Şimdi Ara

Clio 1.5 DCi Icon EDC ALINDI. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyat konusunda herkes hakli ama soyle bir sey var, sanki siz bu fiyatlarin fazla olduğunu bilmeden mi bu araci aldiniz? Rakipleri ucuzda clio mu pahali? Hicte bile. Renault markasini hiç sevmem ama bu clio4 ile takdirimi kazandi gercekten. Tasarim mukemmel. Ic tasarim gayet hos sayilir. Edc zaten super bir sanziman. Icon donanim olarak zengin. Daha ne olsun. Kazasiz belasiz binmenizi dilerim. Gonul isterki bu araclari hakettigi fiyattan 30-35 bin tlden alalim ama malesef piyasa bu. ikinci el al derler şimdi de ikinci elde bu dolulukta bir arac hasarsiz kazasiz km dusuk bir arac 53-54 e anca alinir. Bana gore seciminiz mantikli. Kimseye kulak asmayin derim. Tek bir sorum olacak kol dayama var mi? Yoksa eksikligini hissetmiyor musunuz? Malum arac otomatik. Arkadasimin full+full bir onceki kasa dizel otomatik leonunda kol dayama yok ve onu kullandigimda kolumu nereye sokacagimi sasiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Accent blue'nin şehir içi tüketimi biraz fazla olabilir ancak daha performans ve güçlü olduğunu unutmayın.Sonuç olarak çok güzel bir araç almışsınız kazasız belasız güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Fiyat konusunda herkes hakli ama soyle bir sey var, sanki siz bu fiyatlarin fazla olduğunu bilmeden mi bu araci aldiniz? Rakipleri ucuzda clio mu pahali? Hicte bile. Renault markasini hiç sevmem ama bu clio4 ile takdirimi kazandi gercekten. Tasarim mukemmel. Ic tasarim gayet hos sayilir. Edc zaten super bir sanziman. Icon donanim olarak zengin. Daha ne olsun. Kazasiz belasiz binmenizi dilerim. Gonul isterki bu araclari hakettigi fiyattan 30-35 bin tlden alalim ama malesef piyasa bu. ikinci el al derler şimdi de ikinci elde bu dolulukta bir arac hasarsiz kazasiz km dusuk bir arac 53-54 e anca alinir. Bana gore seciminiz mantikli. Kimseye kulak asmayin derim. Tek bir sorum olacak kol dayama var mi? Yoksa eksikligini hissetmiyor musunuz? Malum arac otomatik. Arkadasimin full+full bir onceki kasa dizel otomatik leonunda kol dayama yok ve onu kullandigimda kolumu nereye sokacagimi sasiriyorum

var hocam kol dayama lakin polo da ki gibi biraz daha uzun olmasını dilerdim ama yine de rahat. lakin polo da ki gibi uzun olursa da el frenın üstünde oluyor o da pek iyi değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: aklindakalmasin

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Araç 2014 model zannedersem fiyat olarak ne kadara mal oldu

evet hocam 2014 model.
    59.500, dosya masrafı falan 61 e geldi.

Hayırlı olsun.

Cruze-Cıvıc-Corolla gibi araçlar güvenlik açısından daha iyi tercih olurdu.

Kazasız sürüşler.
  • Fiyat bi şaka olmalı. Ne saçma sapan bi vergi sistemi, ekonomi bu yarabbim.
  • 61 bin clioya ha? Zengin ulkeyiz heryerimizden besbelli.

