Şimdi Ara

clio 3 ile yeni corsa karsılastırma (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dizayn olarak Corsa derim ama sorunlık bakımındanda clio derim
  • kardeş clio nun arka görüntüsüne takmışsın anlaşılan ben ce sen önden bak, 2006 car of the year, euro e ncap xxxxx, baz versiyoda sınıfının en iyi donanımları güvenlikte ve bir çok kategoride tüm test verilerinde lider.http://forum.donanimhaber.com/m_7040677/mpage_122/tm.htm buaradan test verilerini inceleyebilirsin, adı geçen tüm araçların karşılaştırmalarını bulabilirsin.

Bende 4 ay araştırıp karar vermiş birisi olarak dinamik versiyon clio III 80 bg dci 200 nm torklu bir araç var, ekonomiyi çekiş gücünü servis yaygınlığını, parça uygunluğunu, sessizliği, autantik ve exrpresyoona göre iç plastik kalitesini en yakın bayiye gidip bir gör, özellikle ön göğüs plastik kalitesi üst sınıf araçlarda bile az bulunur nitelikte bunu abartmıyorum, mp3 ve 6 hava yastığı ve spor iç mekan da cabası,200 torkun gücünü hissetmek başka bir duygu.

corsa hakkında, biraz clio ya göre dar iç mekan ve görüş kısıtlığı vede kronik sorunların fazlalalığı gibi problemlerin varlığını duydum sadece, benimki fanatiklik değil sadece yardımcı olmak. Test verilerini incele vede aracın arkasına takma orasının öyle olması senin ve bizim için çünkü en geniş bagaj alanı clionun 288 lt,iç mekanda olduğu olduğu gibi, böyle 100 80 i dünyaya bursadan giden 2006 yılın otomobilini,güvenliği kaçırma , üretimi uzun yıllar devam edecek servis ve parçalarda uzun süre sıkıntı olmayacak bu bence gurur, sedanı çıkacak sw nu çıkacak daha neler neler sende alırsan gururla izleyeceksin.

• quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

kardeş clio nun arka görüntüsüne takmışsın anlaşılan ben ce sen önden bak, 2006 car of the year, euro e ncap xxxxx, baz versiyoda sınıfının en iyi donanımları güvenlikte ve bir çok kategoride tüm test verilerinde lider.http://forum.donanimhaber.com/m_7040677/mpage_122/tm.htm buaradan test verilerini inceleyebilirsin, adı geçen tüm araçların karşılaştırmalarını bulabilirsin.

Bende 4 ay araştırıp karar vermiş birisi olarak dinamik versiyon clio III 80 bg dci 200 nm torklu bir araç var, ekonomiyi çekiş gücünü servis yaygınlığını, parça uygunluğunu, sessizliği, autantik ve exrpresyoona göre iç plastik kalitesini en yakın bayiye gidip bir gör, özellikle ön göğüs plastik kalitesi üst sınıf araçlarda bile az bulunur nitelikte bunu abartmıyorum, mp3 ve 6 hava yastığı ve spor iç mekan da cabası,200 torkun gücünü hissetmek başka bir duygu.

corsa hakkında, biraz clio ya göre dar iç mekan ve görüş kısıtlığı vede kronik sorunların fazlalalığı gibi problemlerin varlığını duydum sadece, benimki fanatiklik değil sadece yardımcı olmak. Test verilerini incele vede aracın arkasına takma orasının öyle olması senin ve bizim için çünkü en geniş bagaj alanı clionun 288 lt,iç mekanda olduğu olduğu gibi, böyle 100 80 i dünyaya bursadan giden 2006 yılın otomobilini,güvenliği kaçırma , üretimi uzun yıllar devam edecek servis ve parçalarda uzun süre sıkıntı olmayacak bu bence gurur, sedanı çıkacak sw nu çıkacak daha neler neler sende alırsan gururla izleyeceksin.

aslında clio da ilk basta guzel gelmıstı gozume ama corsa yı gorunce işler degişti aramızda duygusal bi şeyler olustu

iki kuzenimde clio symbol var ve onlarda clio oneriyolar amcam babam aynı cunku sorun cıkarmıyor az yakıyor

biraz beklicem kafam rahatlasın bu arada corsa için biraz daha beklemek corsa nın ilk izlenimlerini takip etmek en iiisi

