Şimdi Ara

Clash of Clans isim değiştirme mail geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
12.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Thank you for taking time to write to us here at Supercell and for playing our games!

We would love to help you, but to make sure we can do this we need to locate your game account and identify your device. Please head over to your game’s settings, go to “Help and Support/Feedback”, tap on “Report an issue” and write to us in the category that applies to your issue.

Also, we now have a handy Help Center with fast answers to common questions. It's in English, for the moment, but we plan to have it available in all the supported languages as soon as possible. Check it out athttps://supercell.zendesk.com/hc/en-us.

Have a great day!

Kendi ismimi vermiştim köye sonra satış olayları olursa diye ismini değiştirmek istedim bende köyümü sattığımı söyledim kişinin ismi v.s var diyerekten değiştirmek istedim bu cevap geldi ne demek istemişler arkadaşlar ne yapmam gerek

• Bakarim birazdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle robot yazmış mesajı, önce sana teşekkür etmişler oyunu oynadığın için ve cihazdan sorun bildir yardım destek butonuna tıklayacak sorununu bildirebilirsin demişler. İsim değiştirme hakkında bir bilgi mevcut değil mailde.
  • İsim değiştirmek kurallara aykırı olduğu için değiştirmiyorlar boşuna uğraşmayın...Tecrübeyle sabittir.
  • Hocam ayarlar sekmesine tıklarsanız oyundayken orda sorular kısmına tıklayın ordan bakın 'Köyümün adını değiştirebilir miyim?' diye bir soru var.Cevabında ise köylülerin hangi köyde olduklarını şaşırmamaları için köyünün adını değiştiremessin diyor yani.Bende bunun değişeceğini düşünmüyorum.Öyle olsa çok saçma olurdu neden derseniz de en iyi oyunculara girerseniz en baştakı adamın adını yazar çok saçma olur.O yüzden değiştirme gibi bir imkanımız yok...
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Kardeş bana ismini 1 kereliğine mahsus değiştirebilirsin diye mesaj geldi fakat ben maili 1 ay sonra gördüm girmemiştim o yüzden sonra bi anda YASAKLANDIN diye mesaj geldi işte köy isminden dolayı ismin ^clasher^ olarak değiştirildi diye sonradan farkettim bana mail gelmiş şimdi yazsam değiştirirlermi.
  • Köyünüzün ismi kendi şahsi adınız ve soyadınızı taşıyor ise bir defaya mahsus değiştiriyorlar tecrübeyle sabittir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreMustafa

Köyünüzün ismi kendi şahsi adınız ve soyadınızı taşıyor ise bir defaya mahsus değiştiriyorlar tecrübeyle sabittir.

Hocam nasıl değiştirilir. Detaylı anlatırmısınız.

• Ferhat1722 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş maili nereye attin birde turkcemi attin

• ClashOfClansANIL C kullanıcısına yanıt
    ingilizce atıcaksın
  • 45cagdas45 4 kullanıcısına yanıt
    Nereden attigini ayrintili yazarmisin. Canimsin ne olur...

• ClashofClansANIL şuanda zaten bir kere değiştirme özelliği mevcuttur , ayarladan görebilirisin.
  • Isim degistirecem

• Sadece 1 kez değiştiriliyor

• Satın aldim veyahut satacagim gibi ibareler kullanirsaniz isim değişmez üstelik kapatalım gibi ilginç şeylerde söylerler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.