Şimdi Ara

çizim programları için notebook önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. kısmetse okulum bu sene biticek ve 3D programlar kullanıcam ancak 2 sene askerliği ertelicem.Bu iki sene boyunca autocad,solidworks ve catia çalıştırabilecek bir notebook almayı düşünüyorum. oyun ise fifa ve nfs world arada sırada da cod oynuyorum. aklımdaki notebook MSİ FX620DX ve bu notebooka 120 gb SSD ve +4gb ram almayı planlıyorum. 1800tl ye gelmiş olucak ne dersiniz arkadaşlar.

• dediklerinizi bu bilgisayarla rahatlıkla yapabilirsiniz.
  • anladım ozaman alayım bu notebooku
  • quote:

Orijinalden alıntı: 100numara

merhaba arkadaşlar. kısmetse okulum bu sene biticek ve 3D programlar kullanıcam ancak 2 sene askerliği ertelicem.Bu iki sene boyunca autocad,solidworks ve catia çalıştırabilecek bir notebook almayı düşünüyorum. oyun ise fifa ve nfs world arada sırada da cod oynuyorum. aklımdaki notebook MSİ FX620DX ve bu notebooka 120 gb SSD ve +4gb ram almayı planlıyorum. 1800tl ye gelmiş olucak ne dersiniz arkadaşlar.

bu ürüne hiç baktınmı msı ge620dx 650 tr buda güzel makina
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans23

quote:

Orijinalden alıntı: 100numara

merhaba arkadaşlar. kısmetse okulum bu sene biticek ve 3D programlar kullanıcam ancak 2 sene askerliği ertelicem.Bu iki sene boyunca autocad,solidworks ve catia çalıştırabilecek bir notebook almayı düşünüyorum. oyun ise fifa ve nfs world arada sırada da cod oynuyorum. aklımdaki notebook MSİ FX620DX ve bu notebooka 120 gb SSD ve +4gb ram almayı planlıyorum. 1800tl ye gelmiş olucak ne dersiniz arkadaşlar.

bu ürüne hiç baktınmı msı ge620dx 650 tr buda güzel makina

bakmıştım ancak pahalı bir ürün. benim dediğim model 1300tl civarı. Alacağım SSD yi diğer notebookumda da kullancagım için 1800 tl y kadar çıktı yoksa o notebook güzel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Photoshop için Macbook Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.