2008 modellerde fiyat olarak fark ya da ekstra bi şeyler gelebilir mi

• Opel de 2008 modeller ekim ayında piyasaya çıkar, diğerlerinden 3 ay sonra..bilginize...
  • akıncı bey fiatı bu kadar göklere çıkarıyorsun arabadan anlamdığında belli sana sadece gülüyorumesp dediğin siste her arabada aynı kalite ve güvenlikle sağlanmaz.fiyatlara bakta konuş bo beleş te sallama bidaha.sen daha vw nin fiattan bariz kalite farkı olduğunu göremiyorsan sana kocaman bir yuh.gp nin içine bak o plastiği göre ondan sonra konuş.arabadan da zerre kadar anladığında ayokkkkk!!!
  • bu arada gp ile opelin oratk parçasayısı sadece %33 bu çok az bşr rakam ama akıncı bunu bile abrtıp yersiz eleştiri ve yorumalarıyla adeta saçmalıyor.plasitik kalitesi haaa gp de hemde çok güldüm ya çok komik bir adamsın sen yaaaa
  • beyler konu ne polo no GP
  • quote:

Orjinalden alıntı: emirbayramacar

akıncı bey fiatı bu kadar göklere çıkarıyorsun arabadan anlamdığında belli sana sadece gülüyorumesp dediğin siste her arabada aynı kalite ve güvenlikle sağlanmaz.fiyatlara bakta konuş bo beleş te sallama bidaha.sen daha vw nin fiattan bariz kalite farkı olduğunu göremiyorsan sana kocaman bir yuh.gp nin içine bak o plastiği göre ondan sonra konuş.arabadan da zerre kadar anladığında ayokkkkk!!!

ne kalitesi polomu kaliteli... bizim çamasir makinasinda daha cok kalite var gp nin tirnaği olamaz polo

• quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

Senin gibi çocuklarla uğraşılmaz

şikayet ettim.

40 yaşında 124 ler yarış yapıyor.

fiat 60 yıldır küçük otomobil üretiyor.senin haberin yok.

ilk punto 1993 de çıktı.ondan da haberin yoktur.

polonu yesinler senin.sallayabildiğin kadar salla

55.000 km de motor dağitan arkadasimin polosu kaliteymiş
  • polo nun gp, corsa, clio 207 yaris gibi modellerle aynı konu içinde geçmesini bile aabes buluyorum,

vw nin en kötü jenerasyon otomobillerinin en kötü üyesi, eski kasanın makyajlı versiyonu bile mevcut polodan çok daha iyidir.
  • Bu sınıfta ben olsam clio 3 , corsa ve yaris derim.
    Evin tek arabası olacaksa yaris almam ama.
  • quote:

Orjinalden alıntı: asilx

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

ceyhunberber sen hangi aracı bir kerede önereceksin yada öveceksin?

Hep herhangi bi aracı kötülemekle geçiriyorsun buradaki vaktini.

Arkadaşımın 55.000'de biten polosu kaliteymiş yok şuymuş yok buymuş.

Zaten hep birşeyi kötülerken, hep yok arkadaşımda şundan vardı böle oldu. Arkadaşlarını örnek göstermeyi bırak daha dada önemlisi olmamış birşeyi örnek göstermeyi bırak.

Dünyada sadece Yaris yok bunu o kalın kafana sok. Yeter artık be.

şimdi Clioya saracak Hasan naptın sen

Reno alınmaz diyorlar.

siz gördüğünü söyleyen adamla uğraşın

• Desinler benim derdim değilki Renault'u kötülüyenler veya eleştirenler Beğenmeyen almaz eleştirir..

Ama hasanın tepkisi ceyhuna çok yerinde bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

Desinler benim derdim değilki Renault'u kötülüyenler veya eleştirenler Beğenmeyen almaz eleştirir..

