ARKADAŞLAR İŞİM GEREĞİ PC'DE ÇOK ÇİZİM YAPIYORUM.BUNUN İÇİN MOUSE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.BENİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN ELİME ÇOK İYİ OTURMASI VE UZUN SÜRE KULLANABİLMEM FİYATIDA ABARTI OLMAZSA ÇOK SEVİNİRİM.ŞLİMDİDEN SAĞOLUN...
Razer Pro 1.6 Mouse
ÇAĞRIBEY CVBN İÇİN ÇOK TŞK EDERİM AMA MOUSE BANA BİRAZ PAHALI GELDİ GİBİ DAHA UYGUN FİYATA Bİ MOUSE OLSA İİ OLUR..YİNEDE İLGİNE TŞK...
A4 Tech x7 lere bak ama yeni çıkana. Bu modelde dpi ı istediğin gibi ayarlıobiliosun 600, 800, 1200, 1600, 2000 ve üstleride war yeni serisinde... Lazer olmaması dez avantajı ama ucuz istiosan budur...
x750f yanılmıyosam 2500 dpi oldukca rahat bir mouse
Çizimde rahat edeceğin farenin mutlaka kablolu ve en fazla 800 dpi olmasına dikkat etmeni öneririm. Bir de varsa canlı DPI değiştirme özelliği çok işine yarayacaktır. Böyle bir model biliyorum, Logitech G5 ancak biraz pahalı, hayatında ilk kez taksitle fare almak zorunda kalabilirsin. Ki almalısın da, sonuçta belki de bilgisayarda en çok kullandığımız ve nedense hep en hor gördüğümüz parçadır. Arkadaşın da dediği gibi A4Tech'in de benzer bir faresi var X7 serisi diye. G5 kadar olmasa da fiyatı oldukça uygun diye hatırlıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: emptyrean
Çizimde rahat edeceğin farenin mutlaka kablolu ve en fazla 800 dpi olmasına dikkat etmeni öneririm. Bir de varsa canlı DPI değiştirme özelliği çok işine yarayacaktır. Böyle bir model biliyorum, Logitech G5 ancak biraz pahalı, hayatında ilk kez taksitle fare almak zorunda kalabilirsin. Ki almalısın da, sonuçta belki de bilgisayarda en çok kullandığımız ve nedense hep en hor gördüğümüz parçadır. Arkadaşın da dediği gibi A4Tech'in de benzer bir faresi var X7 serisi diye. G5 kadar olmasa da fiyatı oldukça uygun diye hatırlıyorum.
İyi bir bütçe ayırmamız gerekiyor. Aslında en önem vereceğimiz mause en gereksiz şeymiş gibi bakıyoruz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme