Şimdi Ara

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
3
Favori
3.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundan zevk almak istiyorsanız ben ne zaman th11 olurum sorusunu sorrmaktan vaz geçmeniz yeterli olucaktır önemli olan kendi köy seviyenizde iyi olmak ve full olmadan belediue binası basmamak ben sahsen hic acele etmiyorum gerwkirse belediye 20 gelsin mühim olan keyif almaktir usteki adama ne asker gelmis se gelmis bosverin

iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: setek01

Herolar güzel.
    En iyi taktik strateji şampiyon 3 ve üstü. Orada biraz kalın ve sürekli düzen değiştirin, düzenleri savunmada deneyin.
    Gelen saldırıların verdiği deneyimi ne YouTube ne de diğer klanlardaki oyuncular veremez. Sadece kendi savunma videolarınız bile kafi. Özellikle uzakdoğu oyuncularından gelen saldırılar insanın ufkunu bayağı açar.

Çok sağolun,sürekli hero bastığımdan aslında savaşlara daimi katılamıyorum; belki de bunun da eksiği var. Köyde şuan savunma adına duvar hariç birşey kalmadı, duvarlar da zaten 50 tane son seviye , diğerleri de 10 seviye; ağır ağır ilerliyorum th11e de pek geçme niyetim yok. th10'da her köyden minimum 2 aldığım; yer yer fullediğim zaman geçerim belki. Zaten ganimetçiyim, oralara çıkarsam th11'de yani ganimet bulamam sanırım.

Lab'ta kullandığım asker kalmadı, şuan yıldırım 6 falan oluyor. Sonra direk biniciyi basacağım; çok merak ediyorum nasıl bir vuruş gücü var şuan.Sonrasında dediğiniz üzre üst ligleri deneyebilirim belki. Çünkü üst liglerde her savaş klan savaşı gibi :) Yıldız sonrası gelen bonusu da düşünürsem duvar basmam da devam edebilirim belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: zxxy

oyundan zevk almak istiyorsanız ben ne zaman th11 olurum sorusunu sorrmaktan vaz geçmeniz yeterli olucaktır önemli olan kendi köy seviyenizde iyi olmak ve full olmadan belediue binası basmamak ben sahsen hic acele etmiyorum gerwkirse belediye 20 gelsin mühim olan keyif almaktir usteki adama ne asker gelmis se gelmis bosverin

iyi oyunlar.

Yok yok, öyle bir niyetim hiç olmadı. Geçen ay savunmalarım bitti benim; ama bekliyorum, lab herolar ve duvar devam ediyor. Açıkçası 11 olunca ne olacak ki? Benim rakibim th1o geliyor karşıma, th10'dan minim 2 almalıyım her savaşta ki th11 e geçebilmeliyim. Şuan pek hedeflerim arasında üst binaya çıkmak yok açıkçası :) Çoğu asker maximuma ulaşıyor th10'da, duvarlar herolar dahil. O açıdan hele bunları fulleyeyim inşallah devamına bakarız :)

Keyif önemli ya, o olmazsa savaş yapası gelmez insanın zaten.

• quote:

Th10 dan 2 den fazlası için tabi yüksek level hero lazım. Yine de kolay kolay olmaz. 2 yıldız yine genelde alınıyor da 3 yıldız için biraz emek harcamak gerekiyor herolara.

Dev ile ganimete girmek daha mantıklı. Klan savaşında düzene bağlı olarak belki olabilir. Deprem büyüsünden sonra dev ganimette daha kullanışlı oldu. Şimdi büyüler çabuk çıkıyor daha çok kullanan olacaktır. 5 büyü 15 20 civarı Herolar ve 20 civarı dev kalanı okçu büyücü barbar ise th10 iyi savunamaz.

Düşük kupalarda durum nedir bilmiyorum, takastan şubat ayında bir tane th9 almıştım, 4 kamp 3. kara sondası iki kule bitti 3. yay 3 oluyor hepsini 2000 2200 arasynda yaptım. Ganimetin çoğunu th9 dan aldım. 55k lig bonusu da fena sayılmaz. ilk Zaman Ordu kampları için biraz kastım artık günlük 7 8 savaş yapyyorum.

