Şimdi Ara

Cleric attack skilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cleric in toplam 3-4 tane attack ve 1 tane kafes skilli var cleric i attack olarak kullansak en azından bı warrior kadar seri kasilirmyz ? Ayrıca bu 3-4 tane olan skill hızlı refresh oluyomu durmadan attack yapabilmek için ?

• sanmam, clericle kasan pek görmedim ben. hatta hiç görmedim.
  • Cleric i ana build olarak kullanmayı planlıyorum bard dan da sadece noise le moving march clerc attack o kadar da düşük deil sonucta hele ki offerng pt mob un %95 lik canını alıo benim asıl merak ettiğim bu 4 attack ı kullanrken zaman problemi yaşarmym? Kaç sn de 1 yenilenio attack skilleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Cleric i ana build olarak kullanmayı planlıyorum bard dan da sadece noise le moving march clerc attack o kadar da düşük deil sonucta hele ki offerng pt mob un %95 lik canını alıo benim asıl merak ettiğim bu 4 attack ı kullanrken zaman problemi yaşarmym? Kaç sn de 1 yenilenio attack skilleri?

. . . derken ?
    Bence Bard ana build yap Cleric yan build olsun . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: aXi1o

quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

Cleric i ana build olarak kullanmayı planlıyorum bard dan da sadece noise le moving march clerc attack o kadar da düşük deil sonucta hele ki offerng pt mob un %95 lik canını alıo benim asıl merak ettiğim bu 4 attack ı kullanrken zaman problemi yaşarmym? Kaç sn de 1 yenilenio attack skilleri?

. . . derken ?
    Bence Bard ana build yap Cleric yan build olsun . .

aynen

bard = farm makinesi

• Yorumlarnz için teşsekkür ederim ama ben cleric hakkında soruyorum ve sorum şu:
    Şimdi cleric de 4 tane attack var desek f1 slot 1 2 3 4 de koyduk mesela bi giant ı daldık varsaylım buffları falan bastk daldık şimdi attack yapıyoruz clercle 1 2 3 4 butun attackları kullandık sırayla
    4. Slot daki attağı da yaptık bitti şimdi 1. Veya 2. Slot daki tekrar kullanablrmyz yani attack yapmak için 2~3 sn bekliyoruz ya bu 4 attack ı kullanrken zaman sıkıntısı çekermym onu merak ediyorum. Derdimi anlattabldm mi?
  • Kimse cleric in attakların kullanmadı yauv? bari tüm attackları gösteren bi video koyablrmsnz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warrior Master 20 skili??
    17 yıl önce açıldı
    Mage Build
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladım ben senin dediğini güzel kardeşim , senin o dediğin 4 skilin biri Offering o 1 dk bi doluo , diğer iki tanesi standart çekio max 14k sanırım , diğerini hiç denemedim ama yanında ki %ye bakılacak olursa 14-15 vuruo kendi lwline (1oo lwl ustu ıcın dıom) . . sanıye olarak 9-1o olması lazım yanlıs bılgı vermeyeyım bende acık degıl . . bana attıgın pmye cevap verecem en kısa zamanda sımdı atamıyorum sayfa acmıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aXi1o -- 1 Eylül 2010; 23:38:01 >
  • Bildiğim kadaryla clerc de absolute damage+offerng+2 attack daha+ kafes var diye biliyorum... Bard dan sadece moving march la noise açmayı planlıyordum... Kısaca insanlara yardm etmek hoşuma gidıyo ama sap gibi heal atmak sıkıo biraz ondan attack da yapmak istiyorum... Res cektkden sonraki o thx beni mutlu ediyo ne kadar küçük bi şey de olsa ancak asıl merak ettiğim su tek başıma taklrken en azından bi warrior kadar rahad kasılablrmym...

@aXi10
    İstiyosan pm i alıntı yap burdan cevap ver...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.