Şimdi Ara

clio 3 ile yeni corsa karsılastırma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ceyhunberber

quote:

Orjinalden alıntı: bfmv

cevaplar için tessekurler

aslında birbirine yakın araclar ama ben tip dıs gorunus olarak corsa yı daha cok begendim

tabi ikisini de kullanıp oyle kara vericem artık

yukseklik olarak corsa daha yuksek gibi duryuo ama aynı sanırım neyse iki araba yeni oldugu için cok fazla

soylenilecek bi şey yok gerci clio bayadır yollarda ve 2006 nın car of the year arabası secilmiş ama ibre corsa ya yakın suan

bakalım test surusu yapıp oyle karar vericez artık

yap bide en son yaris dizeli test et merak edicem yorumunu

e birde honda jazz ı test etsin teste çıkmışken bari

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Bir Clio III kullanıcısı olarak hiçbirini önermiyorum, çünkü birşeyler söylesem fanatik diyecekler yada marka bağımlısı.

O yüzden ikiside değil.

Demek hem fanatiksin hem de aracından memnun değilsin

yaw surda polo, clio3 desek kimseden gik cikmicak ben encok ona yaniyorum doktor

Öyle valla.

tamam corsa

Yaw gören de bu arabalar çok farklı sanıcak.

burda hyundai getz ile clio3 kıyaslamıyoruz.5 yıldızlı modern küçük otomobilleri kıyaslıyoruz.

plastik kaliteleri de benzer motorları da yürüyen aksamları da.

hatta gp ile corsa aynı platform %33 ortak parça.

autoshow okumak yerine arabaları yerinde incelesek daha iyi olur.corsa nın plastiği de sınıf kalitesinde

küçük otomobillerde mini cooper kalitesi aranmaya başlandı heralde.

alman farkli yapiyor ya ondandir eski rtl yayinlarinin etkisi sanirim

Ceyhuncum.

Mercedes harbi farkldır.ona birşey demem de.

opel-mopel vosvogen-mosvogen.öyle abartılıcak araçlar değil.

zaten toyota herkesi tokatladı.boşu boşuna tartışıyoruz

Nerde o eski güzel rtl belgeselleri,güreş müsabakaları

sat1 de iyidi be

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

Bir Clio III kullanıcısı olarak hiçbirini önermiyorum, çünkü birşeyler söylesem fanatik diyecekler yada marka bağımlısı.

O yüzden ikiside değil.

Demek hem fanatiksin hem de aracından memnun değilsin

yaw surda polo, clio3 desek kimseden gik cikmicak ben encok ona yaniyorum doktor

Öyle valla.

tamam corsa

Yaw gören de bu arabalar çok farklı sanıcak.

burda hyundai getz ile clio3 kıyaslamıyoruz.5 yıldızlı modern küçük otomobilleri kıyaslıyoruz.

plastik kaliteleri de benzer motorları da yürüyen aksamları da.

hatta gp ile corsa aynı platform %33 ortak parça.

autoshow okumak yerine arabaları yerinde incelesek daha iyi olur.corsa nın plastiği de sınıf kalitesinde

küçük otomobillerde mini cooper kalitesi aranmaya başlandı heralde.

alman farkli yapiyor ya ondandir eski rtl yayinlarinin etkisi sanirim

Ceyhuncum.

Mercedes harbi farkldır.ona birşey demem de.

opel-mopel vosvogen-mosvogen.öyle abartılıcak araçlar değil.

zaten toyota herkesi tokatladı.boşu boşuna tartışıyoruz

Nerde o eski güzel rtl belgeselleri,güreş müsabakaları

sat1 de iyidi be

zaten hic soran varmi bmw var değistircem passatmi alsam vectrami diye

anca biz kotunun en iyisini bulmaya calisiriz

• aslında ben sormuştum 2 gün önce ama bmw 1 serisini sattım passat alsammı diye ama passat ve tdi hakkında endişelerim var ..
    bir kere trigger kayışmı zincirmi belli değil tdi nin durumu ne olacak vw servislerinin durumu nedir bilmiyorum

tabiiki benim sorum biraz extrem bir soruydu herhalde bu gidişle yine bir bmw veya mercedes alacağız gibi .. çünkü gözün kapalı al ..