18 dev 6 duvarcı 16 büyücü 22 barbar ve kraliçe arkasına veya duruma göre ordu arkasyna 4 şifacı yapıyorum. 4 deprem 1 zehir 2 öfke 1 ?ifa kullanyyorum. Hesabı aldığımda Herolar 30 du. Bir kaç şeyi toplayana kadar hep kraliçeyi kullanıyorum, kral 36 oluyor 1 ay sürecek sanyrym, 40 olana kadar bu şekilde savaşırım..

Kraliçeyi yatyrmaya başlaynca zaten dev okçu duvarcıyı yükselttim, büyücü barbar da biter. Savunma biraz daha toparlanır. Biraz bakacacağım olmazsa yukarı yüksek bonusa çıkarım.

Kralla oynarsam 4 şifacı iptal olur, 4 dev 4 büyücü daha eklerim kalan yere de girece?im yeri temizlemek için okçu vs.

Zehir büyüsünü artık yapmam, kaleyi içerde karşılarım, 3 deprem basarım bir tane diğer hesaptan klan kalesine alırım, dondurmayy biraz toplayana kadar 2 öfke 2 şifa dondurma 3 olduktan sonra kullanmaya başlarım. Kralla sava?mak tabi biraz daha farklı olur.

Ne yapacağımı yazdım umarym bir faydası olur, ama ganimet için 2000 2200 arasını bir deneyin.

2000-2200 kupa arasında köy binası kaç ile ne kadar ganimet buluyorsunuz ortalama ayrıca hangi ordu düzeni ile saldırıyorsunuz? Ben TH9 ile 2002 kupaya çıkar çıkmaz indim hiç adam gibi ganiemt bulamadım kaldıki hem ganiemt alıp hemde kupa almak için iyi bi ordu gerekiyor sanki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Widget -- 22 Mart 2016; 13:52:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Widget kullanıcısına yanıt
    Köyü aldığım gibi binayı bastım zaten. 14 günlük sürede şampiyona çıkıp taşı aldım biraz orada takıldım. Bina 10 olunca kristale geldim. Usta ligde de kalırdım ama early th10 diyorlar şu an benim köye. Usta liglerde daha çabuk saldırı alırdım. 2000 2200 arası kalkan olmadığı zaman dahi anında saldırı gelmiyor. Ordu hazır olana kadar rahatlık var. Şimdi kuleler de bitti saatlerce kaldığı oluyor.
    Ganimeti savunması kötü th10 dan th9 dan ve çıkarsa ölü köyden alıyorum. 250 k üstü ölü köyleri kara iksir yoksa pas geçiyorum. İksiri 300 karası 2000 üstüyse altın olmasa da girerim. Zira şu ara hep 12 14 gün yükseltmeler var benim için önemli olan iksir ve kara.

Ordu kullanıyorum, yani ordudan kastım dev ve arkasına büyücü okçu. Kraliçe yüksek olduğu için ona da 4 şifacı basıyorum. Ordu süresi 50 dakika falan tabi uzun diyeceksiniz ama her 7 güne kara deposunu doldurmak için böyle ordu tek başına yetmiyor en az 3 büyüsüz verimli olmaz. O yüzden 3 büyü ve 4 deprem çıkana kadar ordu da hazır oluyor.

Bu ordu ile 400k veya üstü th10 gelirse bina ve 2 depoyla kara iksir yetiyor, 55k lig bonusu da var tabi. 300k civarı th9 gelirse kara iksiri varsa giriyorum yoksa pas geçiyorum. Th9 zaten full alıyorum 240 ilk 7.seviye ordu ve 4 şifacılı 30 level kraliçeye th9 un yapacağı bir şey yok malum.

• quote:

Köyü aldığım gibi binayı bastım zaten. 14 günlük sürede şampiyona çıkıp taşı aldım biraz orada takıldım. Bina 10 olunca kristale geldim. Usta ligde de kalırdım ama early th10 diyorlar şu an benim köye. Usta liglerde daha çabuk saldırı alırdım. 2000 2200 arası kalkan olmadığı zaman dahi anında saldırı gelmiyor. Ordu hazır olana kadar rahatlık var. Şimdi kuleler de bitti saatlerce kaldığı oluyor.
    Ganimeti savunması kötü th10 dan th9 dan ve çıkarsa ölü köyden alıyorum. 250 k üstü ölü köyleri kara iksir yoksa pas geçiyorum. İksiri 300 karası 2000 üstüyse altın olmasa da girerim. Zira şu ara hep 12 14 gün yükseltmeler var benim için önemli olan iksir ve kara.

