Şimdi Ara

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Zaten 4 tane yedek 4 kullaniliyor dedigin gibi degil 5-15 seviye arasi kralicede ayni isi goruyor duvar desen istersen full yap nasilsa duvar kirici var adam gibi orduyla dalinsa eyv bizde oyle saldiriyoruz bu botcularla oyunun aciklarini degerlendirip oynayanlar ayni kefede fifada orta sahadan alip yardirip gidenler gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D70944242 -- 14 Mart 2016; 16:39:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben öyle düşünmüyorum, 30 ile 35 seviye kraliçe bile fark ediyor. senin dediğin gibi 5-15 seviye kraliçe de alır ama tabi dengi köye girerse, full savunma 9 köyü 15 seviye kraliçenin arkasına 10 tane şifacı da koysan köyü dönemiyor
  • setek01 kullanıcısına yanıt
    Kraliçe kicina 4 sifaci takip ölümsüz yapip kara iksire cokmek bu saydigin orduyla ayni mi bahsettigim kralice 35-40 degil 5-15 arasi bu isi yapan .Koyun 9 olmasi 11 olmasi mesele degil zaten istedigin kadar yukselt savunmayi biri gelir %100 takar çıkar benim istegim şu sacmaliklar kolay kazanclar engellensin insanlar emek geciyor .Bunlari savunanin zaten assagi kalir yani yok adam gibi oynayin su oyunlari

• slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Yav dostum derdim köy degil kara iksir isterse dolansin koyu sure bitsin kara iksir alamasin nereye koyayim soyle bana duvar cekiyoz deprem cakarlar tuzak kurariz atlama ziplama buyusu hadi bunlar eyv da adamlar oyle bi ezberlemiski hep ayni taktigi sacmalik otesi kim ne derse desin.Buna bi care varsa de banada yoksa baska sekilde fulleyn fullesin koyu umrumda degil bu taktige bi cozum lazim bana

• klan kalende 4-5 seviye ejder bulundurabilirsin savunma için, kraliçe ejdere dayanamıyor çünkü.
    iskelet tuzaklarını karaiksir deposu etrafına koyabilirsin ve karaiksir deposunu köyün tam ortasına koyup yanına klan kalesi, klan kalesinin ters tarafına da kraliçe koyabilirsin.
    x yayını normal köy düzeninde yer olarak seçebilirsin, full seviye 3 savunma birimi ya da full değilse 4 tane savunma birimi kraliçeye kilitlendiğinde şifacıların heali yetişmiyor.
    x yayı ile beraber 3 birim kilitlenirse büyü kullanmak durumunda kalır.

her şeye rağmen tüm bunlara çözüm var tabi, sadece saldıranın işini zorlaştırır.
  • slmngngr S kullanıcısına yanıt
    Bunlari denedim de artık yeni guncellemeyi bekliycem hocam tesekkur ettm

• quote:

Orijinalden alıntı: quarizma06

Kraliçe kicina 4 sifaci takip ölümsüz yapip kara iksire cokmek bu saydigin orduyla ayni mi bahsettigim kralice 35-40 degil 5-15 arasi bu isi yapan .Koyun 9 olmasi 11 olmasi mesele degil zaten istedigin kadar yukselt savunmayi biri gelir %100 takar çıkar benim istegim şu sacmaliklar kolay kazanclar engellensin insanlar emek geciyor .Bunlari savunanin zaten assagi kalir yani yok adam gibi oynayin su oyunlari

Kim oynayacakmış adam gibi? Bana mı konuşuyorsun kime konuyorsun? Bu nasıl bir üslup?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Sana cevap verince o iletide oyle gozukmus son cumle sana degil oyunlarda hile yapan yada acik bulup kolaya kacanlara

• Aslında bu konu güncellemeyle ilgili açılmıştı ama neyse.
    Hile mod vs onlara ben de karşıyım. Bir de bot konusu var o konuda sadece paylaşımlara veya bota teşvik içerikli ısrarlı şekilde yazanlar oluyor sadece teşvik edilmesine karşıyım. Gelelim oyunda şifacıyla kraliçe yürüyüşüne.

Öncelikle bu bir haktır. Şifacı pahalı ve uzun süreli bir askerdir ve burada hak doğuran unsur kraliçe yürüyüşü için en az aslında 30 level civarı olması ve sağlam bir köye 3 yıldız amaçlı yapılmasıdır. Eğer 5 level kraliçeyle bir köyün ortasından kara iksir alınıyorsa bu da bir haktır. Neden? İlk önce 5 level kraliçe yürüyüşüne depo kaptıran köy düzenini ve savunmasını bir gözden geçirmelidir. Şayet köy düzeni ve savunma makul ise bunu 5 level ile yapanı ayrıca tebrik etmek lazımdır.