Ama hasanın tepkisi ceyhuna çok yerinde bence

Kalın kafana sok bilmem ne bunlar bence terbiyesizlik

ceyhunun arkadaşımının polosu şöyle oldu bilem Clio yu test ettim böyle oldu(ki bir yerde test ettiğini söylüyor bir yerde etmediğini) yok bizim işyerindeki symbol gitmiyor gibi içi boş cümlelerine karşı yapılan bir isyan bence

• clio'yu hiç beğenmiyorum çok gürültülü ama corsa hem karizma hem onun kadar gürültüsü yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

clio'yu hiç beğenmiyorum çok gürültülü ama corsa hem karizma hem onun kadar gürültüsü yok

ömer kardeş seninde ehliyetin olsa dediğine inanacaz ha
    bak bakalım buraya, gürültüden hangisi daha fazla puan almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilx -- 22 Mayıs 2007; 14:05:24 >

• kesinlikle corsa.
    1.3 multijet 90 beygirlik motoru 6 ileri şanzuman ile cok basarili.cok yakın bir zman once test etmiştim ve okbegenmiştim.
    hatta aynı gun 207 1.4 70 hp lik hdi motoru da test etmiştim ve corsa dan soora ona bindigimde bu ne yaaa die haykırmıstım.araç resmen gitmiyordu.
    "corsa bu sınıfın herzman sıra başı arabalarından olmustur.
    ancak buyuk bir eksigi enjoy donaniminda bile arka camlar manuel.işin bu kısmı hiç hosuma gitmemişti
  • akincl ilk bu durumu sen bu hale soktunn bu arada yaşadıklarımm 10 da biiriniyaşaşan ne yaş kalır ne sende gençlik.bu arada paran olmayabilir ama benim var ama bende polo 0 km bir araca o fiyatı vermem.çünkü doğuş oto insanı enayi yerine koyuyor bence herkesle bu konuda hemfikirizdir galiba.ama şu bir gerçek ki polo sınıfının en kaliteli arabası ama en iyisimi ona ben karar veremem.bu insanları ortqk grüşüdür.astra bin kat iy de demedim.astrayı hiç düşünmedim golf kadar kalite olsada.he ama şu var gp kaliteli diyorsan yedek parça fiyatları neden bu kadar düşük bunu bir araştır derim akıncı!!!Göreceksin ki vasat hem en azından ben fiat agüvenmiyorum çünkü son olark üretilen albealar bile çok srunlu adam -40ta çalıştıramıyor biz Ardahanda yaşıyoruz ve iklim çok sert yani problem çıkarıp duruyor araba 2 ay karsta yattı.anlıycan dille anlatırsk araçta kalite zaafları çoktu aynı sınfıta albea ve gp de malzeme aynı ve o göstergeler aman alllahım çok kötü.Bu arada punto kötü bir araç buda benim için böyle yeterince inceledim bu kararımıda sen değiştiremezssin.alman arçları dünyada e iyileri audı rubunda olan VW ile gp yi birtutamazssın.benim söyleyeceklerim bu kadar!

• gp teknik olarak polo dan üstündür.

gerek yol tutuş,gerek güvenlik

gerek teknoloji donanımı.ve gerek common-rail motorları ile.

istediğin araştırmayı yap.ayrıca polo son makyajla plastik kalitesini de düşürdü.

güvenmiyorum parçası ucuz ile iş olmaz.

parçası da ucuz falan değil.

göstergeler kötü değil.dış tasarıma göre daha iyi olabilirdi.son tiplerde hafif düzeltildi.

merak eden gider test eder.
  • valla ben hiç birzaman övmedim sadece kendi otomu ama şu var orat sınıfta bir arabada alıp binerdim halim iyi allaha şükür ama şu da var fiat dayanıklı br araba değil 40 yaşında 124 haaa çok gülesim geldi valla.sen nerde olsan muhalefet yapıyorsn serkes arkdaşta haklı bence.ama şu da var lütfen tarafsız olalım.polo dediğin gbi kaliteyi son kasada azalttı ama yinede gp den iyi plastik olark geçen gp dizel alan bir arkdaş her yerinden ses geliyor dedi özellikle süspansiyondan.reno clio yu bilmiyorum ama megane ın diereksiyon milini sıktırmaktan adamların anası ağlıyor.kalite işçilikle gelir. eğer bir arabada işçilik yoksa gp gibi kısa zamanda her yerinden ses gelir.dediğim gibi alman araçları dünyada tartışılmaz ama fiat tartışılır hemde fazlasıyla.bu arrada şu terbşyesşzlik olayınıda sen başlattın serkesin dedği gibi.param var yada yok buda benşm bileceğim iş sonuçta.poloda sınıfının yinede en kalitesidir zaten şu aralar müthiş bir donanımdan çalma olayı va r bunada bişey demiyorum. o konuda haklsın ama önce sen başlattn bu olayı haberin olsun!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.