Şimdi Ara

Classic wow 'u daha ucuza oynayabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben wow'u 2008-2010 arası oynadım. O zamanlar 23 tl civarıydı aylık ucreti. Şu an sanırım 90 tl'ye denk geliyor ki çok fazla. Daha ucuza oynama imkanım yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antiretro -- 25 Ağustos 2019; 16:59:37 >

• 6 aylik alimda biraz daha dusuyor mesela aylik 2 euro gibi ki 12 lira falan ediyor mesela.
    Retail surumde gold kasip token ile sure alabilirsin ama o iste sonucta masrafli ve emek istiyor. Yani uzun vadeli bir olay yeni baslayan icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için tesekkurler arkadaşlar. Peki Arjantin'den falan alabilir miyim? overwatch'ı arjantin hesabıyla almıştım. Rusya'dan alınan oyun süresi için ana konuya baktım ama rusya classic serverı eu'da olmayacak, sadece rusya için olacakmış. başka bir yol yoksa üstteki konudan alacağım.
  • 45 liraya aylık süre satanlar var forumda onlardan alıp classice girebilirsin. En ucuz böyle olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

Cevaplar için tesekkurler arkadaşlar. Peki Arjantin'den falan alabilir miyim? overwatch'ı arjantin hesabıyla almıştım. Rusya'dan alınan oyun süresi için ana konuya baktım ama rusya classic serverı eu'da olmayacak, sadece rusya için olacakmış. başka bir yol yoksa üstteki konudan alacağım.
    Bunu kim söyledi? Ben rus hesabımla EU serverında karakterimi açtım yarını bekliyorum.

Classic wow 'u daha ucuza oynayabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [__Zahid__] -- 25 Ağustos 2019; 23:41:10 >

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138784286
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138788317

bu dogru değil o zaman. rusyadan alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antiretro

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138784286
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/138788317

bu dogru değil o zaman. rusyadan alıyorum.
    Görüldüğü gibi karakterleri açtım. İstiyorsan bu gece oyuna girer tekrar yazarım %100 emin olursun ona göre alırsın.

• Aynen benimde rus accountum var ve classic için char açtım hiçbir sorun yok...

• selam arkadaşlar, şu an bi rus hesap açıp sub almaya çalışıyorum ama sürekli 505 sorunu veriyor, acaba genel bi sorun mu yoksa acaba ip le ilgili birşey mi ? vpn açık durumdayken giriyorum ancak normal hesabıma da girmiyor vpn kapalıyken aynı 505 veriyor. bir de şimdi sub alırken tr debit kartla direk ödeme yapılabiliyor mu ?
  • Rusyadan aldığınızda kaç tl denk geliyor peki aylık ?

• Clasic için eski ek paketler (TBC LK vs) geldiginde ücretsiz olacagını soylemis blizzard..
    Buna gore Rusya icin yeni bir hesap acsam clasic dahil ücretsiz oynayabilecek miyim ?
    Yoksa yeni acıcagım hesap icin en bastan paket almam gerekecek mi ?
  • Bende Legion paketi var şimdi ben vanilla oynamak için neler yapmam lazim

• Dejamus D kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani ek paketler geldiğinde ücretsiz olacak ? Paketler mı ücretsiz olacak yoksa oyun komple mi ?

• biraz önce playstore dan 39 tl ye aldım, 1 ay deneyip görmek için birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0M4d

biraz önce playstore dan 39 tl ye aldım, 1 ay deneyip görmek için birebir.
    nerde hocam göremedim ben

• kredi kartına komisyon alıyor 2 küsür lira.

battlechest, 30 gün tanımlı klasik denemek isteyenler için en uygun yol.

• Rus hesabıyla kaç liraya geliyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.