Şimdi Ara

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet eğer eşleşme sistemi yeniden düzenleniyorsa senelerce zahmet çekip hero yükseltenlere de bir güzellik gerekiyor. Büyüler çabuk çıksa dahi th10 veya th11 in girebileceği köylerde herosuz iksir maliyetini karşılayacak kadar ganimet almak zordur. Kaldı ki, mevzu iksir maliyeti değil, maliyetten daha fazla iksir alabilmektir, zira th10 için lab yükseltmelerinin maliyetleri yüksek.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem300 -- 18 Mart 2016; 15:34:41 >
  • Şifacıların tek birim üzerindeki etkisinin azaltılması diye bir şey vardı, yapmayacaklar herhalde.
  • Zehir büyüsü atınca askerler kenarı kaçıyor büyünün bi anlamı kalmamış madem böyle birşey yapacan büyüyü kaldır saçmaladılar iyice

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eto83 kullanıcısına yanıt
    Çok uzağa gitmedikleri için büyücü okçu vs bir kaç sağlı sollu okçu barbar atınca gider. Artık zehirsiz hiç saldırmamak lazım. Kaleler çoğu zaman boş oluyordu, şimdi daha çok kişi kaleyi dolu tutacaktır. Bir büyücü 16 birim hızla gelir 1.2 saniyede bir 225 puan alan hasarıyla vurur. Zehir atınca geliş hızı 9 a düşer 225 puan hasarlı vuruşu da yaklaşık 2 saniyeye çıkar. Hem ağır gelmesi hem de vurmadan önce duraksaması bile yeter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/GqPdKxBTMQk
    Yeni kara ixirli askerimiz bowler maliyeti 170 kara ixir istiyor 8 yer kaplıyor 8dk egitim süresi th9 a gelir mi bilmiyorum

• DIDYMA kullanıcısına yanıt
    Kara Kışla seviye 7 de açılıyor. Yani TH10
  • Ephésus kullanıcısına yanıt
    nerden biliyorsunuz sitesinde falan mı yazıyor ben gelebilir diye düşünüyorum Çünkü o kadar güçlü asker degil gibi

Sızıntı bilgilerde Kara Kışla 7. seviyenin TH10'a geleceğini yazmıştım daha önce. Bunun haricinde TH9'da zaten Cadı ile Lav Tazı yani 2 birim açılıyor. Bir köy binası seviyesinde 3 yeni birimin açılmasıda hiç mantıklı değil. Bir diğer unsur ise TH9'un savunma ve saldırı dengesi çok iyi. 3 yıldız almak veya almamak arasında çok ince bir çizgi mevcut. Yeni bir birim bu dengeyi tamamen bozabilir. TH10 oyuncuların birbirlerini %100 yıkmaları ise nispeten oldukça zor. Yeni birim buna bir çözüm getirebilir.

Birde Supercell'in forumundaki videoyu tekrar izledim şimdi orda da TH10 olduğu söyleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ephésus -- 20 Mart 2016; 15:59:57 >
    12 asker yer kaplayan 125 sağlık puanlı 3. seviye cadıdan beter olur bu. Galadon'un videosunda th10 diye söylenmiş. 10 cadı 120 asker yer kaplıyordu, ve kara iksir maliyetiyle hazırlama süresi çok daha fazla yüksekti. Bundan aynı boşluğa 15 tane sığar. 15 taneye de gerek yok 10 tane yap kalan yere daha fazla büyücü sığar. Ağır ağır geriden geldiği için tuzaklara da çabuk yakalanmaz.

• güncelleme tam olarak ne zaman gelecek bi bilgi var mı?
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Bu hafta ici diye tahmin ediyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: uzil

güncelleme tam olarak ne zaman gelecek bi bilgi var mı?

Resmi forumda bu salı falan diyorlar, hafta içi gelir herhalde

• Ephésus kullanıcısına yanıt
    aynen mantıklı zaten söylediklerin

• Update geliyor oyun bakimda

• Aynen bakıma alındı. guncellemeden sonra oyuna girelim bakalim nasil olmus bi kac sey soyleriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 21 Mart 2016; 13:27:20 >
  • Yeni güncelleme ile telefonda başka hesap varsa o hesaba girilmiyor. Hemen şikayet edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yşahin kullanıcısına yanıt
    Aynen bende ayni sorundan muzdaribim

• Oyuna giriş yapamıyorum yüklenme ekranında kalıyor var mı aynı problemi yaşayan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.