< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Neredeyse 100 bin km yapmış CLA ya 140.000 TL saysam uyuyamazdım.
|
Konforsuz bir araçtır kendisi. Kalite olarakta mercedes markası ile uzaktan yakından ilgisi yoktur. Seçim sizin şimdiden hayırlı olsun.
|
Motoru vasat,içi dar ve A serisinden bozma önden çeker bir araca o parayı vermezdim açıkçası,hele o kmde.Çok daha mantıklı araçlar var
|
Alınır alınmasına fakat, 90 bine gelmiş araçta trim sesleri biraz fazla olacaktır, bunu bilmeniz lazım, zira malzeme kalitesi olarak Mercedes standartlarının 1 tık altında bir araç. ,
Ve performans olarak 1.5 dizel Clio'lardan, 1.6 dizel Pejo 301'lerden daha zayıf bir otomobiliniz olacak, bunu da biliyor ve razı olmanız lazım. Benim önerim F30 320d bakmanız daha mantıklı olur; Yakıt performans dengesi, ve kalite olarak CLA'dan üstün bir araç. BMW 3 SERİSİ 320d Techno Plus İkinci El Araba Fiyatlar Listeleri | arabam.com https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-bmw-3-serisi-320d-techno-plus/sahibinden-bmw-3-serisi-320d-techno-plus-2013-model/10391647 |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeniuye -- 18 Aralık 2018; 11:54:54 > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |