Bildirim
Çizmeye yeni başladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiç fena değil hocam sürekli çizerek kendinizi kısa sürede geliştirebilirsiniz. Tavsiyem ilk başlarda bol bol anatomi, ve yüz, göz, vücut oranlarına çalışın. -
Biraz zaman ayırmaya başladım hocam. teşkkürler yorumunuz için =) -
Bu çizimler sizin kafanızda ki karaterler mi yoksa film anime karakterleri mi bu arada cok iyi olmuş çizimleriniz çizim için özel kalem mi gerekiyor acaba . -
Slm hocam beğenmenize sevindim. Çizimlerin bazıları kafadan bazıları bakarak çizim. Kopyalama değil yani. Özel kalemler gerekiyordur ama şimdilik standart tikky 2 ve kurşun kalem ile çiziyorum =) Hevesiniz varsa başlayın derim. İnsan bişeler üretince mutlu oluyor. Bu aralar pek çizim çıkaramadım ama önümüzdeki günlerde devam =)) -
Ben de çizim şeylerine merakliyim ama ne yazik ki yetenek yok bir kanal vardi 3 boyutlu cizim yapiyorlar nasil yapilcaginida gosteriyorduda di aklima gelmedi. -
Tikky 2 dediginz rotring sanirim. -
Evet hocam rotring modeli Ufaktan el alıştırmaları yapın bence. En önemli şey heves. Çalışarak sıfırdan bişeyler işna edebilirsiniz. Çalışma yeteneği yener yetenek çalışmazsa -
Lise de tek kalemim vardi oda rotring di ki bildigin kalemle 3 sene lise de kullandim super kalem on suz yazi yazamiyordum düzgün
Ben film ve çizim işlerinde hevesliyim de işte çizimde yetenek yok tabi biraz da hayal güçü lazım cok zaman aliyor mu peki ustalaşmak -
Ben daha çırağım. Bakarak çizebiliyorum, güzel de oluyor kanımca. Kendi kendime yaptığım çizimlerle bakarak yaptıklarım arasında kalite farkı oluyor ve zaman bakımında uzun sürüyor =) Bu işlere hevesin varsa ve yaşın küçükse uğraşabilirsin kardeşim. Adobe flash player ile basit animeler yapardık eskiden şimdi öyle imkanım ve zamanım olsa kaçırmazdım. Bence bi araştır.
https://www.youtube.com/watch?v=QYuZSel3V-c -
Anladım teşekkürler cevaplarınız için inşallah daha iyi yerlere gelirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X