Şimdi Ara

Clio 1.5 DCi Icon EDC ALINDI. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
3.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buyrun önerin hocam siz de.:) biz de çevremize ona göre önerelim. Tercihlerimizi yukari da belirtmiştim, göz atıp önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklindakalmasin

Buyrun önerin hocam siz de.:) biz de çevremize ona göre önerelim. Tercihlerimizi yukari da belirtmiştim, göz atıp önerirseniz sevinirim.

Hocam sen kusura bakma, güle güle kullan. Yeni almışsın sanırım, tam anlayamadım öneri mi alındı mı...

Fiyatını yüksek bulduğum için önyargılı davranmış olabilirim, hangi araç ucuz ki aslında.

Şanzıman güzel, yakıt düşük, tasarım güzel, donanım iyi... Daha ne olsun diyor, hayırlı olsun diliyorum. Araç alıp sevincini paylaşan arkadaşları üzmek haddimize değil.
  • Hayırlı olsun kazasız belasız ama bu arabanın en fazla ederi 50 bin tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

quote:

Hocam sen kusura bakma, güle güle kullan. Yeni almışsın sanırım, tam anlayamadım öneri mi alındı mı...

Fiyatını yüksek bulduğum için önyargılı davranmış olabilirim, hangi araç ucuz ki aslında.

Şanzıman güzel, yakıt düşük, tasarım güzel, donanım iyi... Daha ne olsun diyor, hayırlı olsun diliyorum. Araç alıp sevincini paylaşan arkadaşları üzmek haddimize değil.

Eyvallah hocam araç alindi. Çevreden de bi çok tepki geliyor. 60 bin TL ye neler alırdım diye. Lakin kriterlerimiz arasinda en iyisi bu. Neysem hocam hayırlısı olsun. Hepinize yürekten teşekkür ederim. Allah razi olsun çok yardimci oldunuz.

• 61bin tl maliyete kredi faizi dahil mi, yoksa üzerine faiz de mi ödeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

61bin tl maliyete kredi faizi dahil mi, yoksa üzerine faiz de mi ödeyeceksiniz.

Hocam biz aracımizi sattik 35 bine. 15 bin tl de faizsiz kredisi vardi. Kalanını da elimizde ki para ile tamamladık. Yani hic faiz ödemedik.

• hayırlı olsun
  • hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun... Kaca aldınız hocam?
  • Hayirli olsun ama o araca o para verilmez paraniza yazik olmus

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Araç 2014 model zannedersem fiyat olarak ne kadara mal oldu

evet hocam 2014 model.
    59.500, dosya masrafı falan 61 e geldi.

Yuh be kardeşim ne olmuş fiyatlar böyle.

2003'de ilk Clio'mu (1.2 Authentique) 16.500 TL,
    2005'de ikinici Clio'mu (1.5 Dci Dynamique) 28.500 TL

Fiyatlar ile almıştım. Şuna bak ne olmuş böyle.
  • Arac guzel kaxasiz belasiz kullanin ama yanlis anlamayin cok para bana gore. Biraz daha koysaniz golf filan alirsiniz. He para sizin zevk sizin ayri mesele

• quote:

Orijinalden alıntı: sçsb

Arac guzel kaxasiz belasiz kullanin ama yanlis anlamayin cok para bana gore. Biraz daha koysaniz golf filan alirsiniz. He para sizin zevk sizin ayri mesele

hayırlısı diyelim hocam teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Hayırlı olsun... Kaca aldınız hocam?

teşekkür ederim karşim 59.500.
  • 60 bin sınırı geçiliyorsa kesinlikle c sınıfı alınmalıydı. Civic, leon, mazda, astra gibi.

Motorunu, yakıtını, vitesini bilmem. 60 bine clio aldım denilmez kaavede, bakkalda

• hayırlı olsun. size laf söyleyenler piyasayı bilmiyor. hiç kafanıza takmayın. ayrıca clio4 ün aks mesafesine ve toplam boyutuna bakarsan B mpv hariç sınıfındaki bütün araçlardan iyi. hatta leonla 4 cm aks, 20 cm boyut farkı var. yani iç hacmi yeterli olacaktır. ben de uzun zamandır araç bakıyorum. donanım yakıt öncelikli olunca B sınıfından C sınıfına geçmek 20K. haa diye verilecek paralar değil. size en yakın araç. leon style olurdu. gerçi dsg hiç bir türlü almam. ben de bu iki araç arasındayım mesela.

ancak ben manuel alacağım. 5K cepte kalacak yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcas

hayırlı olsun. size laf söyleyenler piyasayı bilmiyor. hiç kafanıza takmayın. ayrıca clio4 ün aks mesafesine ve toplam boyutuna bakarsan B mpv hariç sınıfındaki bütün araçlardan iyi. hatta leonla 4 cm aks, 20 cm boyut farkı var. yani iç hacmi yeterli olacaktır. ben de uzun zamandır araç bakıyorum. donanım yakıt öncelikli olunca B sınıfından C sınıfına geçmek 20K. haa diye verilecek paralar değil. size en yakın araç. leon style olurdu. gerçi dsg hiç bir türlü almam. ben de bu iki araç arasındayım mesela.

ancak ben manuel alacağım. 5K cepte kalacak yani.

hocam iç hacmi konusunda kafanız da soru kalmasın 1 hafta kullandıktan sonra içi sizi açacaktır. kesinlikle dar yada küçük değil. lakin dışarıdan bakıldığında ve ilk oturuşta öyle bi izlenim veriyor. araçla uzun yol yaptığımız da bayağı rahat ve eğlenceli gittik. 90 a sabitleyip de gidersen araç hiç yakmıyor denilecek kadar az yakar. merak ettiğin başka bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: superegoid

60 bin sınırı geçiliyorsa kesinlikle c sınıfı alınmalıydı. Civic, leon, mazda, astra gibi.

Motorunu, yakıtını, vitesini bilmem. 60 bine clio aldım denilmez kaavede, bakkalda

o bilmemlerle olmuyor işte hocam :) yakın dostumuz da clioyu kullandıktan sonra otomatik alma kararına vardı. sizin aklınız da başka bir şey varsa lütfen önerin. genel olarak tercihlerimiz.
    1 - otomatik ve dizel
    2- ş.içi yakıt tüketimi kendi klasmanındakilere nazaran düşük olacak.
    3- şık ve içi dolu olacak.
    4- hb olacak

ciddi şekilde aklınız da başka bir araç varsa önerin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

Hayırlı olsun... Kaca aldınız hocam?

teşekkür ederim karşim 59.500.

dizel otomatik sanırım?
  • hekimoglu78 kullanıcısına yanıt
    Hak vermemek elde değil yaa
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.