Şimdi Ara

Çizim programları için laptop tavsiyesi talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kardeşime laptop almayı düşünüyorum fakat uzun süredir (1-1,5 yıl) teknolojiyi takip edemedim. Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünde okuyor ve kullandığı programlar Rhino, 3D Studio Max, Solidworks, Photoshop vs. ağırlıklı olarak 3D programlar için laptop tavsiyesine ihtiyacım var. Özellikle Render alırken sıkıntı yaratmayacak bir cihaz olması gerekmektedir.

Ekran kartı olsun, ekran çözünürlüğü olsun işletim sistemi olsun, RAM kapasitesi olsun önerilere ihtiyacım var. Maksimum bütçe 2500 TL dir.

Yardımcı olacak arkadaşlara ilgileri için şimdiden teşekkür ederim.

• Ben de kardeşinizin kullandığı programları kullanıyorum aşağı-yukarı (Mimarlık son sınıf öğrencisiyim) Şu an için net bir model öneremiyorum, eğer bütçeniz 3000 civarı olsaydı almayı düşündüğüm MSI GE60 Apache modelini kendisine önerebilirdim, ayrıca bazı ihtiyaçlarınızı daha net bir şekilde tanımlamalısınız.

Ekran boyutu önemli mi? (15.3 - 15.6 , 17.3)

Win8 yüklü olması önemli mi yoksa FreeDOS da kabul müdür? (Kardeşiniz kaçıncı sınıfta bilmiyorum, ama eğer 1. sınıf falansa FreeDOS bir model alıp Win8 ini öğrenci lisansı ile bedavaya kurabilir, tek problem her yıl lisans yenileme zorunluluğu ve Öğrencilik bittiği zaman lisansın geçersiz olması, bu yüzden eğer daha ilk sınıflardaysa FreeDOS almasında yarar var, zaten mezun olduğu zaman bu bilgisayarı da gözden çıkarmış olursunuz muhtemelen.)

Ne zaman satın almayı düşünüyorsunuz? Uzun vadede bazı modeller büyük bir indirim alabilir

Kolay gelsin...

• Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Ekran boyutu 15.6" idealdir. Daha genişi malesef çok ağır oluyor, taşımak sıkıntı. 3. sınıfta olduğu için freedos'un çok fazla getirisi olmayacaktır. Satın almayı düşündüğüm zaman aralığı kısa malesef, malum yeni dönem derslerin başlamasına az bir süre kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    İş için laptop önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.