Şimdi Ara

Çizilmez iphone ve ipad camı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Iphone ipad kullananlar için tecrübe ve bilgilerimi paylaşmak istedim.
    İpad 2, 3 ve iphone5 kullanıcısıyım. Cihazları her zaman çıplak, kılıfsız kullanmayı severim.
    Şunu diyebilirim ki bu cihazların camları (normal) kullanımda hiç bir şekilde çizilmiyor. 5-6 aydır iphone 5 i hiç bir kılıf kullanmadan cebimde, (cebimde taşıdığımda otomatikman camı temizleniyor, camı el izi lekeli iken cebimde 10 dm. kalsa temizlenmiş oluyor) montumun cebinde, notebook çantamda taşıdım, sık sık peçete ile gömleğimle camını sildim :), geçen günışığı altında inçeledim en ufak kılcal bir çizik dahi bulamadım.
    İpad de öyle kızım elleri cips yağlı iken oynar durur, sonra ben kolanyalı mendille silerim! Ondada 1 yıldan fazla süredir kullanımdan sonra hiç bir çizik olmadığını gördüm.
    Not: geçenlede iphonu masada 30 santimden süşürdüm masada kalemlik kalem filan varken arka kısmı alm. Alaşım olan yerinde bir zedelenme oldu, arka kısmındaki alaşım yumuşak bir maden çizilme normal kullanımda olmasada düşürmelerde zarar görecektir. Bu konuda ipadlerin arka kısımları çok daha sert bir alaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kory

Merhabalar,
    Iphone ipad kullananlar için tecrübe ve bilgilerimi paylaşmak istedim.
    İpad 2, 3 ve iphone5 kullanıcısıyım. Cihazları her zaman çıplak, kılıfsız kullanmayı severim.
    Şunu diyebilirim ki bu cihazların camları (normal) kullanımda hiç bir şekilde çizilmiyor. 5-6 aydır iphone 5 i hiç bir kılıf kullanmadan cebimde, (cebimde taşıdığımda otomatikman camı temizleniyor, camı el izi lekeli iken cebimde 10 dm. kalsa temizlenmiş oluyor) montumun cebinde, notebook çantamda taşıdım, sık sık peçete ile gömleğimle camını sildim :), geçen günışığı altında inçeledim en ufak kılcal bir çizik dahi bulamadım.
    İpad de öyle kızım elleri cips yağlı iken oynar durur, sonra ben kolanyalı mendille silerim! Ondada 1 yıldan fazla süredir kullanımdan sonra hiç bir çizik olmadığını gördüm.
    Not: geçenlede iphonu masada 30 santimden süşürdüm masada kalemlik kalem filan varken arka kısmı alm. Alaşım olan yerinde bir zedelenme oldu, arka kısmındaki alaşım yumuşak bir maden çizilme normal kullanımda olmasada düşürmelerde zarar görecektir. Bu konuda ipadlerin arka kısımları çok daha sert bir alaşım.

Ben maalesef sizin kadar iyimser degiljm ipad hic kullanmadim ama iphone modellerinin abartisiz hespini kullandim hatta 4s modelini 15 taneden fazla kullandim acik konusmak gerekirse kimse beni iphoneun ekranin cizilmedigine inandiramaz... Senin gibide denedim emin ol ustelik o kadar dikkat ederim ki sadece sag cebim iphone icin ayrilmistir baska hicbisey koymam ama her seferinde kilcal cizik bir cok defa oldu hatta iphone 5 kullaniyorum su anda sadece iki hafta saf sekilde hicbirsey takmadan kullandim ama lanet telefonun guneste ekrana bakayim dedim kilcal cizikleri vardi yani sen belki gorememissindir ama olduguna adim gibj eminim hatta gorunce neredeyse kiracaktim o derece sinirlendim o kadar dikkate nazaran nasil cizilirdi ya...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen katılıyorum. Cep derken kot cebi mı yoksa bol pantolon cebi mı bu da önemli...

• Gözünüzde problem var bence. O kadar kullanımda ipekten yapılmış cepte dahi taşısanız kılcal çizik oluşur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0tyldrm0 -- 22 Şubat 2013; 12:34:13 >
  • Ben deneyimlerimi yazdım, ve hiç bir çizik görmedim.
    Genelde takım elbisenin pantolon cebinde, ya da ceketin iç cebinde taşıyorum. telefon beyaz onuda belirtiyim.
    Ayrıca bir arkadaşın sorduğu gözlerim de normal, nedensiz saldırı hoş durmamış.
    Sonuçta deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ayrıca 30 cm lik bir mesafeden çalışma masasına düşünce arkasında köşesinin ezildiğini belirttim.
    Ben iphone fanatiği değilim, işim olmaz.

• Kılcal çizikler can sıkıcı olmamalı sonucta kullanırken hıc bir sekilde gozune carpmıyor ısıga da tutmayı verin :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kory

Ben deneyimlerimi yazdım, ve hiç bir çizik görmedim.
    Genelde takım elbisenin pantolon cebinde, ya da ceketin iç cebinde taşıyorum. telefon beyaz onuda belirtiyim.
    Ayrıca bir arkadaşın sorduğu gözlerim de normal, nedensiz saldırı hoş durmamış.
    Sonuçta deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ayrıca 30 cm lik bir mesafeden çalışma masasına düşünce arkasında köşesinin ezildiğini belirttim.
    Ben iphone fanatiği değilim, işim olmaz.

sakınan göze çöp batıyor demekki ne kadar dikkat etsek de çiziliyor ,sen hor da kullanmamışsın özen de göstermemişsin iyimiş ne diyelim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 16 Kılıf
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.