Şimdi Ara

Çizgi Roman Okumaya Nereden Başlamalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana bi yardımcı olursanız sevinirim.internette araştırdım da biraz.kafam iyice allak bullak oldu.baya güzel çizgi romanlar var.batman,hulk,thor,avengers,x-men başta bunlar olmak üzere bi sürü okumak istiyorum ama hangi bölümden başlıcamı bilmiyorum batman bakıyorum r.ı.p denen bişey var acaba onu mu okucam yoksa ondan önce bişeyler de varmı bi yardımcı olun gözünü sevim ya

• Aynı dertten bende müzdaribim, nereden başlayacağımı bilmiyorum ve ebook okumak istemiyorum çizgiromanları nerden alabilirim acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurkan

Aynı dertten bende müzdaribim, nereden başlayacağımı bilmiyorum ve ebook okumak istemiyorum çizgiromanları nerden alabilirim acaba

istanbuldaysan kadıköyde bulabilirsin
    zagor-mister no vs okucaksan kadıköy çarşısındaki dükkanlarda bolca mevcut. Tek sayılar 5-6 tl fakat seriler 120 + yı devirmiş durumda günceli yakalamak .
    DC evrenini bende merak ediyorum fakat basımı yapılmıyor telif ücretini uçuk istedillerinden basmıyolar ama ingilizce satan siteler mevcut batman den örnek veriyim 32 sayfalık bi fasikülü 7-8 tl
    Marvel dünyası dersen avengers,örümcek adam, vs bulursun ama bi blog da okumuştum marvel evrenini tam anlamak için yerli yayınlar yeterli değil.
    Marvel da olsa DC de olsa baya para dökçen işin aslı

• Conan
    Ve
    Martin mystere i
    Öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marvel serilerini zor bulursun ama iyidir. Yürüyen Ölüler'den başlayabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.