• quote:

Orijinalden alıntı: newtonmeter

EDC ile ilgili her türlü yardım verilir

Hocam burada ironi mi var yoksa bilgi anlamında mı yardım çünkü yolda kalmış edc gören biri olarak yazıyorum bunu(uzun zaman oldu konusu açacaktım ama unutunca açamadım ....)
  • Rdiesel kullanıcısına yanıt
    Yıllardır EDC kullanıyorum

• Hayırlı olsun.b sınıfının en şık aracı.fiyat konusunda çemkirenlere gelince devalüasyon yüzünden birkaç seneye bu fiyatları bile bulamayacaklar.biraz ekonomi takip edin yahu
  • aracınız hayırlı olsun, kriterlerinize göre en iyi tercihi yapmışsınız.

sanırım multimedya paketin içinde video oynatma yok ama aracın meraklısı arkadaşlar yakın zamanda çözüm bulur
  • Hayırlı olsun. Güvenli ve keyifli sürüşler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: il eri

aracınız hayırlı olsun, kriterlerinize göre en iyi tercihi yapmışsınız.

sanırım multimedya paketin içinde video oynatma yok ama aracın meraklısı arkadaşlar yakın zamanda çözüm bulur

teşekkür ederim. dediğim şey zaten var hocam. buyrun video

http://www.youtube.com/watch?v=gAiRisZom8I
  • yazılım güncellemesi gerekiyor sanırım hocam. youtube de detaylı anlatım var ama bilen birine iyice sormak gerek. buyur video

http://www.youtube.com/watch?v=gAiRisZom8I
  • Aracınız hayırlı olsun,dizel denmiş ama leon 1.2 tsi dsg 59400 tl kampanyalıydı sanırım;aşırı km yapılmıyorsa alınabilir bir rakam bence,saygılar...

• aklindakalmasin A kullanıcısına yanıt
    O fiyat o arabaya verilir mi vs vs şeklindeki söylemler canınızı sıkmasın. Herkesin kendi zevki, kendi keyfine göre tercihleri olur. Siz tercihinizi gönlünüzden geçenin en dolusu yönünde kullanmışsınız. Aracınıza uzun yıllar keyifle, kazasız belasız binmek nasip olsun.

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: tica

Aracınız hayırlı olsun,dizel denmiş ama leon 1.2 tsi dsg 59400 tl kampanyalıydı sanırım;aşırı km yapılmıyorsa alınabilir bir rakam bence,saygılar...

alınabilir ama bizim ilk tercihlerimiz arasında yakıt tüketimiydi. eski aracımız 50 kuruş üstü yakıyordu. 2 3 günde bir 50 tl lik benzin atıyorduk. bundan usandığımızdan dolayı en az yakanına yöneldik.

ama dediğiniz gibi fazla km yapılmıyorsa o daha uygun olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

O fiyat o arabaya verilir mi vs vs şeklindeki söylemler canınızı sıkmasın. Herkesin kendi zevki, kendi keyfine göre tercihleri olur. Siz tercihinizi gönlünüzden geçenin en dolusu yönünde kullanmışsınız. Aracınıza uzun yıllar keyifle, kazasız belasız binmek nasip olsun.

Hayırlı olsun

Amin hocam. Çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek varis

O arabaya 61000 lira versem gece kabus görüp sıçrayarak hayırrrrrr diye uyanırdım.

aynen katılıyorum.. Ben böyle vergilerin taaaaaaaa......

Sonuçta araba fiyatları arttı kabul ediyorum ama bu araç da o fiyata alınacak araç değil !!! Renault u severim, dci motor da güzel, edc de güzel; fakat gel gelelim bahsettiğimiz araç CLİO be abii.....
  • Hayırlı olsun
  • Vay be 60bin liraya kağıttan oyuncak araba. Sahibine hayırlı olsun, yanlış anlamasın ama, Megane 3 ile gittim Renault bayiine incelemek için, bana o kapılar falan çok kötü geldi.

Resmen mukavvadan tüy gibi kapılar, kötü malzeme falan. Yanında Megane 3 GT-Line vardı, ondan inip , Megane'a biniyorsun, arabaya bindim diyorsun. O kadar fark var ve bu araba 60 milyar...

Vay canına. O paraya otomatik kompakt sınıf çok daha iyi bir araç alınırdı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.