Şimdi Ara

Claude Bernard Erkek Kol Saati Hepsiburada (229,90)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.056
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcak fırsat gibi duruyor ilgilenenlere duyurulur

LİNK

• Normalde ne kdar
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeffes

Normalde ne kdar

http://m.epttavm.com/item/19455578_claude-bernard-cb.70173.37nca.nn

Tipsiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyazı 229 siyahi 295 TL

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp almayın artık şu siteden.
  • danyal klein saatlere benziyor.ne özelliği varmış ki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapmayın beyler gayet şık saat. İlla uzay mekiğine mi benzesin. Ama pahalı tabi.
  • Bu markayı ilk defa duydum
  • Hepsiburadada ki bu yorum alacak arkadaşlara bilgi vermek amaçlı işe yarayabilir.

&amp;quot;Claude Bernard markası, kaliteyi ucuza satma amacıyla iş yapan bir firma. Hakiki isviçre firması.hem montajı hem kontrolü orada yapılıyor. Saatin camı safir kristal. Bu fiyatta bir ürunde normalde olmaz. Kordon klipsi çift katmanlı ve ince işçilik var. O da bu fiyatta değil. Saat adi siyah kaplama değil pvd kaplama. En önemli nokta mekanizması. İçerisinde ETA f06.111 mekanizma var. Kaliteli pilli ve pilli olmasına rağmen 3 taşlı bir mekanizma. Mekanizmanın diğer bir özelliği de EOL ( end of life) ozelliği. Pil bitmeye yaklaştığında saniye 3-5 saniye birden kayarak uyarı veriyor. Bu saat nasıl bu fiyata anlamak güç. Elime gelene kadar orijinal olmadığından şuphelenmiştim ama orjinal. Son derece asil bir urun.&amp;quot;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrterk -- 4 Ocak 2017; 17:41:54 >
  •  Claude Bernard Erkek Kol Saati Hepsiburada (229,90)

saat&saat'ten 267 tl'ye bunu aldım daha kargoya verilmemiş. iade edip bunu alsam mı sizce? Ürün swiss made, quartz, safir cam, takvim, çift katmanlı klips kordon, pvd kaplama, içerisinde ETA f06.111 mekanizma varmış. EOL ( end of life) özelliği ile pil bitmeye yaklaştığında saniye 3-5 saniye birden kayarak uyarı veriyormuş. Bu claude bernard'ın özellikleri böyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lithium -- 7 Ocak 2017; 22:38:24 >

• uzun zamandır böyle bi saat arıyordum ama çok pahalı kararsızım
  • mrterk M kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada satisi baltalayabilecek olumsuz yorumlari yayinlamiyor deniliyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrterk

Hepsiburadada ki bu yorum alacak arkadaşlara bilgi vermek amaçlı işe yarayabilir.

"Claude Bernard markası, kaliteyi ucuza satma amacıyla iş yapan bir firma. Hakiki isviçre firması.hem montajı hem kontrolü orada yapılıyor. Saatin camı safir kristal. Bu fiyatta bir ürunde normalde olmaz. Kordon klipsi çift katmanlı ve ince işçilik var. O da bu fiyatta değil. Saat adi siyah kaplama değil pvd kaplama. En önemli nokta mekanizması. İçerisinde ETA f06.111 mekanizma var. Kaliteli pilli ve pilli olmasına rağmen 3 taşlı bir mekanizma. Mekanizmanın diğer bir özelliği de EOL ( end of life) ozelliği. Pil bitmeye yaklaştığında saniye 3-5 saniye birden kayarak uyarı veriyor. Bu saat nasıl bu fiyata anlamak güç. Elime gelene kadar orijinal olmadığından şuphelenmiştim ama orjinal. Son derece asil bir urun."

bariz firma calisani yazmis yorumu. yazdiklari dogruysa ne ala da, simdi ona da guvenemedim

• sitesinin whois kontrolu 2005e kadar gidiyor. daniel klein gibi cakma bir marka degil sanirim

quote:

Domain name:
    claudebernard.ch

Holder of domain name:
    Montres Edox et Vista SA
    Gilles Donzé
    La Sagne-au-Droz
    CH-2714 Les Genevez JU
    Switzerland
    Contractual Language: French

Technical contact:
    SysCo systèmes de communication sa
    Fabien Paratte
    Internet
    Crêt-Taconnet 13
    CH-2000 Neuchâtel
    Switzerland

Registrar:
    Infomaniak Network SA

First registration date:
    2005-10-14

DNSSEC:N

Name servers:
    dns1.sysco.ch [212.74.179.180]
    dns2.sysco.ch [46.140.65.246]
  • 30 Metre

100 Feet

3 ATM Bu seviyedeki saatler, yağmurdaki ıslanmalar, su sıçramaları ve hafif su temaslarına dirençlidirler. Fakat Yüzmeye ve duş almaya uygun değildirler.
  • Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki Claude Bernard markası ile Daniel Klein'i aynı mesaj içerisinde kullanan arkadaşlar mümkünse saat almasınlar, önce saatler hakkında bilgi edinsinler.

İkinci olarak sözkonusu saatin fiyatı gayet makul. Claude Bernard saatleri İsviçre'de üretilir ve Türkiye piyasasına gireli çok olmadı diyebiliriz. Bu tahminime göre bir stok eritme iskontosu, eğer bu marka ülkede tutulursa bu fiyatlara alabileceğinizi sanmıyorum çünkü şuan görünen fiyat yurtdışı fiyatlarının da altında gibi.

Mesela Edox da Türkiye'de pek bilinmez ve fiyatları yurtdışından daha uygun. Bu marka da onun daha alt segmentteki bir versiyonu.
  • Ederi bu fiyat, ahim sahim bir model degil.

Kordonu deri olsa idi sicak firsat derdim ancak markanin giris seviyesi.

Marka kaliteli ama model pek degil. Fazla beklentiniz yoksa alabilirsiniz, yolda birakmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.