  • Sakat başlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Başlık çok sakat öyle böyle değil

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Sakat başlık

Amaç ilgi çekmek tabi :D Umarım ameliyatı geçiren bir iki kişi yazar, etrafta bolca efsane dolanıyor bu ameliyatla ilgili.
  • https://forum.donanimhaber.com/m_21555224//tm.htm#21555224

Ana konusu var.Son sayfada kendi deneyimimi yazdım.Çeşitli yöntemler var bunun için. Kornea kalınlığın yeterli ise lasik yapıyorlar ve hiç ağrı çekmeden birkaç günde görüşün düzeliyor.Ben 11 yıl lens kullandım korneamı inceltmiş heralde. Korneam ince olduğu için lasek oldum.Ameliyat sonrasi agri yapar birkac gün ve iyileşme süresi daha uzundur.Tam net sonuç icin 3 ay beklemek gerekiyormuş en az.Benim gözler 3. Haftanın içinde sıfıra yakın oldu ama bulanıklık vadı.Şu an hala var bulanıklik ama gözüm sıfırlandı.Bulanıklık aşırı degıl.Ölene kadar böyle yaşa deseler kabul ederim öyle diyeyim.Şu an cok memnunum.
    Lasek lasik e göre daha sağlıklı çünkü gözünden bişey kesmiyorlar. Sadece zarı kaldırıyorlar o da 45 günde tekrar oluşuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 30 Temmuz 2016; 19:17:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Resim Çizdim Nasıl Olmuş ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başlığa geldim kestaneyi çizdiriyorsun sandım gidiyorum
  • Böyle başlık açarsan düzgün cvp veren cıkmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.