Ordu kullanıyorum, yani ordudan kastım dev ve arkasına büyücü okçu. Kraliçe yüksek olduğu için ona da 4 şifacı basıyorum. Ordu süresi 50 dakika falan tabi uzun diyeceksiniz ama her 7 güne kara deposunu doldurmak için böyle ordu tek başına yetmiyor en az 3 büyüsüz verimli olmaz. O yüzden 3 büyü ve 4 deprem çıkana kadar ordu da hazır oluyor.

Bu ordu ile 400k veya üstü th10 gelirse bina ve 2 depoyla kara iksir yetiyor, 55k lig bonusu da var tabi. 300k civarı th9 gelirse kara iksiri varsa giriyorum yoksa pas geçiyorum. Th9 zaten full alıyorum 240 ilk 7.seviye ordu ve 4 şifacılı 30 level kraliçeye th9 un yapacağı bir şey yok malum.

İşte kraliçe arkasına şifacı vermek güzel de ben yeni geçtim TH9a ve kraliçe sürekli inşada sayılır o olmayınca ganimet kasmak zor bence, asıl sormak istediğim bu kraliçeyi sürekli inşaya mı atayım labdaki kara iksirli elemanları ne zmana basmalıyım, kraliçe şuan 8 oluyor sanırım 10a kadar gitsin diyorum o olmayıncada klan savaşı ganimet işi sıkıntılı napcaz bilemedim

Th9 kraliçesiz de ganimet toplar. Size th10 olduğunuzda lazım olacaklar. 30 level yapana kadar th9 olarak kalmak zor tabi.
    O kadar kalamam diyenlere tavsiyem kral 15 ise bırakın orada kalsın th10 olana kadar sürekli kraliçe yapın. Th10 olduğunuzda ilk zamanlar kuleler kamplar ilk yapılacaklar için sürekli kraliçeyle oynar kralı o zaman devamlı yükseltirsiniz.

Klan savaşı yapıyorsanız maalesef gelişim biraz ağır olur. Ben klan savaşlarını bu yüzden bıraktım. Eğer depo doluysa ve hero kalkmışsa ben bırakın klan savaşının bitmesini dakika bekletmem yatırırım.

• quote:

Th9 kraliçesiz de ganimet toplar. Size th10 olduğunuzda lazım olacaklar. 30 level yapana kadar th9 olarak kalmak zor tabi.
    O kadar kalamam diyenlere tavsiyem kral 15 ise bırakın orada kalsın th10 olana kadar sürekli kraliçe yapın. Th10 olduğunuzda ilk zamanlar kuleler kamplar ilk yapılacaklar için sürekli kraliçeyle oynar kralı o zaman devamlı yükseltirsiniz.

Klan savaşı yapıyorsanız maalesef gelişim biraz ağır olur. Ben klan savaşlarını bu yüzden bıraktım. Eğer depo doluysa ve hero kalkmışsa ben bırakın klan savaşının bitmesini dakika bekletmem yatırırım.

Klan savaşı olayı var ama kraliçeyi savaş yapıcam diye yatırmamazlık yapmıyorum, formalite icabı savaşıyoruz diyelim zaten şuan eksik çok sırf savaş amaçlı geliştirmeleri aksatamam zaten. Peki kraliçeyi 15-20 yaptıktan sonra mı kralı 10dan 15-20 mi yapıyırm sırası nasıl olmalı sence?

Yeniden th9 oynasam kralı 15 de bırakır yapabildiğim kadar kraliçeyi yükseltirdim. Kara iksir deposunu da hızlı yükseltirdim. 200k kara iksir depolama önemli.
    Kraliçe 20 olana kadar önce dev okçu barbarı aradan çıkartırdım, sonra golemi kraliçeyle beraber yükseltirdim. 20 level kraliçe 100k istiyor. O seviyeye kadar dev okçu barbar golem zehir deprem. Golem 4 olduktan sonra kara büyülerin arasına şifacı şifa büyüsü atlama vs sıkıştırılabilir. Ejder Pekka kraliçe kral çok kara iksir istediği dönemlere kalsın bence. Pekka th8 de de yapılmışsa bir level yapılacak araya sıkışabilir savaşlarda iş görür çünkü.

Yapılır rahat yapılır. Arada kara iksir az biriktiyse kraliçeye yetmediği dönemde bir hafta kral yapılır ya da kraliçeye hepsi verilir Labda iksirlik iş yapılır. Th10 a geçtiğinde golemin 4 zehirlin depremin 3 olsun gerisi tırıvırı. Diğerleri içinde önem sırasında dalkavuk tazıdan önce gelir mesela. Çünkü bazen okçu barbar basarım ben de. Hızlı asker çıksın diye 20 tane de dalkavuk basarım. Keyfim yerindeyse bazı akşamlar tv izlerken 15 dakikada bir savaşırım hiç taşla hızlandırmaya gerek kalmaz. Th10 un ilk 15 günü gümüş liglerde okçu barbar goblin ve dalkavuk ile iksire asıldım. Ordu kamplarını peşpeşe 240 yapmak için resmen çöpçülük yaptık. O arada dev de Labda 7 oluyordu. 15 gün içinde dev bitti kamplarım 235 oldu 4. Kamp yükselirken vurdum yukarı kristale dev büyücü aheste aheste devam. O 15 günlük eziyeti para verseler bir daha çekmem zaten....

Yani bunları yazmak kolay, Nasıl oynandığı ne kadar oynandığı da önemli. Okçu barbar ile maden arayarak hayatı geçen bunu kolay yapamaz. Duvara falan takılmayın. Oyundan zevk almanızı sağlayacak olan duvar değil asker ve herolarınızdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yeniden th9 oynasam kralı 15 de bırakır yapabildiğim kadar kraliçeyi yükseltirdim. Kara iksir deposunu da hızlı yükseltirdim. 200k kara iksir depolama önemli.
    Kraliçe 20 olana kadar önce dev okçu barbarı aradan çıkartırdım, sonra golemi kraliçeyle beraber yükseltirdim. 20 level kraliçe 100k istiyor. O seviyeye kadar dev okçu barbar golem zehir deprem. Golem 4 olduktan sonra kara büyülerin arasına şifacı şifa büyüsü atlama vs sıkıştırılabilir. Ejder Pekka kraliçe kral çok kara iksir istediği dönemlere kalsın bence. Pekka th8 de de yapılmışsa bir level yapılacak araya sıkışabilir savaşlarda iş görür çünkü.

Yapılır rahat yapılır. Arada kara iksir az biriktiyse kraliçeye yetmediği dönemde bir hafta kral yapılır ya da kraliçeye hepsi verilir Labda iksirlik iş yapılır. Th10 a geçtiğinde golemin 4 zehirlin depremin 3 olsun gerisi tırıvırı. Diğerleri içinde önem sırasında dalkavuk tazıdan önce gelir mesela. Çünkü bazen okçu barbar basarım ben de. Hızlı asker çıksın diye 20 tane de dalkavuk basarım. Keyfim yerindeyse bazı akşamlar tv izlerken 15 dakikada bir savaşırım hiç taşla hızlandırmaya gerek kalmaz. Th10 un ilk 15 günü gümüş liglerde okçu barbar goblin ve dalkavuk ile iksire asıldım. Ordu kamplarını peşpeşe 240 yapmak için resmen çöpçülük yaptık. O arada dev de Labda 7 oluyordu. 15 gün içinde dev bitti kamplarım 235 oldu 4. Kamp yükselirken vurdum yukarı kristale dev büyücü aheste aheste devam. O 15 günlük eziyeti para verseler bir daha çekmem zaten....

Yani bunları yazmak kolay, Nasıl oynandığı ne kadar oynandığı da önemli. Okçu barbar ile maden arayarak hayatı geçen bunu kolay yapamaz. Duvara falan takılmayın. Oyundan zevk almanızı sağlayacak olan duvar değil asker ve herolarınızdır.

Duvar sıkıntı değil aslıdna ben sürekli oynamak bişeyler yapmak istiyorum bu yüzden işçiler dolu iken depoları dolduruyorum bu ara duvarlar zaten yükseliyor, işin kötüsü ben taş kullanıp bazı şeyleri yapınca labdaki çoğu şey TH8 seviyesinde kaldı. Sadece labı beklesem zaten TH10 kadar herşeyi halletcem Ayrıca güncelleme sonrası valkyrieleri deneme şansın oldu mu, bence eskiye göre oldukça iş gören bi birim olmuşlar. Senin dediğin gibi 4 deprem 2 şifa 10-12 valkyrie yapıp gerisi dev okçu goblin ile güzel ganimet alınıyor sanki

Arada bir kullanılabilir, sürekli kullanılması maliyet açısından pek verimli olmaz.

• Maalesef güncellemeden beri klan savası yapamıyoruz 15 lik ve 20 lik denedik rakip bulmadı hemde 2 gün aramasına ragmen.
  • Bakım olcak birazdan bir kaç düzeltme olcakmıs sifacıların etki gucu dusecek sanırım öle bir şey yazıyor cevirisi iyi arkadaslar varsa cevirsin

• Maintenance 24/03 - Update tweaks & fixes
    Hello,

We'll be deploying some fixes during the upcoming maintenance:

Healers' heal rate on Heroes will revert to normal values (unintentionally set to 70%, we'll revert it to the usual 50%)
    Fixed cases where Heroes are not triggering traps
    War Matchmaking tweaks (clans that have been in matchmaking for an unusually long time)
    Valkyrie balancing: decreased HP for levels 2-4 (respectively: 825>800, 910>850 and 1000>900). Levels 1 and 5 remain unchanged.
    War replay discrepancies: fixed cases where the result of the attack (stars/damage) is different in live and replay
    Fixed Win Streak value for certain clans that had it at zero incorrectly
    Notifications on multidevices work again
  • Arkadaşlar bu Nasıl güncelleme anlamadım ben biz 2 lv klanız ama klan savaşında 8 lv rakip geldi böyle bişey olabilirmi mail attım dönüş yapanda yok

• Bu supercell in bana kastı var... Koyu full yapmaya yaklaşmışken önce th11 çıkardı. Th10 full olmasına bir gün kala kara kışlaya seviye verdi. Savas eşleştirme sistemi de daha kötü gibi... Her zaman açtığım kadro ile savaş aramasi başlatmama rağmen inanılmaz uzun sürdü ve gelen rakip tecrübe olarak bizden üstün.. Hava savunmaları nin eski tasarımı daha iyiydi değiştirirler umarım.. Bizim klanda kimse beğenmedi yeni tasarımı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Godolphin

Maalesef güncellemeden beri klan savası yapamıyoruz 15 lik ve 20 lik denedik rakip bulmadı hemde 2 gün aramasına ragmen.

11. Seviye köy binası güncellemesiyle beraber gelen yeni kurallar ve ölü köy kaldırma taktiği oyunu resmen bitirdi. Güncelleme öncesi aktiflik had safhadaydı ve klan savaşı yapmak isteyen de çoktu. Maalesef güncellemeden sonra yavaş yavaş oyunu bırakan çok oldu ve bunun sonucunda klan savaşı yapmak isteyenlerin sayısı önemli ölçüde azaldı. Bana öyle geliyor ki klan savaşları da tarih olacak; çünkü aramalar çok uzun sürerse ve neticesinde yüksek seviyeli klan gelirse sanırım savaşmak isteyenler de bu savaşı bırakabilir.
  • Yeni klan savaşı eşleşmesi. Rakipe işkence
    Bu mesaja eklenen görseller:

Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi] Clash of Clans Mart Güncellemesi [Güncelleme Geldi]

• Rakip eşleşmesinde bir gariplik var bence de, düzeltirler mi bilmiyorum ama şuan dengeli gelmiyor.
  • ProgreSsive aTTacK kullanıcısına yanıt
    Yanlız değilmişim. :) Şu duvarları bi fulleyemedim arkadaş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.