Şimdi Ara

clio 3 ile yeni corsa karsılastırma (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şikayet sitelerini incelemem kendim golf kullanıyorum daha öncede golf vardı vede okadarda vw den araçımız oldu hiç bir dahi problem yaşamadım ve yaşamadık.....suana kadarda 5 ten fala vw araçımız olmuştur
    zaten binlerce kişinin vw kullanıdıgı üye olan bir siteye takılıyorum vwturk ama şikayetten cok yüzde 99 vw sinden menundur
    en azından senin gibi vw araçım olmadanda konuşmuyorum
    abs opsiyonel olsun yada olmasın bu doğuş otonun politikasına bağlı
    zaten polo kaç senelik bir kasa daha yeni kasası cıkmadı yani anlıycagın ama ona rağmen testlerde ikinci olmuştur
    zaten şimdilik polo için konusmak erken daha yeni kasası cıksın sonra onunla bununla kıyaslarız

zaten kıyaslama yapmıslar clio birinci polo ikinci seat üçüncü hani senn iyi dediğin gp dördüncü olmuş

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

hocam vw sorunlumu yada sorunuzmu araştırmana gerek yok vwturk sitesine üye ol orda binlerce vw kullanan kişiler var sana yardımcı olurlar boş konuşan insanların yorumuna bakma sen

polo daha kasa değiştircek daha yeni doğmuş araçlarla poloyu kıyaslıyorlar

Sen bir şikayet sitelerini incele.kim boş konuşuyor anlarız.

polo ile kıyaslamıyorum.

207 den gp ye bana göre hepsi polo dan genel anlamda üstün.

polo da abs 2008 de standart olur heralde.

4 yıldızla da modern 5 yıldızlıların arasında sönük kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuz6677 -- 22 Mayıs 2007; 21:54:30 >

• İyi işte incele
  • bize yaklaşık 5 den fazla vw oldu ne kronik nede arıza yaşadık zaten vwturkte sorunlar hakkında topiç açılmıstı nerdeyse herkes vw den sorun yaşamamıs......ama sorun yaşıyablarda var tabi
    fsı gelince 2 senedir kullanıyorum .....

zaten sorunsuz araç diye bir kavramda yoktur her araçta mevcuttur sorunlar
    quote:

Bak Yavuz

Kendi forumunuzda kapalı kalma.

gerçekten kronik problemler var golfte .sana denk gelmediyse şanslısın.

fsi sorunlarından haberin yok mu.burda da konusu vardı.

vw yapılan araştırmalarda da güvenilirlikte gerilerde

benim arkadaşım yağ pompasını bozmuş .durup dururken yolda kalmış.

bana tel ediyor .öldruck yazdı yol bilgisayarı diye.illaki bunları bilmek için vw sahibi olmak gerekmiyor

senin kim olduğunu bilmiyorum ama küfür falan ederim iması yapıyorsan.yanlış yaparsın.

sana şikayet sitelerini oku diyorsam.yalan ya da boş konuşmadığımı anlaman içindi.

zaten servislerde neler olup bittiğini görüyorsundur.

boşuna tartışmayalım.

efendi yazıyım diyorum.lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: yavuz6677

bize yaklaşık 5 den fazla vw oldu ne kronik nede arıza yaşadık zaten vwturkte sorunlar hakkında topiç açılmıstı nerdeyse herkes vw den sorun yaşamamıs......ama sorun yaşıyablarda var tabi
    fsı gelince 2 senedir kullanıyorum .....

zaten sorunsuz araç diye bir kavramda yoktur her araçta mevcuttur sorunlar
    quote:

Bak Yavuz

Kendi forumunuzda kapalı kalma.

gerçekten kronik problemler var golfte .sana denk gelmediyse şanslısın.

fsi sorunlarından haberin yok mu.burda da konusu vardı.

vw yapılan araştırmalarda da güvenilirlikte gerilerde

benim arkadaşım yağ pompasını bozmuş .durup dururken yolda kalmış.

bana tel ediyor .öldruck yazdı yol bilgisayarı diye.illaki bunları bilmek için vw sahibi olmak gerekmiyor

senin kim olduğunu bilmiyorum ama küfür falan ederim iması yapıyorsan.yanlış yaparsın.

sana şikayet sitelerini oku diyorsam.yalan ya da boş konuşmadığımı anlaman içindi.

zaten servislerde neler olup bittiğini görüyorsundur.

boşuna tartışmayalım.

efendi yazıyım diyorum.lütfen

Eyvallah

her zaman söylüyorum.her yönüyle mükemmel bir firma ya da araç olsaydı

herkes gider onu alırdı.

bir sorun varsa zaten biliniyor.birşeyleri gizlenemenin anlamı yok.anlamsız olan yersiz,desteksiz karalamalar

kim olduğunu da merak ettim.

• quote:

Orjinalden alıntı: desiya

beyler bu ne böyle ya delinin biri bir taş atmış kuyuya 1000 akıllı... yaw beyler nereler geldi bu konu adam sadece sormuş cliomu corsamı ne polosu ne yarisi ne 207si sizden başka araba önerisi istememişki adam gibi bunların arasında kaldım demiş ama herkes sallıyo bişeyler . yaw doğru konuşun biraz yanıltmayın insanları 2 araba kötü diye markaları kötülemeyin nedenlerini belirtin insan gibi arkadaşa yardımcı olalım işte.

bu iki araçta aşağı yukarı aynı kalitede araçlardır . bana göre yeni korsa yeni clioya göre dış dizayn olarak daha güzel durmaktadır. fakat bence corsanın arka kısmı bana sanki biraz karanlık hissi verdi vede arka görüş olarak cilo kadar iyi değil gibi geldi ama bu seni otururken vs falan hiç bir şekilde rahatsız etmio sadece corsanın eskiden kelebek cam bulunan kısmı şu anda normal kaputun devamı yani ekstra bşr cam yok ondanda böyle düşünüyo olabilirim. fakat ön kısıma geçildiğinde ikiside aynı ferahlığa sahip. vede corsa cosmo olursa bence cliodan ne olursa olsun bir adım daha öne geçiyo. çünkü içindeki siyah metal kısımlar çok daha çekici bir hava katıyo araca. hemde corsa vergi yönünden daha iyidir clioya göre fakat uzun dönemde ikisi arasındaki farklrı şimdiden kestirmek zor.ki iki araçta baya yeni araçlar. corsanın yol tutuşu daha iyi diye biliyorum fakat bence eğer uzun süreli düşünüyosan bence servis masraflarını yedek parça masraflarını ikinci eli nasıl olabilir iyi düşün ona göre al uzun lafın kısakı hangisi gönlüne daha çok sinerse onu al

oncelikle tessekkur ederim yardımı dokunan arkadaslara ama foruma girip baktıgımda sasırdım baya

3 sayfa yazı olmus ama benim işime yarıcak pek bi şey yok cok neyse

bu kadar ileri gitmeye gerek yok sen clio dersin ben baska bi şey ama hakarete varan laflar olmamıs

biraz daha dusnup yazın lutfen.

• şaka maka yok ortada birader ben arabamdan gayet memnunum...palio ya binen akıncl fiatı övüyo 2 gündür..bence şaka olan ooo.şu bir gerçek kimse arabam kötü demez...ama fiyet ve performan oranına bakıldığında skoda bence çoğu maarkaya fark atıyo...ben ardahanda çalışıyorum -40 da tek marşla çalışdı senin beğenmediğin skoda...ama reno cliolar,fiat marea,albea'lar dondu kaldı...kulakdan dolma laflar değil bunlar yaşadıklarımızı sölüyoruz altını çizerek belirteyim....beni o dergi bu dergi fazla bağlamaz...onalr reklam kokan haberler...binerim test sürüşü yaparım,araç sahiplerine sorarım bence en mantıklısı bu...birbirimizi kırmanın bi anlamı yok seviyeyi düşürmeyelimmmm
  • Hocam Klavye bozuk kusura bakmasıN kimse sapıtıyo bazeN.

Koray 44 Asla iNsaNları aşağılama ve kırma gibi Niyetim olamaz.Ama eşşek muhabbeti yapılmamalı.

BeNce tartışma boşa dediğim gibi araçlar birbirleriNe çok yakıN özelliklere sahip ve iş alıcıNıN eN çok hoşuNa gideNi ve içiNe siNeNi almasıNda bitiyor.
  • Arkadaşlar, hepinizin beğenisi farklı, ama beğenileri gruplandırırsak

Türk Halkının seçimi şu, ilk 4 ay 2007::: unutmadan ilk 4 ay corsa da kuruş indirim yoktu, 1.2 essentia 27

milyardıd, artık 25 düşürüldü, metalik+ konfor paketi dahil....Çünkü opelin hedefi var corsada , yıllık 15 bin,

6 ay önce söyledim, opel 15 bin rakamı yakalamak için acımadan rekabete girecek...

2007 biitiğinde 2. ve. 3. ünün toplamı kadar corsa satılacak...

::::B segment:::: en ucuzu 27 en pahalısı 37 milyardan , rakiplerinden daha pahalı iken bu:: artık ucuzladı::::

1. CORSA: 2812 adet
    2. CLİO 3: 2083 adet
    3. Getz : 1813 adet
    4. GP : 1740 adet
    5. 207 : 1214 adet
    6. Yaris : 818 adet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorele2000 -- 23 Mayıs 2007; 0:18:24 >
  • Corsa Van devreye girdi.. bu aracı iyi fiyata verir tuttururlarsa rahat yakalar.. Fakat fiesta gibi şirket aracı imajı oluşursa bu seferde genç kesimin gözünden düşer
  • Corsa çok fazla görmeye başladım. Oturdu piyasaya
  • vanları ben hiç düşünmemiştim. Geçen arkadaşa araba aldığımızda sordum, arkaya koltuk yapılamıyormuş, cam da takılamzmış, cezası büyükmüş, yoksa araba 1.3 cdti 24 milyar.
  • walla corsa daha bi içime siniyor ve corsa da karar kııldım gibi

peki enjoy+spor paketi ya da sport modeli olabilir daha onceden alanlar varsa nerden ve kaca aldıklarını

yazarbilirler mi bi de sport modeli daha ii duruyo ama daha once 3 kapılı bi arac surmedigm için nasıl ve pederide ikna etmek lazım tabi

son olarak butceyi fazla acmadan hangi opsiyonları onerirsiniz
  • corsa vanlara koltuk atmaya devam, millet ticari alıyor , sonra gezmeye pikniğe vanla gidiyor hemde koltuklu, cam işinide çözer bizim millet. Biz Türk milletiyiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

corsa vanlara koltuk atmaya devam, millet ticari alıyor , sonra gezmeye pikniğe vanla gidiyor hemde koltuklu, cam işinide çözer bizim millet. Biz Türk milletiyiz.

Aynen katılıyorum.Koltuklu ticari araç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirbayramacar

ceyhun berber gel bakalım 2 elde o kalitesiz dedğin poloyla yarisini bi satmaya çalışalım ne olacak.bu sınıfın imaj lideri polodur boşuna kendini yırtma her eleştirmen araçlaı karşılaştırırken polo kalitesini örnek verir o ufacık yarisini değil sana da gülüyorum bu sitede sizin giblerin olması bence büyük talihsizlik yakında administör olarak başlıycam sitede bunları açıklama fırsatı daha ii yi bulabilirim.sizlerle uğraşmaya bile gerk yok her gitttğim bayi toyotada olsa ford da olsa polonun daha kaliteli olduğunu kabu etti bi siz yediremiyosunuz bunu kendiniize ezikliğinizi böyel bastırmaya çalışıyorsunuz!

eminmisin oku bakalim disardan bir objektif gorus sana

quote:

Orjinalden alıntı: tolga tamer

merhaba arkadaslar ..
    yaklasık 25 gundur suren arastirmalarim sonucunda dun dizel yaris terra mın siparisini verdim.
    bugune kadar hem buradan sizin yazdıklarınızdan hem diger dergi ve internet sitelerinden bircok karsılastırmalar yaptım. ayrıca bircok modeli test edip kıyasladım (polo-corsa-fiesta-207-c3-clio-yaris) ve hem sizin yazdıklarınız olsun hemde kendi testlerim sonucu gorduklerim olsun yaris almaya karar verdim.
    ben otomotiv sektorundeyim hyundaiassan fabrikada calısıyorum ve bu sebepten hyundai araclarinda indirimim var yani getz 1.5 dizel full versiyonu bana yaklasık 27 000 ytl ye geliyordu ama yinede yaris almaya karar verdim ve siparisimi verdim. cuma gunu teslim edecekler. toyota kesinlikle cok referans bir marka arkadaslar bunu unutmayın. ve gercekten iyi muhendislik eseri araclara bindiginizi unutmayın. adamlar kaizen denen bir sistem ile calısıyorlar. surekli iyilestirme ve kalite. bircok otomotiv firması bu test surusu yaptıgım firmalar ve kendi firmam herzaman toyota yı ornek alırlar.
    ustelik ben 2004 model honda euro civic arabamı satıp yaris almaya karar verdim. cunku cok benzin tuketimi oluyordu. otomatik vites olmasından dolayı dahada ekstra yakıyordu. izmt ist arası sureklı gıdıp geldıgımden bu aracı almaya karar verdim.
    yaris veya baska toyota modeli dusunen arkadaslar icleri rahat bi sekilde alabilirler . ama yaris sınıfında bence cok iyi bir yerde.
    tolga
    (bu arada aracımı kasko dahil 30 500 e aldım) :) eger hemen almayı dusunen varsa benle kontak kurabılır belkı yardımcı olabılırım onlaraa
    0532 417 85 95.

• suan plakasi değismis ama isteyen vw tanidği olan sorustursun

35 EJL 78

POLO TRENDLINE 2000 BEYAZ

ŞANJUMAN DEĞİSİMİ DAHA 10.000 KM OLMADAN

2003 YILINDA 55.000 DE TRIGERDEN DOLAYİ MOTOR DAĞİLMASİ

PLAKA ORTADA SORUSTURAN ALSIN ARAC GECMİS DOKUMUNU DELİKANLİYSA KOYSUN FORUMA

FIRSATİM OLDUGUNDA GİDİCEM VW ALICAM DOKUMU....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceyhunberber -- 23 Mayıs 2007; 10:30:14 >
  • CORSA AL KAFAN RAHAT OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.