Şimdi Ara

cli.exe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar. ati radeon 9600 kullanıyorum. Son update'ini yükledim fakat bilgisayar her açılışında cli.exe hatası veriyor. Sistemin çalışmasında herhangi bir problem yok ama bu uyarının çıkmasını da istemiyorum. Nerden halledebileceğimi söyleyebilir misiniz??

• bu bir spydır.

regisryde ara bul sil
  • Hayır dosya zaten ATI klasorunun içinde. Yani spy degil. Uyarı şu şekilde: CLI.exe- Uygulama hatası
    Uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). Sonlandırmak için TAMAM düğmesini tıklatın.
  • önce ekran kartı sürücüsünü kaldır sonra başlat + çalıştır a regedit yaz ctrl +f e bas açılan arama yerine ati yaz çıkan tüm değerleri sil ve aşşağıdaki catalist i yükle

http://downloads.guru3d.com/downloadget.php?id=1319&file=4&evp=9b76a6dca4c07ba36c52deb008f1988e

I Agree yazan yere tıklarız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 19 Şubat 2006 15:36:45 >
  • Dostum Hiç bir alakasi yoq dediginz şeylerle bende de ayni sorun wardi dimi açilişda hata verio böle dan die

Arkadaşin birisi Bana Bi prgram vermişdi Onu yüklüorsn Sorun ortadan Kalkio Ben bi bakaym ewde yazarim Buraya ok Şimdi CAFE deym Dostum Herkesde olan bi şey bu özellikle yeni Sürün Drivers Yükleynce Oluyor Mesela Bende Ati 5.13 Yükleynce Olmusdu..!!!!
  • Evet açılışta çıkıyor. Web sitesinden baktım ama bulamadım...Nerden halledeceğimi yazarsan çok sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wuauclt.exe nedir? virüsmüdür?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EWT EWT BENDE Microsoft dan Yüklemişdim porgramin adi dotnetfx Die Bi Şey Sanirim arkadaşin verdigi Link...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioz

bu bir spydır.

regisryde ara bul sil

Bilip bilmeden konuşmayalım
    cli.exe ATI'nin Catalyst fonksiyonunu açılışta devreye sokuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobita -- 20 Şubat 2006 0:27:18 >
  • bendede oluyordu aa orj cd dekını kurunca düzeldu upgradede bı sorun yasanıyor tahmınımce kurmadan once yuklu olanı kaldırmak gerekıyor olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.