Şimdi Ara

clear men saç döküyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
19.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ciddiyim çok yağlandırıyor ve saçı hemen döküyor axe kullancam bundan sora

• Yapay Zekanın Yanıtı

Clear Şampuan Saç Döküyor mu?

Clear şampuan, saç dökülmesine neden olan bir bileşen içermez. Aslında, kafa derisini temizlemeye ve saç köklerini güçlendirmeye yardımcı olan pirition çinko içerir. Ancak bazı kişiler, Clear şampuan kullandıktan sonra saç dökülmesi yaşadıklarını bildirmiştir.

Bu saç dökülmesinin nedeni muhtemelen aşağıdakilerden biridir:

• Alerjik Reaksiyon: Bazı kişiler Clear şampuandaki bileşenlere alerjik reaksiyon göstererek kafa derisinde tahrişe ve saç dökülmesine neden olabilir.
    • Saç Derisinin Kuruması: Clear şampuan, yağlı saçları temizlemek için tasarlanmıştır ve fazla kullanılması saç derisini kurutabilir. Kuru kafa derisi, saç dökülmesine yol açabilir.
    • Düşük Kaliteli Taklit Ürünler: Bazı kişiler, sahte veya düşük kaliteli Clear şampuanları kullanarak saç dökülmesi yaşamış olabilir. Orijinal Clear ürünlerini güvenilir kaynaklardan satın almak önemlidir.

Clear şampuanın tüm kullanıcıları saç dökülmesi yaşamaz. Saç dökülmesi yaşıyorsan ve Clear şampuan kullandığından şüpheleniyorsan, şampuanı kullanmayı bırakmalı ve bir dermatoloğa danışmalısın.

Saç dökülmesini önlemek için aşağıdaki ipuçlarını izleyebilirsin:

• Saçını Nazikçe Yıka: Saçını çok sık veya sert bir şekilde yıkamaktan kaçın.
    • Ilık Su Kullan: Çok sıcak su saç derini kurutabilir ve saç dökülmesine neden olabilir.
    • Saç Kremi Kullan: Saç kremi saçını nemlendirerek kırılmayı ve dökülmeyi önlemeye yardımcı olur.
    • Sağlıklı Beslen: Dengeli bir beslenme saçının sağlıklı büyümesi için gerekli olan vitamin ve mineralleri sağlar.
    • Stresten Kaçın: Stres saç dökülmesinin bir nedeni olabilir. Stres yönetimi teknikleri öğrenmek yardımcı olabilir.

Saç dökülmesi konusunda endişelerin varsa, bir dermatoloğa danışmalısın. Altta yatan bir tıbbi durum olup olmadığını belirleyebilirler ve uygun tedaviyi önerebilirler.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • head soulder mıdır nedir o da saç döküyormuş ciddi ciddi özellikle naneli olanı kaynaklarını falan görmüştüm
  • düzgün şampuan yok mu lan ... elidor var güzel olan bide dove ama dove çabuk yağlandırıyo
  • Kesinlikle haklısın.1 sene kullandım birde üstünde saç dökülmesini azaltır gibi şeyler yazıyor.Artık elidor kullanıyorum.Sabah saçımı yıkadığımda akşamına yağlanırdı şimdi elidor sayesinde 2 gün sonra bile tertemiz oluyor.Yıkadıktan sonra saçları parlak gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jukka -- 15 Nisan 2012; 15:59:56 >
  • 6 ay önce clear man kullanıyordum gerçekten de kupkuru ediyor saçları dökülecek gibiydi sonra head and..... aldım o da aynı etkiyi göstermeye başladı bugün çöpe fırlattım yenisini alıcam.Öneriniz varsa bakıyım.Saçlarım sert ve sık.
    Axe nasıldır?
  • Sabun kullanmaktan başka çaren yok birde kendine iyi bak.
  • bende head and shoulders kullanıyorum ekstra dolgunluk diye benim saçlarım zaten ince hepten inceltiyor saçlarınız kolay şekil alması için diyor herhalde o yüzden bende adam gibi şampuan arıyorum clear diyorlardı o da saçmı döküyor peh ya.yokmu adam gibi şampuan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wax mı Saç Spreyi mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

6 ay önce clear man kullanıyordum gerçekten de kupkuru ediyor saçları dökülecek gibiydi sonra head and..... aldım o da aynı etkiyi göstermeye başladı bugün çöpe fırlattım yenisini alıcam.Öneriniz varsa bakıyım.Saçlarım sert ve sık.
    Axe nasıldır?

Şıvarzkopf öneririm.
  • elioderun serileri var çok iyi dove veya elidor alın.
  • Elidor,Head Shoulders,Dermokill,Dove... vs. hepsini kullandım.Ama saçlarım 1 günde yağlanıyordu.
    Dün tavsiye üzerine otacı şampuan aldım.Isırgan otlu olanından.Memnun kaldım.Saçlarım tertemiz.

Yalnız gözleri ve kafayı yakıyor biraz:)
  • Kesinlikle katılıyorum.Clear men saç döküyor ve saç derisinde kaşınma yapıyor.Normalde ipek kepeğe karşı etkili kullanırdım.Tekrar ona döncem.
  • ORKUN///M O kullanıcısına yanıt
    Benim ve arkadaşımın saçını döktü. Onu kullanmaya başladığımdan beri saçım dökülüyor, bırakalı bayağı oldu bu saç dökülmesi durmadı. Kullananlar veya kullanma niyetinde olanlara kesinlikle tavsiye etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragnar -- 22 Eylül 2013; 12:51:49 >
  • Head & Shoulders dışında şampuan kullanamıyorum. Ya kepek yapıyorlar ya saçı yağlandırıyorlar..
  • Saç dökülmelerine karşı Tresan öneririm kesinlikle. Dökülmeyi en aza indiriyor. Clear, Head and Shoulders vs. türü şampuanlar bende de aşırı derecede dökülme yapıyordu. Tresan'a geçtim baya bir azalmıştı. Şuan Komili kullanıyorum zeytinyağı ve bal özlü, Tresan görürsem direk alacağım ama.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.