Şimdi Ara

Classic BETA Hesap Arıyorum >> +1.500 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Classic Beta için işaretlenmiş ve access tanımlanmış hesapları arıyorum. Elinde olan ulaşabilirse, ederini fazlasıyla ödeyeceğim.

Edit: Hesaba göre iki bin liraya kadar bir ödeme yapacağım. Satmak isteyenler özel mesaj ile ulaşabilir. Ayrıca battle.net üzerinden başvurarak şansınızı deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 26 Mayıs 2019; 11:9:39 >

• Şuan belki en az 500 600 tl eder ama bulmak zor. Bol şanslar.
  • 3qzotix 3 kullanıcısına yanıt
    Ücret konusunda bir sıkıntım yok. Elinde olan ulaşabilirse sevinirim. Ayrıca yorumun için teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beta invite üyeliğe bağlı gelmiyor mu?

Adam nasıl satcak sana?Yanlış biliyorsam düzeltin.
  • Düşünürsen 10bin euro'ya satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

Düşünürsen 10bin euro'ya satıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChaosBreed

Düşünürsen 10bin euro'ya satıyorum.
    Ben düşünüyorum 720 ay vade ile. Vade farkı vermem
  • ChaosBreed C kullanıcısına yanıt
    Sıkıntısı yokmuş zaten al bakayım hadi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yorumlara bildirim gelmiyor nedense şimdi gördüm bunları :)

Teklifimi güncelledim.

• mczaga kullanıcısına yanıt
    Evet hesaba bağlı oluyor. Hesabı iki ay boyunca kendi üzerime alıyorum ve Classic çıktığı zaman sahibine iade ediyorum.

• Beta hesap olduğumuzu nasıl anlarız ? Birde beta alabilmek için illa gametime olması gerekiyor mu ?

• bera336 kullanıcısına yanıt
    Ekledigim resimden direk kaydolunuyor mu? Aradigin bu mu hocam?

Classic BETA Hesap Arıyorum >> +1.500 TL

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle oradan Beta için başvurmanız gerekiyor. Eğer size çıkarsa, launcheri açtığınız zaman "Beta" yazısı olan bir lisans belirecek. Onu seçip oyunu indirmeniz ve giriş yapmanız gerekiyor. Eğer realm seçim ekranında "Stress Test" yazısını görüyorsanız, işe yaramaz. Direk karakter seçim ekranına girebiliyorsanız Beta hesabınıza eklenmiş demektir.

Basvurumuzu yapalim o zaman cikarsa iletisim kurarim sizinle.

• Kadir59 kullanıcısına yanıt
    Herkes başvurabilir tabi ben bir tane hesap aramıyorum. Örneğin 10 tane gelirse, 10 tane alacağım. Tabi gelecek ay fiyatlar çok düşecek çünkü düzenli olarak betalaro dağıtıyor Blizzard ve oyunun çıkışına ortalama bir ay kalmış olacak.

Hocam sitede sayac var oyunun cikisina 92 gun var yaziyor. Geri sayim sayaci eklemisler. Yani gelecek ay bugun daha 2 ay kalmis olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadir59 -- 26 Mayıs 2019; 21:26:22 >
  • 10 tane olsa alacan iyide ne yapacan 10 taneyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir59

Hocam sitede sayac var oyunun cikisina 92 gun var yaziyor. Geri sayim sayaci eklemisler. Yani gelecek ay bugun daha 2 ay kalmis olur.
    Evet biliyorum fakat son ay dönemini bilerek saymadım. Ben alım satımını yapıyorum hesapların yani bir nevi kendi zaman anlayışımla yazmışım farkında olmadan.

Son ay Beta fiyatları gerek çoğu kişiye verilecek olması ve gerek herkesin yayınlanacak gerçek versiyonunu beklemesi dolayısıyla istediğim fiyat dolaylarında satılmayacak.

Yani benim şu an verdiğim teklif bu ay için geçerli ve gelecek ay ortalama %30 kadar daha düşük olacak. Son ay ise alım yapmayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bera336 -- 26 Mayıs 2019; 23:9:20 >
  • özel mesajınızı acarmısınız kapalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gönderiliyor... -- 15 Eylül 2019; 19:58:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.