Şimdi Ara

Clana Girmeye Mecburmuyum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bir Rogue yim ve Asas olarak oynuyorum. Levelim ve itemlerim iyi. PK yaparken Bufferdan başka kimseye ihtiyacım yok. Eskiden SC kullanıyordum ama artık onlar satılmıyor benim KC almaya pek niyetim yok o yüzden sc ler gelene kadar Townda oturan Buffer lara Np kasıyorum. Şimdilik.
    Benim için önemli olan şu. Ben clana girmek istemiyorum. Çekemiyorum yani clan muhabbetini.
    Ama pelelerinimde olsun istiyorum.
    Varmı bunun bir yolu yordamı. Clana Girmeden Pelerin alabilirmiyim.

Level : 65 >% 26
    Np : 78K

• clana girmeden pelerin alman için kendei clanını kurucaksın pelerini alıcaksın sonra da sen hariç butun kişileri clandan atıcaksın ama np nin tek basina grade3 (en az) olması gerekıo ve tependeki calan baskanı yazısı bilmem kac metreden seçilebildiği için buna hiç gerek yok bunun yerine clan muhabbetini cekmek daha yararlıdır derim yada pelerinsiz dolasacaksın baska care bence yok
  • Asıl clan muhabbetleri harika ama clansız pelerin almanın yolu sanırım yok (Anca kral olacaksın da clansız ne kadar mümkün bilinmez.)

Bu arada solo bir şekilde takılırken iyi np kasabiliyorsun sanırım, peki sana partyce ve debuffla biri saldırırsa ne olacak? Takım çalışması forever ama 2 kişi de np kasmak iyidir en azından çok np gelir her adamda. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AreaOfEffect -- 30 Temmuz 2006; 11:41:45 >
  • Clana katlanmaktansa pelerinsiz dolaşırım. Hatta oynamamaya bil razıyım. Clan başkanlarından , onların kankalarından ve asistler çekilcek gibi deyil. Hele bide
    evet beyler şimdi şunu yapıyoruz diye bana bişeyşer yapmamı söyleyen başkanlar var ben ona dayanmıyorum. Genelde sen kendini ne sanıyon ................... diye yazıyorum ve Quit Clan.
    Başıma gelşebilecek en korkunç şey Clanndan çıkamamak.
    Demekki pelerinsiz olarak bu oyuna devam edicez.
    Teşekkür edrim. Cevplar için.

Kesinlikle mümkün detil dimi Clanda OLmadan pelerin almak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiCaylak -- 30 Temmuz 2006; 11:43:00 >
  • sen hariç bütün clandakileri atıcaksın diyorsun zaten Clan actığından ondan başkası olmuyor

Clana acmadan pelerin almak isteyen arkadaş sen tek başına centaur kesebilecekmisin Hayır.. mecburen clana adam almalısın yada clana girmelisin eğer adam almak yada pelerin girmek istiyorsan :P
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Asıl clan muhabbetleri harika ama clansız pelerin almanın yolu sanırım yok (Anca kral olacaksın da clansız ne kadar mümkün bilinmez.)

Bu arada solo bir şekilde takılırken iyi np kasabiliyorsun sanırım, peki sana partyce ve debuffla biri saldırırsa ne olacak? Takım çalışması forever ama 2 kişi de np kasmak iyidir en azından çok np gelir her adamda. . .

Takım halinde geldiklerinde ne oluyor biliyormusun ?

Yatıyorum. Oda zevkli. Ne kadar dmg yedim prist ne kadar iiş biliyor / ben neden kaçamadım / nerde hata yaptım / onları not alıyorum.

Ama solo mükemmel........

Pm block

Party Block

Tarde Block..

Open Music

go go go go PK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcemiCaylak -- 30 Temmuz 2006; 11:47:01 >

• Arkadaşım sende Pelerinli bir Clana gir ve girerken söyle herkeze ben clanda hiç konuşmam ve Clan'ı Blockla bu şekilde hem Pelerinin olmuş olur hemde Clan Muhabbetlerinden uzak olursun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Online oyuna para yatırmak
    11 yıl önce açıldı
    Keko olmaya karar verdim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pelerinli Clana Gİr Clan Chat Blockla Al sana Çözüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcemiCaylak

Clana katlanmaktansa pelerinsiz dolaşırım. Hatta oynamamaya bil razıyım. Clan başkanlarından , onların kankalarından ve asistler çekilcek gibi deyil. Hele bide
    evet beyler şimdi şunu yapıyoruz diye bana bişeyşer yapmamı söyleyen başkanlar var ben ona dayanmıyorum. Genelde sen kendini ne sanıyon ................... diye yazıyorum ve Quit Clan.
    Başıma gelşebilecek en korkunç şey Clanndan çıkamamak.
    Demekki pelerinsiz olarak bu oyuna devam edicez.
    Teşekkür edrim. Cevplar için.

Kesinlikle mümkün detil dimi Clanda OLmadan pelerin almak ?

evet mümkün. 1 tane chatrios'u kesebilecek warrior arkasinada yeterli miktarda priest al, chatrios u kesin ve g3 pelerin al tabi kendi np'in en az 150k olduktan sonra adamlarida clandan at. Yada daha mantiklisi adam akilli bi clan'a gir clan chat ve PM'ini blockla.

• quote:

quote:

Asıl clan muhabbetleri harika ama clansız pelerin almanın yolu sanırım yok (Anca kral olacaksın da clansız ne kadar mümkün bilinmez.)

Yatıyorum. Oda zevkli. Ne kadar dmg yedim prist ne kadar iiş biliyor / ben neden kaçamadım / nerde hata yaptım / onları not alıyorum.

Pm block

Party Block

Tarde Block..

Open Music

go go go go PK

• clan olmayınca da oyunun tadı cıkmıyor sımdıkı clanımda cok iyi muhabbetler war o muhabbetler olmasa cekılmez oyun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aedahmet

quote:

quote:

Pm block

Party Block

Tarde Block..

Open Music

go go go go PK

5. gördüğüm boş mesajın daha devamı gelcek mi bakalım

• Benim Kullandigim Çözümü Soyleyeyim.. National Pointin 144k Oldugu Zaman.. Kullanmadigin Bir Charla Clan Acicaksin.. Sonra Girip Kendini Asist Yapicaksin.. Arkadaslarin Yardimiyla Gorevi Yaptiktan Sonra.. Bir Daha Clan Baskani Charla Gerek Duymadikca Girmiceksin.. Tepende Clan Cizgisi Olmadigi İCin Clan İsteyen Sayisi Oldukca Dusucektir Ama Yinede BirKac Zeki Arkadas Clan Please Dediginde.. Clan Baskani İle Gorus Diyerek Konuyu Kapaticaksin.. Onlar Clan Baskanini Arasin Dursunlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.