Şimdi Ara

clana sembol nasıl koyabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese slm! Arkadaslar uskoda atı kesmesı ıcın para ile warrıor tuttuk falan kestık atı. Neyse ama sembol almayı bılmıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım.

• program files/KnightOnline klasorune gır...orda symbol_us dıye bı kalsor var...photshopta 32x32 boyutunda bı bmp hazırla ..adını symbol.bmp koy..daha sonra o dosyayı soyledıgım klasorun ıcıne at...daha sonra ının tam karsısında bı hatun var adını unuttum tam oalrak...regıster knight symbol dıye bı secenek var ..5 mılyon gotur..symbolun ustunde
    grade3 sen ısmın yanına grade 2den sonra pelerının ustune gelır resım

umarım yardımcı olmustur
  • Cevabın gercekten acık ve net bunun için sana teşekkur ederim. Ama malesef bir sorun la daha karşilaştım resmin boyutu çok kucuk. Ben tuğra koymayı dusunuyorum resımde hazırdı ama resmı kucultun ce kalıtesı çok kotu oluyor. Bana sembol için tuğra resmi linki verebilirseniz sevinirim.
  • sağolun beyler bnde öğrtenmiş oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
    program files/KnightOnline klasorune gır...orda symbol_us dıye bı kalsor var...photshopta 32x32 boyutunda bı bmp hazırla ..adını symbol.bmp koy..daha sonra o dosyayı soyledıgım klasorun ıcıne at...daha sonra ının tam karsısında bı hatun var adını unuttum tam oalrak...regıster knight symbol dıye bı secenek var ..5 mılyon gotur..symbolun ustunde

SEN BİR HARIKASIN LADY MARTHA
  • quote:

Orjinalden alıntı: seni_gördüm

quote:

Orjinalden alıntı: LADY__MARTHA
    program files/KnightOnline klasorune gır...orda symbol_us dıye bı kalsor var...photshopta 32x32 boyutunda bı bmp hazırla ..adını symbol.bmp koy..daha sonra o dosyayı soyledıgım klasorun ıcıne at...daha sonra ının tam karsısında bı hatun var adını unuttum tam oalrak...regıster knight symbol dıye bı secenek var ..5 mılyon gotur..symbolun ustunde

SEN BİR HARIKASIN LADY MARTHA

Öledir

• YANLIZ ŞÖYLE BİŞEY VAR BEN KLAN BAŞKANIYIM KOLLUKLAR GRADE 3 AMA BENİM NP KLAN ELEMANLARINA GÖRE DÜŞÜK MESELA Bİ MAGEMİZ VAR 160K NPSİ VAR BENİM SADECE 5K ŞİMDİ BENİM Mİ SEMBOL KOYMAM LAZIM YOKSA O MAGENİN Mİ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teleport Her charda Var mı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bi de knight lık sembolü var onu da ilk 100 e girenlere veriyolar
  • np önemli deyil sembolu ise pelerin aldının kadından alcan ama2 secendek ok
  • EWT ARKLAR SAOLUN PAYLASIMDAN :d
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ABORRR

YANLIZ ŞÖYLE BİŞEY VAR BEN KLAN BAŞKANIYIM KOLLUKLAR GRADE 3 AMA BENİM NP KLAN ELEMANLARINA GÖRE DÜŞÜK MESELA Bİ MAGEMİZ VAR 160K NPSİ VAR BENİM SADECE 5K ŞİMDİ BENİM Mİ SEMBOL KOYMAM LAZIM YOKSA O MAGENİN Mİ?

sen. başkan kimse o. ister 0 npsi olsun
  • clan sahibi sen olunca npnin önemi yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.