Şimdi Ara

Çizik cd bluray e çokzarar verirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün bi tanıdıktan 2 tane ps3 oyun cd si aldım. cdlerden birinde biraz fazla çizik var. cd yi ps3 e taksam zararı olurmu? yoksa sadece arada takılmamı yapar

• takılma yapacak kadar çizkse,lens o datayı okumak için zorlanır.neticesinde lensin ömrü kısalır.ama çizikler hafifse bir sorun olmaz.önemli olan lensin rahat okuması.bunu anlamak için cd yi çalışırken dinleyin.normal dönme hızı ve okuma sesi geliyorsa sorun yok.ama sürtünme sesi gibi sesler geliyorsa iyi değil.
  • eskiden çizik cd lensi çok kötü etkilerdi.. artık bunun üstesinden gelmeyi başardılar ama ps3'te durum nasıl bilmiyorum ama sorun çıkaracağını sanmam. hiç olmazsa büyük çaplı bir sorun olmaz
    bide şu var ki ben hiç ps3'ümün lensi bozuldu diyeni duymadım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

eskiden çizik cd lensi çok kötü etkilerdi.. artık bunun üstesinden gelmeyi başardılar ama ps3'te durum nasıl bilmiyorum ama sorun çıkaracağını sanmam. hiç olmazsa büyük çaplı bir sorun olmaz
    bide şu var ki ben hiç ps3'ümün lensi bozuldu diyeni duymadım...

FAT kasalarda lens bozulması oluyor diye biliyorum. Ama Slimlerde duymadım.
  • Birşey olmaz.
  • Bende slim var, yeni aldım. Ondan da sürekli bi "aman bozulmasın" düşüncesi var. Saçma sapan bi oyun olsa bu konuyu açmayacağım da, GTA IV ü çok övdüler Oyunu aldığım kişinin cd okuyucusu bozukmuş ondan aldım. Bu yüzden bi tedirginlik oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.