Arkadaçlar bir hata yapıp cihick diye bi markanın kablosuz kluvye mouse setini aldım. Kluvyeye diyecek bişeyimyok gerçekten güzel ama mouse 2 ay kullundıktan sonra beni deli etmeye başladı. Özellikle çizm yaparken takılmaları nedeniyle doru dürüs iş yapamıyorum. Sizden isteğim fiyatı uygun bana ince çizim lerde yardımcı olcak kadar hassas bi mouse önerebilirmisiniz. Milim lik ayarları bile rahatça yapa bilcem bişey.
Logitech Laser Mouse lar sorunu kökten çözecektir. G5 - G7 - G3 Serisi mouselar var lazer teknolojiyi kullanan. Logitech de G5 Laser Mouse diğer modellerden biraz farklı, ben bunu öneririm... Ağırlık ayarlarını yapabildiğiniz için çok hassas hale gelebiliyor. Saniyede 6.4MP tarama hassasiyeti 2000dpi tarama, 800/400dpi hassasiyet ayarı
Kardeş 160YTL Bu mause Özellikleri çok iyi ama Fiyat çok yüksek. Şöyle ortalama bişi yokmu?
a4tech in laser mouseleri var optik degil laser olanlar süper bişey.
laser kullan daha iyi olur rahat edersin top donmez fln simdi a4tech kullan !
:::: .•´¯`•» «*_âkç_ *» «´¯`•. :::
bende g5 var ama ben fark ı tam anlayamıyorum şeklini dışında
al 30-40 ytl lik bişey bak keyfine bence
Valla hocam açıkçası bende 30-40 ytl lik bişey düşünüyorum.
Kalem şeklindeki mouselar hakkında bilgisi olan var mı?
Çokmu pahalılar?
quote:
Orjinalden alıntı: CaRCHaRoDoN
Kalem şeklindeki mouselar hakkında bilgisi olan var mı?
Çokmu pahalılar?
Evet, bu konuda fikir verebilecek yok mu arkadaşlar?
Kalem seklinde mouse nasıl oluyor yawf ilk kez duydm Yoksa baska bi isimle mi biliyorum da ondan anlayamadım..
wacom marka tabletler var, çizim yapacaksan onu tavsiye ederim, 100-150 ytl arası olması lazım. grafik tablet diye arattırırsan bulursun.
rahat bir mouse kişiden kişiye değişir marka olarak logitech mıcrosoft a4 tech
arasından seçebilirsin vatanda güzel mouselar var bimeks de
quote:
Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller
Logitech Laser Mouse lar sorunu kökten çözecektir. G5 - G7 - G3 Serisi mouselar var lazer teknolojiyi kullanan. Logitech de G5 Laser Mouse diğer modellerden biraz farklı, ben bunu öneririm... Ağırlık ayarlarını yapabildiğiniz için çok hassas hale gelebiliyor. Saniyede 6.4MP tarama hassasiyeti 2000dpi tarama, 800/400dpi hassasiyet ayarı
Gerçekten çok güzel mause. Çizim için bu para verilir.
bence çizim yapacaksan grafik tabletler ii bi seçim olur.hem de kalaemini mause olarak kullanırsın.fiyatı sanırım 66 ytl bimex de
quote:
Orjinalden alıntı: amdlinux
a4tech in laser mouseleri var optik degil laser olanlar süper bişey.
+1
A4 Tech X750F yada Logitech G1 alabilirsin..ikisde 50 YTL civarında ve fiyatlarına göre performansları çok iyi..
quote:
Orjinalden alıntı: kumanda
quote:
Orjinalden alıntı: Sandman Painkiller
Gerçekten çok güzel mause. Çizim için bu para verilir.
yaf bunlar profesyonel oyuncu faresi çizim için ortalama bişey yeter.
bende çizimler yapıorum yane işim makina ressamlığı bu 160 YTL lik mause biras fazla tabe özellikleri süper çok ii iş yapar. ama a4 tech laser bi mause işini görür tavsiyemdir. bi çizimci olarak. çünkü bizde mm ile çalışıyoruz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme