Şimdi Ara

clio 3 ile yeni corsa karsılastırma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ceyhun berber gel bakalım 2 elde o kalitesiz dedğin poloyla yarisini bi satmaya çalışalım ne olacak.bu sınıfın imaj lideri polodur boşuna kendini yırtma her eleştirmen araçlaı karşılaştırırken polo kalitesini örnek verir o ufacık yarisini değil sana da gülüyorum bu sitede sizin giblerin olması bence büyük talihsizlik yakında administör olarak başlıycam sitede bunları açıklama fırsatı daha ii yi bulabilirim.sizlerle uğraşmaya bile gerk yok her gitttğim bayi toyotada olsa ford da olsa polonun daha kaliteli olduğunu kabu etti bi siz yediremiyosunuz bunu kendiniize ezikliğinizi böyel bastırmaya çalışıyorsunuz!
  • GP alacağıma gider Clio alırım.
    Renaultun yaptığı arabalara her zaman fiatın arabalarından daha fazla güveniyorum.

bir marka aynı paraya daha fazla donanım sunuyorsa bilin ki sizin görmediğiniz bir yerlerde malzemeden çalınmıştır.

esp esp dir her arabada aynı işe yarar demiş bir arkadaş o zaman farklı markanın arabaları esp ye sahip olmasına rağmen kimisi neden daha kolay yoldan çıkıyor veya spin atıyor?sadece iş esp yi üzerine koymakla bitmiyor!

zamanında tofaş arabamızı her hafta babam sanayiye götürürken R12 yi zor taşlı yollarda,tam yüklü şekilde kullanılmasına rağmen tofaş arabasına göre çok daha sağlam çok daha az usta yüzü görmüştü.

40 yıllık 124 ler sokaklarda 40 000 usta eli değerek geziyorlar.

biliriz biz fiatın ürettiği,Türk halkını kazıkladığı arabaları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Burası forum

herkes belli kurallar çerçevesinde istediğini yazabilir.terbiyesizlik yapanlara müsama edilmemesi lazım.

Birileri istediği arabaya at arabası diyebiliyor.ya da şu bu alınmaz diyebiliyorsa

Ceyhun kardeşim gördüğünü ve bildiğini elbet söyleyecek.ne var bunda .

isyanınızı başka yerlerde gösterin.

sizin kalın kafalarınız bunu anlayamıyorsa demek istemiyorum.

Bana onun avukatlığını yapma arkadaşım. Beni başkalarıyla karıştırma.

Öyle bana " Bana bak, kapa çeneni " gibi fiks lafların sökmez.

Önce objektif ol. Paramız bunlara yetiyor alıyoruz anladın? Öyle biz doktor, hakim felan değiliz BMW'lere binelim Mercedes'lere binelim.

Adam arkadaşına Astra aldırmış sen kalmış resmen neden aldırdın diyorsun, hayırlı olsun desene bir kerede arkadaş? Nasıl bir biçimsin sen? Emin ol ki o Astra senin bindiğin Punto'dan 1000 kat iyidir.

İsteyen Punto alır isteyen Corsa. Adam burada ClioIII ve Corsa soruyor siz hemen yine kendi tarafınıza çektiniz saz arkadaşınızla, bravo size. Tamam eleştiri yapacaksın tartışma yapacaksın ama objektif ol be kardeşim.

Hele sen hele sen, her topici kavgaya tartışmaya dönüştürmekte birebirsin. BMW topicine bile Puntoyu sokarsın sen yakında.

Hay agzına saglık ne güzel de yazmışsın

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Bu arada lezzet ikizleri burada da stand-up showlarına devam ediyor.. Şeker şeyler sizi

Asil koparttın beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseaz -- 22 Mayıs 2007; 18:11:21 >

• fiat-defence mode: on
  • akıncıl arkadaşım ben sana ne kadar fiyatçı olduğumu aldığım araçları yazarak gösterdim.ama eskiden piyasda bu kadar araç yoktu.... evet sitenize üyeyim ve fiyatı severim... ancak kendini geliştiremedi. ben gp yi almak için gittim test ettim ancak bu kadar sesi kafam kaldırmadı açıkcası hayal kırıklığına uğradım...
    motoruna performansına diyecek yok ancak skoda dan in takur tukur gez....
    yani 3 kuruş fazla olsun ancak kaliteyi artır... linea yı denemedim ancak içi aynı olunca soğudum..
    sende fiyat seviyor olabilirsin anlıyorum ancak saygı duy biraz fikirlerede
  • ideal araç farklıdır kaliteli araç farklıdır......gp ideal araç olabilir ama clio yu bilmemde yaris ten corsadan daha kotu olduğu kesin.. tipi yarisden iyi...
    fiyat fayda oranına göree diğerleri öndedir
  • etmez tabi allah allah yaaaa adamı hasta etme zaten anlasan doğru dürüst konuşurdun.0 km etmez o fiyat doğuş bizi kazıklıyor almanya fiyatları bölyle demiyor zaten.benim dediğim şu sorunsuz araba zaten yok o yalan zaten ama şu var vw ,fiatttan marka olarak çok kalitelidir.sen diyorsunki paliom var e ozaman ona göre konuş.palion var fiat diye markayı gp yi savunuyorsun zaten araç 42 metrede duruyor bide abs olmasına rağmen güvenli değil bu rakam.yaris e honda jazz a lafı mm yok mesela.ama kalkıp senelerce bizi sömürmüş bir marka çok kalitei diyosun belki o da doğru fakat güveni sarsan bööyle bir firmanın arabasını ben almam çevremde bunu söylelyen okdar fazla insan varkı.vw diyince' insanlar o kalite diyor'Sen sadece kalite bile olsa bir gp ile vwnin imajını yakalayamzssın adama gülerler!objektiflikte budur ayrıca

• quote:

Orjinalden alıntı: drberti

ideal araç farklıdır kaliteli araç farklıdır......gp ideal araç olabilir ama clio yu bilmemde yaris ten corsadan daha kotu olduğu kesin.. tipi yarisden iyi...
    fiyat fayda oranına göree diğerleri öndedir

Yahu kalitesiz ve kötü olsa alman bild am sonntag dan altın direksiyon ödülünü alabilir mi.

sen emotion tipleri bir incele.

sınıfına ve fiyatına göre gayet iyi.

şubat 2007 de avrupanın en çok tercih edilen aracı gp idi.

kötü bir araç avrupada satılmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirbayramacar

etmez tabi allah allah yaaaa adamı hasta etme zaten anlasan doğru dürüst konuşurdun.0 km etmez o fiyat doğuş bizi kazıklıyor almanya fiyatları bölyle demiyor zaten.benim dediğim şu sorunsuz araba zaten yok o yalan zaten ama şu var vw ,fiatttan marka olarak çok kalitelidir.sen diyorsunki paliom var e ozaman ona göre konuş.palion var fiat diye markayı gp yi savunuyorsun zaten araç 42 metrede duruyor bide abs olmasına rağmen güvenli değil bu rakam.yaris e honda jazz a lafı mm yok mesela.ama kalkıp senelerce bizi sömürmüş bir marka çok kalitei diyosun belki o da doğru fakat güveni sarsan bööyle bir firmanın arabasını ben almam çevremde bunu söylelyen okdar fazla insan varkı.vw diyince' insanlar o kalite diyor'Sen sadece kalite bile olsa bir gp ile vwnin imajını yakalayamzssın adama gülerler!objektiflikte budur ayrıca

sen arabana göre mi konuşuyorsun

arabası olmayan hiç konuşmasın.ben gayet düzgün konuşuyorum

42 m de mi duruyor?

alman ams 39 m de durduğunu açıkladı.

o test de polo 42,4 m duruyordu.

sadece autoshow okuma.zaten yukarda bir test verildi.

vw gereksiz pahalı .sorunlu olduktan sonra plastiği kaliteli olsa da bence fark etmez ki.

polo nun kalitesi de makyajla düştü.hemfikiriz heralde.

vw almam diyen yok mu çevrende.

benim golf 4 ile yolda kalan arkadaşım var.memnun değil.servisin süre uzatması ve parça fiyatlarından hiç memnun değil.

böyle genellemeler yaparak birşey elde edilmez.

• Ya benim cevremdeki insanlar neden vw alıyor ? Neden şikayet etmiyorlar ?

Ama cevremde 1sürü fiatzede görebiliyorum.
  • akıncıl şimdi sen gp nin corsadan,yaristen polodan dahamı kaliteli diyorsun..... bu araçları bir sıralasana?
  • Ya ne kadar uzattınızGp nin içine binmek nasip olmadı en kısa zmnda bakıcam nasıl şu iç malzeme
  • gp açıkçası çok da övülecek bir araç değil sınıfında, ama eski fiatlara göre çok iyi olduğu açık...

fiat artık bir marka imajı bulsa da hep öyle devam etse..maserati özentisi, falan gidiyor bakalım..bir markanın kişiliği gösterge panelinden bellidir bence..örneğin wv,alfa, mercedes,bmw,....
  • quote:

Orjinalden alıntı: drberti

akıncıl şimdi sen gp nin corsadan,yaristen polodan dahamı kaliteli diyorsun..... bu araçları bir sıralasana?

Ben fiyat&performans bakıyorum.gp en kaliteli demedim.

bana göre parasına göre en iyisi gp.yaris de çok iyi bir seçenek .ancak ben içine alışamadım.

iç mekan kalitesi olarak soruyorsan.

207 hepsinden kaliteli duruyor.

clio 3 ün dynamic tipi de güzel ama düz kötü.

polo-corsa yakın.

son olarak da yaris ve gp yakın.

dediğim gibi sen bir emotion punto incele.active den emin ol daha iyi.

genel bir kalite olarak soruyorsan.montajdan tut ,malzemeye.

clio 3 bana göre de en iyi çıkar.ben bunu geçen sene dahi söylediğim halde subjektif oldum

ancak clio 3 ün donanımı bana göre eksik ve bizde fiyatı çok yüksek.polo gibi.

yukarda ams kendi çapında iç mekan kalitesini belirlemiş.kendi çapında bir tablo bulmuş

bu saydığın bütün araçlar belirli km yi görücek kapasite.

zaten ortak motorlu olanlar da var.

buarada şikayet sitelerine bakarsanız her firmadan şikayet olduğunu görürsünüz.

• ben dynamic modelini kullandım.yarisin içini bende sevmiyorum ..hemfikiriz zaten bencede fiyatı diğerlerine ve donanımına göre cazip. anak ben biraz fazla veripte corsayı tercih ederim.... o fiyatının aracı olmasada daha konforlu geldi....
    opel satış müdürüde bana sıralama yapmıştı
    1;polo
    2.corsa
    3:punto
    4;207
  • clio ya binip kullanmadan lütfen karalamayalım inanın sessizliğine laf söylenemez kendimden örnek vereyim , bende tıbbi ismiyle tinnitus var, halk arasında kulak çınlaması ve sürekli bu yaşta nedeni çeşitli ama en önemlisi asker olduğum için silah sesinden kaynaklanıyor, çeşitli araçlara girip oturunca insan araçla baş başa kalıyor ve clioya oturunca sow roomun önünde ve araç dışarda inanın kulağımdan gelen ve sessiz ortamlarda duyduğum o cınlama sesini duydum o trafik gürültüleri arasında, o yüzden sessizlik konusunda ben şu kalıbı basarım.

birde burası artık karışmış konu sapmış ve herkesi seviyeli olmaya davet ediyorum, konu başlığını okuyalım sonra yorum yapalım.
  • beyler bu ne böyle ya delinin biri bir taş atmış kuyuya 1000 akıllı... yaw beyler nereler geldi bu konu adam sadece sormuş cliomu corsamı ne polosu ne yarisi ne 207si sizden başka araba önerisi istememişki adam gibi bunların arasında kaldım demiş ama herkes sallıyo bişeyler . yaw doğru konuşun biraz yanıltmayın insanları 2 araba kötü diye markaları kötülemeyin nedenlerini belirtin insan gibi arkadaşa yardımcı olalım işte.

bu iki araçta aşağı yukarı aynı kalitede araçlardır . bana göre yeni korsa yeni clioya göre dış dizayn olarak daha güzel durmaktadır. fakat bence corsanın arka kısmı bana sanki biraz karanlık hissi verdi vede arka görüş olarak cilo kadar iyi değil gibi geldi ama bu seni otururken vs falan hiç bir şekilde rahatsız etmio sadece corsanın eskiden kelebek cam bulunan kısmı şu anda normal kaputun devamı yani ekstra bşr cam yok ondanda böyle düşünüyo olabilirim. fakat ön kısıma geçildiğinde ikiside aynı ferahlığa sahip. vede corsa cosmo olursa bence cliodan ne olursa olsun bir adım daha öne geçiyo. çünkü içindeki siyah metal kısımlar çok daha çekici bir hava katıyo araca. hemde corsa vergi yönünden daha iyidir clioya göre fakat uzun dönemde ikisi arasındaki farklrı şimdiden kestirmek zor.ki iki araçta baya yeni araçlar. corsanın yol tutuşu daha iyi diye biliyorum fakat bence eğer uzun süreli düşünüyosan bence servis masraflarını yedek parça masraflarını ikinci eli nasıl olabilir iyi düşün ona göre al uzun lafın kısakı hangisi gönlüne daha çok sinerse onu al

• quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

hocam vw sorunlumu yada sorunuzmu araştırmana gerek yok vwturk sitesine üye ol orda binlerce vw kullanan kişiler var sana yardımcı olurlar boş konuşan insanların yorumuna bakma sen

polo daha kasa değiştircek daha yeni doğmuş araçlarla poloyu kıyaslıyorlar

Sen bir şikayet sitelerini incele.kim boş konuşuyor anlarız.

polo ile kıyaslamıyorum.

207 den gp ye bana göre hepsi polo dan genel anlamda üstün.

polo da abs 2008 de standart olur heralde.

4 yıldızla da modern 5 yıldızlıların arasında sönük kalıyor.

• kaç senedir kasa değiştirmeyen poloyu daha yeni doğmuş araçlar bile geçememektedir
    acaba polo kasa değiştirince ne olucak zaten iyi puan alarak ikinci olmuş

clio 3 ile yeni corsa karsılastırma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.