Şimdi Ara

Clio 1 balata yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar aranizda yeniyim iki gun once clio 1 aldim biraz ucuza aldim ama arac problemli arka balatalari bitmis bugun temizletmeye goturdum ve yikadim eve geldim tekrar disari cikmak istedim ama sol arka teker kilitlenmis araba hareket etmiyor acaba bu baltalarin bitmesindenmi kaynaklandi zaten frene bastigimda surtunme sesi geliyordu az once arabayi yarim saatligine calistirdim belki isininca duzelir dedim olmadi arabayi cektirecem ama cok pahali benim sorum ben bu balatalari kendim alsam degistirebilirmiyim bu sorunu kendim halledebilirmiyim kendim meslek lisesi mezunu oldugumdan tamir islerine yatkinimdir lutfen bilgisi olan bilgilerini paylasirsa sevinirim

• el freni çekili kullanmış olaibilir misin? bu şekilde balata bitip , alt tarafı oraya aypışmış olabilir. bu durumda senin onaramayacağın bi sorun çıkmıştır. balata bitse bile oraya yapışıp kalacağını zannetmiyorum. fren de tutmaz ki zaten ve çok ses yapar.
  • el freni çekili kullanmış olaibilir misin? bu şekilde balata bitip , alt tarafı oraya aypışmış olabilir. bu durumda senin onaramayacağın bi sorun çıkmıştır. balata bitse bile oraya yapışıp kalacağını zannetmiyorum. fren de tutmaz ki zaten ve çok ses yapar.

selam kuzey cevabin icin tesekkur ederim
    arabayi yeni aldim fren pabuclari bitmisti zaten frene basinca ses cikiyordu ve tekeri kitledi ben tekeri sokup baktim ama disk fren olmadigini gordum bi tekniker cagirdim adam jantin arasindan demir ve cekicle biraz vurunca acildi ama sadece ileri gidiyordu bu sekilde tamirciye goturdum 100 euro civari tutar dediler bakalim ne olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.