Şampiyonda th9 lar var. Th11 sattım takastan th9 aldım o zaman bu durumu farkettim. Yüksek Herolu th9 lar orada böyle savaşıyormuş meğer. Şu an şampiyona en rahat çıkabilen ve şampiyonda da en rahat kasan köy th9 dur. Köy aramasında hep th9 çıkar ve golem vs işe uğraşmadan hem ganimet ve kara iksir toplarsınız hem de 2000 gem ödülünü alırsınız. Th10 ile şampiyona çıkacaksanız artık eskisi gibi 1 askerle kupa düşenlerden kupa da gelmez, mecburen eşleşme sisteminden dolayı size hep cehennem Kuleli th10 ve th11 geleceği için golem şart oluyor.

Th11 satışında takastan full th9 aldım. Baktım şampiyona çıkmamış, binayı 10 basayım o arada yavaş yavaş 2000 taşı da alayım diyerek kupa çıkmaya başladım. 3 gün sürmedi. Hep th9 dan alarak 3100 oldum. 47 kupalı th8 geldi 3150 olunca. Çıktım bir kaç gün de takıldım. Hep th9 dan saldırı aldım. Aldığım saldırıların neredeyse çoğunda kraliçe yürüyüşü kullanıyorlardı. 200k bonus 1200 kara bonus artı köyden ne alırsa.

Yani diyeceğim şu, spcell sanırım bu olaya bir dur demek istiyor. Şu an savunması bitmiş duvarı ve Herosu kalan th9 um olsa bir dakika durmam çıkarım şampiyona. Günde 6 7 tane savaş yapsam bir hafta sürmez star bonusu ganimet iade arabası lig bonusu vs kara full olur.

Ama bu sistem yine bitmez. 4 şifacı yapıyorlar ve 4 şifacı oranları yukarıdaki gibiyse yine iyi. Çünkü benim dediklerim ilk mesajda yazdığım gibi sadece kraliçe yürüyüşüne güvenmiyor. Adamlar dev büyücü de basıyor ve kendi klasmanındaki köyden kara kışla askerine kara iksir harcamadan sadece iksirle 3 yıldız kovalıyor. Bu amaçla yapılıyorsa bu belki biraz noobluk gibi olsa da haktır.

Hatta eşleşme siteminde şöyle bir incelik var. Şampiyonda th9 ile köy ararken th9 bulmak için biraz next yapmak gerekir. Fazla sürmez ama bazen 50 aramayı buluyordu. Şampiyon yerine bir alt lig usta bir eşleşmede daha iyi. Oyun açıklamasında var zaten eşleşme açıklamasında yazar, şampiyon ve üstü hariç diye.

Taşı alın sonra düşün kupayı 2950 3000 arasına. Orada hem günde bir iki kez 5 6k Kara veren pasif veya erken basılmış kötü savunmalı th10 da çıkar.

Hocam bu oyunda baya uzman olmussun belli fakat ben keyfine arada yukseltmeleri yapan saatlerce ganimet kasmadan takilan biriyim son 6 aydir daha yogun oynadim ve suan duvarlar haric neredeyse full th9.Zaten th8 ciktiginda istisnalar disinda 3 yildiz aliyorum kendi dengim ise 2 yildiz bazen 3 oluyor.Th 10 karadan tek yildiz havadan 2 olabiliyor.Yani cok uzatmadan ganimet bisekilde bulunuyor oyunda o hakki taniyor fakat biri gelip 8 seviye kralice ve sifaciyla en zor toplanan sey kara iksiri aliyor zaten amaci o devam bile etmiyor kralice full can cikip gidiyor yani birazda bu mesela futbol oynuyosun sadece real madrid yada barcelona alarak herkesi yeniyosun cesitlilik kalmiyor ve bisure sonra sikmaya basliyor hep ayni seyin olmasi mesela bitarafin saldiri gucu cok yuksekse bi taktik yada avantajla savunmanla karsindakini alt edebilmelisin ama bildigimiz gibi bil alt koyun kurtulma sansi sifir

Nebilim belki fazla sey istiyorumdur ama daha zevkli olurdu bu sekilde .
    Konu guncellemeyle ilgili o yuzden yazmak istedim belki bu durumda bi degisiklik olur diye.
    Bir de bu durum eskiden pek olmazdi son guncellemeden sonra mi diyim son 1 aydir mi diyim hep bu tipler ust uste geliyor.
    Ayrica bot kullananlar nasil anlasiliyosa toplayicilar doluysa aninda geliyolar

