Şimdi Ara

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • köyü 10 a bastım herşey bitti surlar yükseltmeler falan heroları da 30 a kadar bekleyemedim hata mı ettim acaba
     Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serssseri -- 26 Mart 2016; 14:14:53 >

• serssseri kullanıcısına yanıt
    Ben bunları öyle ya da böyle 40 yapacağım diyorsanız binayı iptal edin. Kraliçeyi 30 yapın en azından. Geçince ilk zamanlar sürekli kraliçeyle oynarsınız, kralı yükseltirsiniz.
    Tabi nasıl oynandığına bağlı. Ben ordu yaparım kimi okçu barbar basar oynar. Okçu barbarla ancak savunma yükselir herolar ağır ağır yine 30 olur ama 30 dan sonra gereken miktar zor birikir.

Ölü köylerin bile çoğu sanki adam 1 ay ara vermiş sonra dönecekmiş gibi. Kimse madenleri al git şeklinde bırakmamış.

İlk başta iksir lazım olacak. Dev okçu duvarcı büyücü ve barbar ile beraber büyü fabrikası lab ve en sıkıntılı olanı çabuk bir şekilde 4 Ordu kampı. İşte o zaman kraliçeyle köy ararken ganimeti olmayan madenlerinde biraz birikenlerden 50 100 arası hiç masrafsız iksir çöpçülüğü yapılıyor.

Th10 un ilk bir ayı yorar, sonrası relax...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gomen binici ve valkyrie yeni seviye hasar ve saldırı puanlarını görebileceğim bir yer var mı bildiğiniz?
  • http://clashofclans.wikia.com/wiki/Dark_Barracks
    Veya
    http://clashofclans.wikia.com/wiki/Dark_Elixir_Troops

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setek01 -- 26 Mart 2016; 21:29:04 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koy Binası 11 için yine kapandı ölü köyler. 6 gündür 5m kasamadim. Tam bugün kasacagim diyorum gelmiyor, ha gayret diye diye ınsaatcilar boşaliyor yine dolmuyor. İlk cehennemi bastık bakalım ikinci cehennemi ne zaman basacağım.

Ordu okçu barbar
    Taktik ölü köy
    Barbar kral 40
    Okcu kraliçe ve yeni kahraman tadilat nedeniyle kapalı :)

Köy bitiş yüzdesi %86
    Laboratuvar bitiş yüzdesi %75

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köy aramada çoğunlukla th11 mi geliyor? Ölü köyler de malum genelde th10 oluyor. Eğer öyleyse, son güncellemede th10 ve th11 birbirini daha az görecek açıklamasının ne anlama geldiği anlaşılmıştır...

• Ölü köy gelmiyor yine... Para icin kapatti gene serefsizler...

• Bişey sorcam th 8 yeni bastım. K.S. lerde ejder dalmaktan sıkıldım artık golem pekka büyücü dalmak istiyorum. Büyücü 4 golem 1 pekka 1 duvar yıkıcı 4 ile dalınır mı yoksa pekka 2 yi mi bekleyip dalmaya başlıyım.

• qqEagless kullanıcısına yanıt
    Büyücü 5 olduğunda acayip fazla stat kazanıyor. Gowipe yapacaksan büyücü 5 şart. Ayrıca binici saldırısını öneririm.
  • Cevap icin tesekkurler binicim şuan 2 pek bişeye yarayacağını sanmıyorum GOWİPE icin büyücüyü bekleyeyim o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qqEagless -- 4 Nisan 2016; 19:14:26 >
  • Bakım arası var yeni etkinlik gelcek klan savaşlarında 2 katı XP gelcek

• 2 katı xp etkinliği ne kadar süre devam edecek ?
  • buyukadalı B kullanıcısına yanıt
    1 hafta

• teşekkürler,
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.