-mercedesmi bu kardeş
    -evet abi ..
    -paket yap ..

passatmı bu kardeş
    -passat abi ..
    -şu böylemidir bu böylemidir şu olursa bu olurmu vsv vs
    -paket yapayımmı ..
    -biraz düşünmem araştırmam lazım ..yine uğrarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: altin-orfoz

aslında ben sormuştum 2 gün önce ama bmw 1 serisini sattım passat alsammı diye ama passat ve tdi hakkında endişelerim var ..
    bir kere trigger kayışmı zincirmi belli değil tdi nin durumu ne olacak vw servislerinin durumu nedir bilmiyorum

tabiiki benim sorum biraz extrem bir soruydu herhalde bu gidişle yine bir bmw veya mercedes alacağız gibi .. çünkü gözün kapalı al ..

-mercedesmi bu kardeş
    -evet abi ..
    -paket yap ..

passatmı bu kardeş
    -passat abi ..
    -şu böylemidir bu böylemidir şu olursa bu olurmu vsv vs
    -paket yapayımmı ..
    -biraz düşünmem araştırmam lazım ..yine uğrarım

hayatta herkes bir kac kez pisman olur biri evlilik biri araba

• pişman değilim ..aslında pişmanım bmw yi alıp buraya getirdiğim için

çünkü bmw yi getirdim bu atarabası muhitine
    bir kez yandan garajda çarpttılar düzeltirdim vakumla
    2 kez üzerine çatıdan biriket düştü ıskaladı allahtan
    bir kez gece kapısını zorladılar
    birkaç kez altı devasa kasislere çarpttı
    bmw ile atarabasına yan çekmek nasıl olur gel bana sor ..
    yolda el arabasına çarpsam altımdan arabayı çekmeye çalışırlar ..
    sanayiye gittim bir kez park lambasını değişemediler 200 km yol teptim gittim bosch serviste ampul değiştirdim
    bir yere gidemiyorum yol muhalefetinden
    parası cepte ..yine bir bmw parası hayda hayda eder ..
    en azından bankada üzerine tuğla kiremit biriket düşmeyeceğini biliyorum

bir nevi cameron diaz a çukurovada pamuk tarlasında mecrefe yaptırmaya çalıştık ..
    dönüşte alacağız bakalım kısmet olursa

dün bir tane broadway kiraladım aylığı 300 milyona ..adam bugün arabayı satmış ..
    tabana kuvvet gidiyoruz bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altin-orfoz -- 21 Mayıs 2007; 14:55:33 >

• quote:

aslında birbirine yakın araclar ama ben tip dıs gorunus olarak corsa yı daha cok begendim

yukseklik olarak corsa daha yuksek gibi duryuo ama aynı sanırım neyse iki araba yeni oldugu için cok fazla

soylenilecek bi şey yok gerci clio bayadır yollarda ve 2006 nın car of the year arabası secilmiş ama ibre corsa ya yakın suan

eminimki test sürüşünü yaptıgında aralarında fazla bi fark olmadıgını göreceksin

• quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

quote:

eminimki test sürüşünü yaptıgında aralarında fazla bi fark olmadıgını göreceksin

dimi gitsin megane alsin gorsun farki

• Clio III sahibiyim oldukça memnunum Özellikle dynamique versiyon seçersen kalite ve işçilik olarak seni memnun eder... Aracımda bariz bir tıkırtı falan yok

Bu arada lezzet ikizleri burada da stand-up showlarına devam ediyor.. Şeker şeyler sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 21 Mayıs 2007; 16:27:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Clio III sahibiyim oldukça memnunum Özellikle dynamique versiyon seçersen kalite ve işçilik olarak seni memnun eder... Aracımda bariz bir tıkırtı falan yok

Bu arada lezzet ikizleri burada da stand-up showlarına devam ediyor.. Şeker şeyler sizi

senin gibi bir muhendisin aracinda tikirti sorun olurmu hic....

bak ben teknisyenim benim aractada yok

• yav yeni araba tıkırdarmı yni araba tıkırdarsa yakarım o arabayı
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bitirimm

quote:

dimi gitsin megane alsin gorsun farki

yaris ten iyidir ama dimi zaten yaris iyi olsa gidip fiat topiginde fiatı savunmazdın....

• Sürüş ve konfor için kafandaki tüm araçların test sürüşlerine katılmanı ve kararını o şekilde vermeni tavsiye ederim..

Sorun ve şikayetler için şikayet sitelerinde aramalar yaparsın..

Ardından kafana yatan araçların performans değerlerini karşılaştırırsın.. Yakıt, hızlanma gibi..

Ve donanım konusunda olmazsa olmazları da katarak (klima, abs, hava yastığı, mp3 çalar vb..) son kararını verebilirsin..

Ben 207, corsa, yaris, colt, getz, gp, polo, clio3 arasında baya bir araştırma yaptım.. En son polo tdi ve clio3 dci arasında kaldım, polo için 2 ay süre verince clio 3 ü tercih ettim.. Bu tercihimde yukarda saydığım birçok etken söz konusu.. Kolay gelsin..
  • Corsayı seçerdim bu ikisi arasından,Ayrıca Gp ve Fiesta da düşünebilirsin
  • selamlar,

bence araçları görüp test ederek daha iyi sonucu elde edersiniz.
    bende bir clio III kullanıcısı olarak kesinlikle clio diyorum (fanatiklik olarak yorumlayan yorumlar)

aşağıdaki linklerden de araçları karşılaştırabilirsiniz. (benim dikkatimi çeken opel corsa'nın en üst versiyonu hariç hiç birinde yol bilgisayarı standart olarak gelmiyor)

corsa ---------> http://www.opel.com.tr/site/local_image/techpdf/corsa_tech.pdf

clio III -------->http://www.renault.com.tr/model/equipment_list.asp?modelID=1&eqlist=1

corsa için acrobat reader istiyor (ki bunuda anlamadım internet sitesine koymak zor geldi herhalde) bunudawww.adobe.com 'dan indirebilirsiniz eğer yoksa

• bi de bu aracların 2008 modelleri ne zaman cıkıyor bilen var mı

biraz bekleyip 2008 model almak daha ii olmaz mı ve fiyat farkı olur mu acaba?
  • quote:

bi de bu aracların 2008 modelleri ne zaman cıkıyor bilen var mı

biraz bekleyip 2008 model almak daha ii olmaz mı ve fiyat farkı olur mu acaba?

Ağustosta çıkar..

eğer beklersen ocak ayı vergisinden de yırtmış olursun
  • hangisini beğeniorsan, hangisi daha uygun fiyatlıysa onu al, 2 model de sınıfının en iyilerinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 19can84

hangisini beğeniorsan, hangisi daha uygun fiyatlıysa onu al, 2 model de sınıfının en iyilerinden.

fiyatları aynı gibi benım alıcagımda yani clio da 80 bg corsa da ise 75 bg ve teknik paket olucak celik jant filan (dizel)

yarın kısmetse corsa yı denicem bakalım clio nun arkası hiç hosuma gitmiyor biraz sogudum dıs gorunus olarak corsa cok daha ii bence

Agustosu (beklemek mantıklı mı) bekliyebilirim tabi dayanabilirsem
  • şu anda bu segmentte 207 ve corsa lider . ama ekonomi istiyorsan grande puntonun multijeti motorundan dolayı bence süper...gerçi opelle aynı dizeli kullanıyorlar.... 3 de güzel ...clio 3 yeni iken çok sessiz sürdüm çok keyif aldım ama bir süre sonra 1 yıl kadar oldu sanırım bayağı yıpranmış gördüm...diyerleri arasında da opel alman arabası bence alman arabası yolda başka kimse inkar etmesin çok markaya binipte tekrar herhangi bir alman arabasına binince farkı biliyor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.