• Şu an 30 kraliçeli hesabımla yaptım ben de. 2 x yayı 2 okçu kulesi kraliçeye takıldığında eritiyor. Eğer şifacı üzerine öfke atıyorsa o zaman toparlıyor. O zaman hava savunmayı ortaya alın. Pas geçer başka köy arar. 4 şifacı yaptıysa tabi 8 şifacı yapanın da aklına şaşayım. O şekilde kara iksir kasılmaz ki? Hele th9 ise th8 den zaten 6. Seviye dev biraz barbar biraz okçu bir de 3 5 level kraliçe bile olsa alır kara iksir. Demek ki bu bir trend olmuş. Benim zamanımda şifacıya hava mayını güdümlü hava bombası takılırdı. Yani şifacı tuzaklara takılır pert olurdu,. Biz th10 u bitirmiştik bir güncellemede şifacıyı korumaya aldılar.

Şimdi mesela yukarıda gözümden kaçmış onu yazmak için girdim, Eğer 6. Seviye binici öyle olacaksa kabus olur. Orada yazan vuruş gücü biraz abartı olmuş çünkü. 5 erden 15 domuza köyün ön cephesi pert olur. 1 saniyede bir savunma alır 5 domuz o şekilde....

• Yeni sızıntı bilgiler geldi. Mesajın en sonuna eklendiler. Ayrıca yeni sızan bilgilerde yeni eklenenler haricini doğruluyor. Rocketeer hakkında bilgi olsada yeni muhtemel wizard için hala bir bilgi yok. Gelmeme olasılığı Mini-Pekka gibi yüksek.
  • ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

ne zaman gelir bir bilgisi olan var mı?

Mart içerisinde gelicek Mart güncellemesi diye geçiyor, yeni bilgilerde geldi detaylı olarak istersen oyunun resmi forumundan inceleyebilirsin

http://forum.supercell.net/showthread.php/1063700-Balancing-Blog-Series-March-2016-Update

• Bu oyun burada biter ben zaten birakmistim duvarlar haric fulle yakin herolar 40 35 koyum var artik ne bir klandayim ne de savasyrum 3 gnde 1 saldiri yapiyorumdrki artik hic girmem gelen guncelleme daha da berbat etme meyiliminde millet yeni asker silah istemiyor ganimette savunmada denge istiyor

• Supercell tarafindan yayinlanan guncelleme bilgilerinin Türkçe cevirisi aksam 9 10 gibi konuya eklenecek.

• Mart güncellemesinin Supercell tarafından yayınlanan bilgileri konuya Türkçe olarak eklendi.
  • Bu firma kafayi kirmis icerik rezalet tek bir sey yok kullaniciya yonelik

• Bir kaç konuda yazmıştım, 2 golem yapıp bir tane de kaleye alan, 10 tane büyücü ve kalan tüm kamp alanına cadı yapan ve deprem büyüsüyle gedik açan en beceriksiz noob oyuncunun bile heroları savunmada aktif olan ve kalesinde ne olursa olsun düzleyemeceği th11 yoktu. 8 veya daha üzeri 3. seviye cadılı gowiwi saldırılarına çare yok gibiydi ayar verilmiş sanırım. Yine cadıyı fazla yapan full 11 den Herolar max ise rahat 2 yıldızı alacaktır ama hem sürenin 30 saniye düşürülmesi hem de iskeletlerin tuzakları pas geçmesiyle yüzde yüz artık şansa kalmış.
    Tuzakları gören Xmodçulara gün doğdu tabi.

En beğendiğim hareket zehir nooblarına ayar çekilmiş. Oyunu oynuyorum diyen adam ordusuyla içerde klan kalesini karşılar zehirini de orada kullanır. Golem veya devlerin arkasından destek için gelecek büyücüsünü okçusunu barbarını kaleden çıkacak askere eşleştirecek şekilde hesap eder girer.

Th10 ile tam rahat rahat kasıyorduk, musluğu kısmaya kalkmışlar. Yine de eşleşmede th10 lar geçinip gider, en azından ölü veya fazla aktif olmayan th10 ile eşleşirde, th11 için üst liglerde bonus kasmaktan başka seçenek yok...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu guncelleme gelmesi cok iyi cunku oyunda gercekten iki yildizin bile cok zor olinmasi gerek adamlar sifaci ile koca koyun yarisini topluyor full cadi ile koyu bazen fulluyor bu sacmaliklarin giderilmesi cok iyi ama umarim yeni kara askerleride gelir artik yeni askerlere ihtiyacimiz var. Buyuleri dusurmeleri iyi ama hero sureleride cok uzun umarim onlarida dusurururler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.